PC Sestava :)

Příspěvekod cunik » 28 pro 2014, 03:46 VIP

Ahoj, chtěl bych se zeptat
Časem bych si chtěl koupit nějaký PC, protože tedle Ntb co mám je otřesný....
Integrovaná grafika nějaké zaprášené dvoujádro no hrozné
CS 1.6 : 80-90 FPS
CS:GO 40 fps občas drop na nejhorší nastavení :) 4:3 1240 x 768 (Roztáhnuté)
-------------------
Ahoj, chtěl bych se zeptat na nějaký PC, vím že píšu docela brzo ale chtěl bych nějaký PC si pořídit tak za rok :) Budu ještě něco spořit atd no co bych si představoval
PC který stojí 20-30 Tisíc samozřejmě může i méně
PC/Ntb je mi to nějak jedno ale radši bych aby jste mi napsali obě varianty díky
Takže,

Diskové jednotky:
Chtěl bych alespoň 500 Gb HDD klidně více, pokud by se nějak vešlo do té ceny i SSD aby jse mi rychleji startovalo PC tak znáteto
Grafika : Chtěl bych nějakou takovou tu lepší Nvidu
Mechanika : To je mi nějak jedno, už CDčka moc nepoužívám popř bych si dokoupil nějakou externí na USB
Klávesnice : Nějaká taková akorát, s numerickou klávesou :)
Monitor 1366 x 768 / klidně i těch 1920 x 1024, ale když bych třeba chtěl hrát goučko tak to hraju na 1024 jak jsem psal roztáhle, a cs 1.6 800 x 600 normální 4:3
Myš : Mám nějakou bloody která svití postraní 2 tlačítka to mi zatim stačí
Procesor : i3-i5 něco mezi tím :) nebudu to používat nějak úplně mega pak bych to nevyužil :) takže toto nějak stačí
USB a věci okolo toho: Chtěl bych aby budoucí PC měl HDMI kabel VGA kabel 4 usb takové ty klasické na myši atd ze zadu a 2-3 usb ze předu nějak se v tom nevyznám tak prostě takové to klasické no , nějaký džejk kabel nevím jak se to píše prostě na ty sluchátka a etherne kabel a to snad vše
Zvuk: nějaká akorát dobrá zvukovka v NTB mám nějakou Realtek High Definition Audio to mě stačí protože stejnak mám bedny a sluchátka takže docela good to mi stačí
Určitě aby to mělo sý´tovou kartu s wifi, a etherne kabel
no a kdyby si dalo tak aby to mělo nějaký zvuk na mikrofon, ale není problém v NTB jsem také měl jednu diru tak jsem si za 100 kč koupil na mikrofon
-----------------------------------------
Schrnutí : No chtěl bych abych na tom rozjel goučko, cs 1.6, cs:s alespon na 100 fps, stabilních :) klidně abych cs 1.6 vytáhl na 200-300 fps :)
Když bych chtěl třeba něco natočit frapsem s cs1.6 tak né jako tady aby mi ze 60-80 fps to keslo na 20-30 :) Díky
No kdyby jste chtěli nějaké otázky můžete napsat, snad mě chápete snad nemám moc gramatických chyb :D Radši mi to ani nepište že sem tam nějakou napsal :) Děkuju čuník.
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

PC Sestava :)

od Rumcajz » 28 pro 2014, 03:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PC Sestava :)

Příspěvekod MaxwellCZE » 28 pro 2014, 11:02

Zdravím, takže sestavu ti klidně udělám a to do 23 tisíc Kč cca, ale klidně i něco vylepšíme apod.. Udělám to podle toho jak budeš chtít. Jen jednu věc bych poupravil a to grafickou kartu. Já bych tam dal teda něco jiného než Nvidii a to např.. toto. + chtěl bych abys mi napsal, jestli máš v plánu taktovat, nebo o to nemáš a nebudeš mít zájem. Kdybys chtěl taktovat procesor apod.. tak by se cena celkem o dost zvedla cca na 25 tisíc Kč a více.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod cunik » 28 pro 2014, 19:31 VIP

Kdybych něco taktoval :D tak to asi schoříme no.... Tak klidně ať je ta Grafika taková :), ale prostě bych chtěl něco lepšího než mám teď :D Jdu na goučko, hráči to mají všeci načtené a já sem teprve u plně jakoby 10% :D
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod MaxwellCZE » 29 pro 2014, 09:01

Dobře, jak dojdu domů, tak se na to mrknu a dám sem návrh. ;) (CCA 15:30)
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod zima » 29 pro 2014, 11:07

cunik píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat
...
Ahoj, chtěl bych se zeptat na nějaký PC, vím že píšu docela brzo ale chtěl bych nějaký PC si pořídit tak za rok :)
...
že sem tam nějakou napsal :) Děkuju čuník.

Za rok :-)

Prepáč, ale za rok budú úplne iné možnosti HW vybavenia. Nejde len o nové kúsky ale aj o zmenu ceny. Skrátka a jasne to čo by som Ti tu napísal teraz by za rok nemalo žiaden zmysel.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod cunik » 29 pro 2014, 18:57 VIP

zima píše:
cunik píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat
...
Ahoj, chtěl bych se zeptat na nějaký PC, vím že píšu docela brzo ale chtěl bych nějaký PC si pořídit tak za rok :)
...
že sem tam nějakou napsal :) Děkuju čuník.

Za rok :-)

Prepáč, ale za rok budú úplne iné možnosti HW vybavenia. Nejde len o nové kúsky ale aj o zmenu ceny. Skrátka a jasne to čo by som Ti tu napísal teraz by za rok nemalo žiaden zmysel.

Já vím :), ok díky já napíšu přiěřeně za ten rok pokud neschytám ban na web za ten spam :)

Díky můžete lock
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

Zpět na Vyriešené topicy