• Stránka 1 z 1
PC zostava na CS GO
Zdar aká je ideálna zostava na CS:GO, nepotrebujem tam mať full detaily, v pohode stačia nejaké stredné. Ja som dosť prekvapený lebo ja som rátal, že i3-3220 bude na túto hru stačiť, ale čo tak pozerám po internete všade i5 a grafika aspoň GTX750TI, nie je to na CS:GO zbytočne prehnané ?
Ja by som sa rád zmestil do 450€ bez monitoru. Do toho i3 by som rozhodne investoval spolu s grafikou treba tou GTX 750TI ale utiahol by som to na nejaké primerané FPS na stredných detailoch ? Vôbec nemám skúsenosti s touto hrou tak neviem a všade píšu ludia inak, jeden píše, že mu to ide na 200fps, druhý ma rovnakú zostavu a píše že má 40 fps, tak neviem. A ešte by som vás poprosil o vybratie nejakej zakladnej dosky, zdroja.. Díky vy s tým snáď budete mať nejaké skúsenosti
Ja by som sa rád zmestil do 450€ bez monitoru. Do toho i3 by som rozhodne investoval spolu s grafikou treba tou GTX 750TI ale utiahol by som to na nejaké primerané FPS na stredných detailoch ? Vôbec nemám skúsenosti s touto hrou tak neviem a všade píšu ludia inak, jeden píše, že mu to ide na 200fps, druhý ma rovnakú zostavu a píše že má 40 fps, tak neviem. A ešte by som vás poprosil o vybratie nejakej zakladnej dosky, zdroja.. Díky vy s tým snáď budete mať nejaké skúsenosti
-
ValarMorghulis - Kolemjdoucí
PC zostava na CS GO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PC zostava na CS GO
celé to je o tom, či to chceš len na CS:GO alebo na tom budeš hrať aj niečo iné. CS:GO nie je až taká náročná hra a 750TI je prehnané. Minulý rok cez leto som si chcel kúpiť nejaký PC, začal som s 500 eurami, chcel som to iba na CS:GO, hľadal som na internete, radil som sa s kamarátmi ale nakoniec som zbehol do firmy a tam mi zložili PC (síce stál 1000€
) ale rozhodol som sa, že budem hrať aj iné hry ako CS:GO inak mi ten chalan povedal, že na CS:GO stačí PC aj za pár stoviek.

-
n0thingirl - Kazatelův učeň
CS:GO je nenáročná hra... Já to utáhnu na 200 FPS vše na max (textury atd.) Na notebooku. Čili ta 750Ti je ti k ničemu, ale pochybuji, že by jsi na tom nehrál nějaké jiné hry.

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
To zalezi ci sa uskromnis na nejakych 70-80 fps a budes hrat iba CS:GO alebo aj nieco ine ja som tiez zacal ako tuna kolega na nejakych 500€ a nakoniec som kupoval i5 4690K a GTX 970 a zahram si CS:GO bez problem na 300 fps s medium detailmi a aj najnovsie hry na 70 fps ( FC4, WD, AC:U ) takze ti odporucam ked tak nejaku tu 100vku posetrit a potom si mozes zlozit zostavu aj ja na ine hry pripadne ked budem doma ti sem hodim nrjaku zostavu za tych 500€
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Nebudu spamovat zbytečné, neradící příspěvky, nebo dostanu ban.
LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
ValarMorghulis píše:Zdar aká je ideálna zostava na CS:GO, nepotrebujem tam mať full detaily, v pohode stačia nejaké stredné. Ja som dosť prekvapený lebo ja som rátal, že i3-3220 bude na túto hru stačiť, ale čo tak pozerám po internete všade i5 a grafika aspoň GTX750TI, nie je to na CS:GO zbytočne prehnané ?
Pokiaľ by si sa rozhodol takto: "Do toho i3 by som rozhodne investoval spolu s grafikou treba tou GTX 750TI", tak by si si bez problémov zahral go-čko so všetkým na max. vo full HD. Navyše by ti to rozhýbalo celkom slušne aj iné hry.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:Pokiaľ by si sa rozhodol takto: "Do toho i3 by som rozhodne investoval spolu s grafikou treba tou GTX 750TI", tak by si si bez problémov zahral go-čko so všetkým na max. vo full HD. Navyše by ti to rozhýbalo celkom slušne aj iné hry.
tak jest

