Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Peder/Sniper War #1

Příspěvekod Peder » 14 led 2019, 07:46

Nick na serveru: Peder

SID: STEAM_1:0:179066767

Sekce, na které chci práva: Sniper War #1

Věk: 17

Steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198318399262/

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... &player=85

Bany, které jsem dostal: Pár banov za nadávky, ale po upozornení admina a skončení banu som si chybu uvedomil.

Něco o mně: Volám sa Peter, mám 17 rokov a som zo Slovenska. Bývam v malom meste v 4-izbovom byte s mamkou. Chodím na SŠ Obchodná akadémia. Ako som už spomínal, na AWP servery trávim dosť veľa času. Budem rád ak by som sa stal členom admin tímu na tomto servery.

Proč právě já:Vzhľadom na môj často strávený čas na servery, by som chcel pomôcť k plynulému chodu serveru. Jeden z hlavných dôvodov sú cheatujúci hráči. Ostatní hráči majú kazenú hru kvôli hráčom, ktorí si pomáhajú cheatmi. Potom sa hráči zo serveru odpájajú z dôvodu toho že nebudú hrať proti cheatrom. Ďalej sú naštvaní na server že s tým nič nerobí. Áno, je niekoľko adminov ktorí majú admin práva na práve tomto servery, ale nie vždy sú tam v tú najvhodnejšiu chvíľu, kedy by bolo treba. Ďalšia vec je vulgárne vyjadrovanie sa hráčov, vzájomné urážanie sa, nadávanie na rodiny druhých hráčov a pod. Preto žiadam o admina na tento server, denne strávim na servery okolo 5-6 hodín, čím som si istý, že by som dokázal server udržať v kľude bez rozruchu.

Zkušenosti s CS:GO: V hre mám nahratých skoro 3000 hodín, mal som ešte jeden účet ale dal som ho bratrancovi. V hre mám rank LEM (Legendary Eagle Master).

Případné poznámky: Ďakujem za vyriešenie.
Peder
Amatér
Amatér

[Přijat] Peder/Sniper War #1

od Rumcajz » 14 led 2019, 07:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Peder/Sniper War #1

Příspěvekod polskasila » 14 led 2019, 15:05 VIP