• Stránka 1 z 1
Re: pc
ahoj,
na stránke wot je toto ako odporúčaná konfigurácia:
http://worldoftanks.com/en/content/guid ... uirements/
Recommended
Operating system: Windows XP / Vista / 7 / 8 - 64-bit
Processor: Intel Core i5-3330
RAM: 4 GB
Video card: GeForce GTX660 (2GB) / Radeon HD 7850 2GB, DirectX 9.0c
Sound: Compatible with DirectX9.0c
Hard drive space: 30 GB
Internet Speed: 1024 Kbps or higher (for voice chat)
Osobne wot nehrávam ale predpokladám, že ta odporúčaná zostava bude stačiť na max. Variácia na to sa dá vtesnať do tej tvojej sumy. No určite by ti pomohlo keby si mal nejaké komponenty, ktoré by sa dali použiť? (skrinka, zdroj, hdd, dvd-vypalovačka)
Ja by som vyskladal asi toto:
procesor - Intel Core i3-4150 (Haswell Refresh) by mal byť podobne +- výkonný ako Intel Core i5-3330 (Ivy Bridge)
základná doska - niečo lacné povedzme s intel H81 alebo B85 chipsetom napr. GIGABYTE B85M-D2V
– bude potrebovať napájanie ATX 24-pin + 8-pin (+4 by stačilo)
ram - by som pri týchto cenách zobral 8GB - Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Blue Series
grafická karta - postavená na Radeon R7 260X 2GB napr. GIGABYTE R726XOC-2GD
je výkonovo variácia na Radeon HD 7850 2GB na novšej architektúre – bude potrebovať napájanie PCI Express 6-pin
zdroj – vzhľadom k cene Seasonic SS-500ET-F3 – tento má potrebne napájacie konektory
hdd/ssd poprípade vypalovačka podľa tvojich preferencii ; alebo použiť tvoje ale bacha potrebuješ aby boli sata
skrinka podľa vkusu
na stránke wot je toto ako odporúčaná konfigurácia:
http://worldoftanks.com/en/content/guid ... uirements/
Recommended
Operating system: Windows XP / Vista / 7 / 8 - 64-bit
Processor: Intel Core i5-3330
RAM: 4 GB
Video card: GeForce GTX660 (2GB) / Radeon HD 7850 2GB, DirectX 9.0c
Sound: Compatible with DirectX9.0c
Hard drive space: 30 GB
Internet Speed: 1024 Kbps or higher (for voice chat)
Osobne wot nehrávam ale predpokladám, že ta odporúčaná zostava bude stačiť na max. Variácia na to sa dá vtesnať do tej tvojej sumy. No určite by ti pomohlo keby si mal nejaké komponenty, ktoré by sa dali použiť? (skrinka, zdroj, hdd, dvd-vypalovačka)
Ja by som vyskladal asi toto:
procesor - Intel Core i3-4150 (Haswell Refresh) by mal byť podobne +- výkonný ako Intel Core i5-3330 (Ivy Bridge)
základná doska - niečo lacné povedzme s intel H81 alebo B85 chipsetom napr. GIGABYTE B85M-D2V
– bude potrebovať napájanie ATX 24-pin + 8-pin (+4 by stačilo)
ram - by som pri týchto cenách zobral 8GB - Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Blue Series
grafická karta - postavená na Radeon R7 260X 2GB napr. GIGABYTE R726XOC-2GD
je výkonovo variácia na Radeon HD 7850 2GB na novšej architektúre – bude potrebovať napájanie PCI Express 6-pin
zdroj – vzhľadom k cene Seasonic SS-500ET-F3 – tento má potrebne napájacie konektory
hdd/ssd poprípade vypalovačka podľa tvojich preferencii ; alebo použiť tvoje ale bacha potrebuješ aby boli sata
skrinka podľa vkusu
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1