-
KOF - Profesionál
Pokiaľ by si sa rozhodol takto: "Do toho i3 by som rozhodne investoval spolu s grafikou treba tou GTX 750TI", tak by si si bez problémov zahral go-čko so všetkým na max. vo full HD. Navyše by ti to rozhýbalo celkom slušne aj iné hry.[/quote]
No zase s tym full HD detailami brzdi ja mam GTX 970 a i5 a nehram na ultra ale na strednych a pohode mi ide aj 300 ale aj to padne niekedy na 180 a potom sa drzi na 250 a pravda ze ine slusne hry tiez vytiahnem na ultra na stabilnych 70 fps.
No zase s tym full HD detailami brzdi ja mam GTX 970 a i5 a nehram na ultra ale na strednych a pohode mi ide aj 300 ale aj to padne niekedy na 180 a potom sa drzi na 250 a pravda ze ine slusne hry tiez vytiahnem na ultra na stabilnych 70 fps.
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Tak ono sa nedá porovnať 2GB 750ka s 3,5GB 970kou, ktorá je trošku iný level už.. Každopádne ja osobne by som šiel do Pentia G3258 a nejakým trochu lepším chladičom a vytaktoval si to na 4GhZ+.. A dalšia vec je že tá 750ti môže byť na GO a podobne fajn, no náročnejšie hry si natom vo FHD nezahráš.. Pokial nemáš problém s bazárom odporúčam kúpit nejakú r9 280x v záruke za 150e.. r9 280x sa pohybuje niekde pod 780,970 takže to je výkonovo trochu iná liga.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
eSimpLE píše:Tak ono sa nedá porovnať 2GB 750ka s 3,5GB 970kou, ktorá je trošku iný level už.. Každopádne ja osobne by som šiel do Pentia G3258 a nejakým trochu lepším chladičom a vytaktoval si to na 4GhZ+.. A dalšia vec je že tá 750ti môže byť na GO a podobne fajn, no náročnejšie hry si natom vo FHD nezahráš.. Pokial nemáš problém s bazárom odporúčam kúpit nejakú r9 280x v záruke za 150e.. r9 280x sa pohybuje niekde pod 780,970 takže to je výkonovo trochu iná liga.
hlavně nemůžeš porovnávat velikosti pamětí grafik... na fhd ti stačí 2gb napohodu

-
KOF - Profesionál
hlavně nemůžeš porovnávat velikosti pamětí grafik... na fhd ti stačí 2gb napohodu
Neboj sa, toto viem. Len som chcel dať príklad a trošku rypnúť do toho 970kového problému.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
-
JimCarry - Profesionál
KOF píše:eSimpLE píše:Tak ono sa nedá porovnať 2GB 750ka s 3,5GB 970kou, ktorá je trošku iný level už.. Každopádne ja osobne by som šiel do Pentia G3258 a nejakým trochu lepším chladičom a vytaktoval si to na 4GhZ+.. A dalšia vec je že tá 750ti môže byť na GO a podobne fajn, no náročnejšie hry si natom vo FHD nezahráš.. Pokial nemáš problém s bazárom odporúčam kúpit nejakú r9 280x v záruke za 150e.. r9 280x sa pohybuje niekde pod 780,970 takže to je výkonovo trochu iná liga.
nope nestačí hrál sem na ACU unity na 3GB 780ti na ultra na FHD monitoru docházelo tam k nedostatku VRAM a začalo mi to žrát RAMku z PC :/

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
za pár stoviek podľa mňa zložíš počítač na gočko.. mne to ide v pohode a to nemám najnovší pc samozrejme
a ide mi to aj na i3 tak neviem čo sa to dáva (síce na 70-80fps ale ide)

-
dodchi - Pokročilý
• Stránka 1 z 1