• Stránka 1 z 1
peklo/nadavky
Dobrý podvečer prajem, dnes sa mi stala jedna zlá vec. Dohrali sme gather v roomke ADMIN GATHER. Viem, už nepatrím pod adminov GS ale ked su tam ludia, ktorí su dobrí, hrať vas nechajú ako dnes. Problem vznikol počas gatheru ked admin Peklo začal vypisovať nezmysli ako nas všetkých vyčasuje a tak . Tak sme mu povedali že Ok, pokračovalo to na TS. Tam začal že nas všetkých vyčasuje, že sme hlupaci a také. Tak som mu povedal že ak ma vyčasuje kúpim mu 3x eVip a on mi na to, že eVip nechce ma ich zadarmo. Tak že hru na steam a nakoniec sme skončili pri žuvačkach. Povedal som mu že nemá šancu a začal ma prehovarať že áno a také. Potom hukal na mňa že z inferna a tak. ked som som napovenul že demo čo som mu dal je z D2 začal mi nadavať do šulinov, dementov. Pravdu mu povedal ešte jeden týpek ale trochu inak ale to neriešme. Dostal som kick a ked som sa napojil s5 že za čo dostal som ho opäť. Napojil som sa 3x že čo robí a on že som v admin roomke, že tu nemám čo robiť. Tak som odišiel do inej room a asi po 1. minute došiel ban : 17:50:42> You were banned for 1 day from the server by "Pekloo" (Nadavky do voice, provokace v admin roomkach) som rád že admini nám môžu nadavať, urazať a mi im povieme že je niekto šulin a máme Ban
GL HF V ČASOVANI PEKLO 
<18:05:35> Trying to connect to server on ts.gamesites.cz
<18:05:35> You are banned temporarily. Reason: "Nadavky do voice, provokace v admin roomkach" Try again in 23:45:07
a to Id neviem kde zobrať :/

<18:05:35> Trying to connect to server on ts.gamesites.cz
<18:05:35> You are banned temporarily. Reason: "Nadavky do voice, provokace v admin roomkach" Try again in 23:45:07
a to Id neviem kde zobrať :/
-
Esky - Kolemjdoucí
peklo/nadavky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: peklo/nadavky
a co chceš po nás?
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Nemám se tady co vyjadřovat
Admin
ALL PUBLIC
ALL ZOMBIE
Server Admin : Minecraft Heroes XP #1
ALL PUBLIC
ALL ZOMBIE
Server Admin : Minecraft Heroes XP #1
-
CsK - Pokročilý
Provokoval si mě nadale to řešít nebudu nemáš co dělat v admin roomkach GL
e. Chrdy: by ma zaujimalo kde si zobral to ze ked neni admin tam nema co robit
popis z hornej roomky "Admin rooms" "Admin rooms -> Iba pre adminov alebo pozvaných !"
E. by Pekloo: když jsem SA, a v admin roomce ho nechci tam tam prostě nebude, zajimalo by mě proč můžeš editovat když si admin
e. Chrdy: by ma zaujimalo kde si zobral to ze ked neni admin tam nema co robit

E. by Pekloo: když jsem SA, a v admin roomce ho nechci tam tam prostě nebude, zajimalo by mě proč můžeš editovat když si admin

-
Peklooo - Amatér
ban ti skratil pretoze sa preklikol chcel ti dat ovela mensi ban , pretoze si prisiel do room aj po kicku.
Ked ti povedia odid , tak odid ...
lock.
Ked ti povedia odid , tak odid ...
lock.
MADE BY VIRUSKO :

-
LH2PG - Pokročilý
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku