• Stránka 1 z 1
PC Sestava :)
Ahoj, chtěl bych se zeptat
Časem bych si chtěl koupit nějaký PC, protože tedle Ntb co mám je otřesný....
Integrovaná grafika nějaké zaprášené dvoujádro no hrozné
CS 1.6 : 80-90 FPS
CS:GO 40 fps občas drop na nejhorší nastavení
4:3 1240 x 768 (Roztáhnuté)
-------------------
Ahoj, chtěl bych se zeptat na nějaký PC, vím že píšu docela brzo ale chtěl bych nějaký PC si pořídit tak za rok
Budu ještě něco spořit atd no co bych si představoval
PC který stojí 20-30 Tisíc samozřejmě může i méně
PC/Ntb je mi to nějak jedno ale radši bych aby jste mi napsali obě varianty díky
Takže,
Diskové jednotky:
Chtěl bych alespoň 500 Gb HDD klidně více, pokud by se nějak vešlo do té ceny i SSD aby jse mi rychleji startovalo PC tak znáteto
Grafika : Chtěl bych nějakou takovou tu lepší Nvidu
Mechanika : To je mi nějak jedno, už CDčka moc nepoužívám popř bych si dokoupil nějakou externí na USB
Klávesnice : Nějaká taková akorát, s numerickou klávesou
Monitor 1366 x 768 / klidně i těch 1920 x 1024, ale když bych třeba chtěl hrát goučko tak to hraju na 1024 jak jsem psal roztáhle, a cs 1.6 800 x 600 normální 4:3
Myš : Mám nějakou bloody která svití postraní 2 tlačítka to mi zatim stačí
Procesor : i3-i5 něco mezi tím
nebudu to používat nějak úplně mega pak bych to nevyužil
takže toto nějak stačí
USB a věci okolo toho: Chtěl bych aby budoucí PC měl HDMI kabel VGA kabel 4 usb takové ty klasické na myši atd ze zadu a 2-3 usb ze předu nějak se v tom nevyznám tak prostě takové to klasické no , nějaký džejk kabel nevím jak se to píše prostě na ty sluchátka a etherne kabel a to snad vše
Zvuk: nějaká akorát dobrá zvukovka v NTB mám nějakou Realtek High Definition Audio to mě stačí protože stejnak mám bedny a sluchátka takže docela good to mi stačí
Určitě aby to mělo sý´tovou kartu s wifi, a etherne kabel
no a kdyby si dalo tak aby to mělo nějaký zvuk na mikrofon, ale není problém v NTB jsem také měl jednu diru tak jsem si za 100 kč koupil na mikrofon
-----------------------------------------
Schrnutí : No chtěl bych abych na tom rozjel goučko, cs 1.6, cs:s alespon na 100 fps, stabilních
klidně abych cs 1.6 vytáhl na 200-300 fps 
Když bych chtěl třeba něco natočit frapsem s cs1.6 tak né jako tady aby mi ze 60-80 fps to keslo na 20-30
Díky
No kdyby jste chtěli nějaké otázky můžete napsat, snad mě chápete snad nemám moc gramatických chyb
Radši mi to ani nepište že sem tam nějakou napsal
Děkuju čuník.
Časem bych si chtěl koupit nějaký PC, protože tedle Ntb co mám je otřesný....
Integrovaná grafika nějaké zaprášené dvoujádro no hrozné
CS 1.6 : 80-90 FPS
CS:GO 40 fps občas drop na nejhorší nastavení

-------------------
Ahoj, chtěl bych se zeptat na nějaký PC, vím že píšu docela brzo ale chtěl bych nějaký PC si pořídit tak za rok

