• Stránka 1 z 1
peklo/ts
Je mi to sice fuk na ts už skoro vôbec nechodúm ale ajtak dať ban na 24 hodín zato že som napísal len svoj názor typu neverím že keby nebola peklova priateľka dostala by hl.dj.Padla takáto otazka v radiu gamesites otazka aký máš nazor na dievcata na gs
pak bla bla bla odpoveď ze nema rad holky ktore sa dostanu k právam cez postel a padlo tam par slov jako didinka bla bla bla tak som napisal aj ja a pritom som to nemyslel ani zle.Dále dať 2x leav a isť na bl na 4 mesiace to je moc Gs sklamal si ma
pak bla bla bla odpoveď ze nema rad holky ktore sa dostanu k právam cez postel a padlo tam par slov jako didinka bla bla bla tak som napisal aj ja a pritom som to nemyslel ani zle.Dále dať 2x leav a isť na bl na 4 mesiace to je moc Gs sklamal si ma
-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Re: peklo/ts
Ty si zklamal že se chováš jako dítě totalní kid, na tvůj věk sem čekal trošku chování ale ty co dělaš? tohle co si napsal mě nevadilo ale to už přešlo hranici já si na tebe sbíral všechny věci které si dělal jak na Gatheru tak na teamspeaku a další, vůbec mě nepřekvapuje že ses tak začal chovat, byly ti odebráné práva a už si myslíš že co? že na TeamSpeaku budeš hrát největšího frajera že sis nechal odebrát práva? nikoho nezajimáš to si pamatuj, jak se chováš k lidem ty, tak se budou chovat lidi k tobě takže proto tady máš i takové tvrdé vyjádření, kdyby si byl typ člověka co se umí chovat, tak se ti tady vyjadřím slušnějí, jenže k tobě to ani slušněji nedá, Blbost dělaš jak na Gatheru tak všude kde jen vlezeš, to ty si sam sobě velký problém který by se měl vyřešit, a vyřešil sem ho já tady tím že si dostal ban na 1 den, můžeš být rád že ten ban byl odemně, protože byto dřív a nebo pozdějí udělal někdo jiný a pochybuji že by to bylo jen na jeden den, s tvým přístupem byl ho dostal o hodně delší tomu věřím a věřit, budu celkově mě si fuk a nemám zapotřebu si na tebe zasedat, zásadně bany nedávám jenom tak, ban dám až v době kdy ten člověk překročí hranici , a tys ji překročil bohužel tak se stalo jednou si to třeba uvědomíš jak se máš chovat, byl si v pohodě týpek, pak ses začal chovat jak děcko, urovnej si to v hlavě a bude dobře uvidíš, a pokud si to neurovnáš mám pro tebe jednu věc, nezapinej teamspeak, a nebo si ho zapni a běž do roomky s někým koho neotravuješ a kdo se o tebe zajimá:-)
Doufám že si to konečně pochopil, a doufám že si tak gramotný že si došel až k této větě
btw: tobě může být houby kdo je HL.DJ a nebo kdo jaké má práva, starej se sám o sebe a udělaš světu laskavost.
S pozdravem tvůj milý Pekloo
Doufám že si to konečně pochopil, a doufám že si tak gramotný že si došel až k této větě
btw: tobě může být houby kdo je HL.DJ a nebo kdo jaké má práva, starej se sám o sebe a udělaš světu laskavost.
S pozdravem tvůj milý Pekloo

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Re: peklo/ts
Ako pises, je ti to fuk, leavujes gathery. tak naco chces potom unban ?
zamietam, lock.
zamietam, lock.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku