• Stránka 1 z 1
PC Sestava
Ahoj , je toto dost výkona pc sestava na svou cenu ?Jesly mate lepší napat prosím pošlete mi to sem RAM z duvodu nizkeho rozpočtu jen 1x4 Nasledně dokoupim dalši 1x4
http://www.czc.cz/1iqcud6480gllbcmbbrka3uei7/seznam

-
Toje - Pokročilý
PC Sestava
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PC Sestava
Toje píše:Ahoj , je toto dost výkona pc sestava na svou cenu ?Jesly mate lepší napat prosím pošlete mi to sem RAM z duvodu nizkeho rozpočtu jen 1x4 Nasledně dokoupim dalši 1x4http://www.czc.cz/1iqcud6480gllbcmbbrka3uei7/seznam
Vyměnit zdroj za seasonic |520w
vyměnit desku az H87
vyměnit CPu za Intel pentium G3258 a nataktovat na 4.3ghz vykon bude lepsi a cena pentia je nizsi

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Ahoj důvod výměny desky ? Vykon pentia ve hře CS:GO nebude určitě vjetši
A důvod vyměny zdroje ? + drž se rozpočtu prosím 
A stím pentiem bych potřeboval ještě větrák

-
Toje - Pokročilý
Toje píše:Ahoj důvod výměny desky ? Vykon pentia ve hře CS:GO nebude určitě vjetšiA důvod vyměny zdroje ? + drž se rozpočtu prosím
Ten výkon je stejný ne li lepší to pentium se totiž dá taktovat a navíc stojí i mín pokud se nepletu má nízkou napájecí kaskádu tím pádem vůbec netopí a dá se nataktovat i na laciné desce zdroj má nerozdíl od tvého lepší pověst a hlavně certifikaci 80 bronze + což zajištujě že ti to opravdu dá těch 520w s odchylkou cca 10w to pentoum nebude problém nataktovat na 4.5ghz s box chladičem

-
Znám tento procesor a na konkretní hru CS:GO se nehodí ale jako na ostatní hry ano GO je strašně nenasitné na procesor.. Pošly odkaz zdroje velký faktor je cena musí být co nejnižší 

-
Toje - Pokročilý
Ale víš co nebudu to hned odsuzovat to pentim nepochybuji že se v tom vyznáš vice než ja ale počkám si až tu bude více vyjádření ať to není jen nazor 1 člověka nic proti tobě 

-
Toje - Pokročilý
Toje píše:Ale víš co nebudu to hned odsuzovat to pentim nepochybuji že se v tom vyznáš vice než ja ale počkám si až tu bude více vyjádření ať to není jen nazor 1 člověka nic proti tobě
zeptej se KOFA ale to pentium je výkonější jak ta i3 má to menší tdp a lehčí napájecí kaskádu krásně se taktuje a nic nežere .. i3 se nevyplatí .

-
O vanocích mi kof skladal PC a byla tam I3 a ne pentium
Počkame doufám že se vyjádři 

-
Toje - Pokročilý
Toje píše:O vanocích mi kof skladal PC a byla tam I3 a ne pentiumPočkame doufám že se vyjádři
Tehdá kofík ješte asi o Pentiu nevěděl

a tady je AMD s nejlepší deskou na AM3

-
pentium pokládám za procesor pro trošku zdatnější jedince... dvoujádro bez údržby = i3, pokud umíš taktovat(bios) tak pentium jak řiká craf přetočíš nádherně, osobně ale jsem pro kvalitnější chladiče skoro do každé sestavy... menší teploty s nižším hlukem za pár stovek? povinost
(pentium v základu a níže uznávám boxáky, no oc)
http://www.czc.cz/4l49d3269ijc68q9t51qt9pkpa/seznam
trochu sem vzal na bedně, takhle bude suprově luftit a je o polovinu levnější na oc pentium ideál, ten chladič na který sem zdáse ujetý, jinou paměť a lepší základovku (lepší oc i když co si budeme povídat - je to pořád spíš pro ty kteří s tím umí,větší výbava)
pokud by jsi chtěl, přidal bych paměti 2x4, windows bych ti mohl dodat legální za levněji o tom mě jestli máš zájem kontaktuj pm

trochu sem vzal na bedně, takhle bude suprově luftit a je o polovinu levnější na oc pentium ideál, ten chladič na který sem zdáse ujetý, jinou paměť a lepší základovku (lepší oc i když co si budeme povídat - je to pořád spíš pro ty kteří s tím umí,větší výbava)
pokud by jsi chtěl, přidal bych paměti 2x4, windows bych ti mohl dodat legální za levněji o tom mě jestli máš zájem kontaktuj pm

-
KOF - Profesionál
KOF píše:pentium pokládám za procesor pro trošku zdatnější jedince... dvoujádro bez údržby = i3, pokud umíš taktovat(bios) tak pentium jak řiká craf přetočíš nádherně, osobně ale jsem pro kvalitnější chladiče skoro do každé sestavy... menší teploty s nižším hlukem za pár stovek? povinnost(pentium v základu a níže uznávám boxáky, no oc)
Taktovat ho naučí internet ..

-
• Stránka 1 z 1