PC který stojí 20-30 Tisíc samozřejmě může i méně
PC/Ntb je mi to nějak jedno ale radši bych aby jste mi napsali obě varianty díky
Takže,
Diskové jednotky:
Chtěl bych alespoň 500 Gb HDD klidně více, pokud by se nějak vešlo do té ceny i SSD aby jse mi rychleji startovalo PC tak znáteto
Grafika : Chtěl bych nějakou takovou tu lepší Nvidu
Mechanika : To je mi nějak jedno, už CDčka moc nepoužívám popř bych si dokoupil nějakou externí na USB
Klávesnice : Nějaká taková akorát, s numerickou klávesou

Monitor 1366 x 768 / klidně i těch 1920 x 1024, ale když bych třeba chtěl hrát goučko tak to hraju na 1024 jak jsem psal roztáhle, a cs 1.6 800 x 600 normální 4:3
Myš : Mám nějakou bloody která svití postraní 2 tlačítka to mi zatim stačí
Procesor : i3-i5 něco mezi tím

USB a věci okolo toho: Chtěl bych aby budoucí PC měl HDMI kabel VGA kabel 4 usb takové ty klasické na myši atd ze zadu a 2-3 usb ze předu nějak se v tom nevyznám tak prostě takové to klasické no , nějaký džejk kabel nevím jak se to píše prostě na ty sluchátka a etherne kabel a to snad vše
Zvuk: nějaká akorát dobrá zvukovka v NTB mám nějakou Realtek High Definition Audio to mě stačí protože stejnak mám bedny a sluchátka takže docela good to mi stačí
Určitě aby to mělo sý´tovou kartu s wifi, a etherne kabel
no a kdyby si dalo tak aby to mělo nějaký zvuk na mikrofon, ale není problém v NTB jsem také měl jednu diru tak jsem si za 100 kč koupil na mikrofon
-----------------------------------------
Schrnutí : No chtěl bych abych na tom rozjel goučko, cs 1.6, cs:s alespon na 100 fps, stabilních

Když bych chtěl třeba něco natočit frapsem s cs1.6 tak né jako tady aby mi ze 60-80 fps to keslo na 20-30

No kdyby jste chtěli nějaké otázky můžete napsat, snad mě chápete snad nemám moc gramatických chyb

asdasdas
-
cunik - Profesionál
PC Sestava :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PC Sestava :)
Zdravím, takže sestavu ti klidně udělám a to do 23 tisíc Kč cca, ale klidně i něco vylepšíme apod.. Udělám to podle toho jak budeš chtít. Jen jednu věc bych poupravil a to grafickou kartu. Já bych tam dal teda něco jiného než Nvidii a to např.. toto. + chtěl bych abys mi napsal, jestli máš v plánu taktovat, nebo o to nemáš a nebudeš mít zájem. Kdybys chtěl taktovat procesor apod.. tak by se cena celkem o dost zvedla cca na 25 tisíc Kč a více.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
Kdybych něco taktoval
tak to asi schoříme no.... Tak klidně ať je ta Grafika taková
, ale prostě bych chtěl něco lepšího než mám teď
Jdu na goučko, hráči to mají všeci načtené a já sem teprve u plně jakoby 10% 

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Dobře, jak dojdu domů, tak se na to mrknu a dám sem návrh.
(CCA 15:30)

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
cunik píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat
...
...
že sem tam nějakou napsalDěkuju čuník.
Za rok

Prepáč, ale za rok budú úplne iné možnosti HW vybavenia. Nejde len o nové kúsky ale aj o zmenu ceny. Skrátka a jasne to čo by som Ti tu napísal teraz by za rok nemalo žiaden zmysel.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:cunik píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat
...
...
že sem tam nějakou napsalDěkuju čuník.
Za rok
Prepáč, ale za rok budú úplne iné možnosti HW vybavenia. Nejde len o nové kúsky ale aj o zmenu ceny. Skrátka a jasne to čo by som Ti tu napísal teraz by za rok nemalo žiaden zmysel.
Já vím

Díky můžete lock
asdasdas
-
cunik - Profesionál
• Stránka 1 z 1