• Stránka 1 z 1
Peklo/Vyhození pryč z gatheru za nic
Ahojte,
chtěl bych podat stížnost na admina Peklo. Byli jsme na TS a skládali gather, Newi mě zavolala a šel jsem do room, byli jsme tam 3. Já, newi a ještě jeden hráč. Pak přišli hráči k nám do room a naplnilo se to na 10 hráčů. Peklo a hráč Sauma si rozhodli, že nechcou děti, vyhodili mě a přišel tam Efko. Já bych chtěl vědět vysvětlení, co to je za diskriminační systém, že DĚTI NE!? Já jsem přišel normálně hrát gather, skládal ho a pak mě vyhodí? Nemají právo mě vyhazovat, pokud nejsem na blacklistu nebo tam nedělám něco proti pravidlům. Takto to funguje na gamesites, že admini soudí hned podle hlasu a to, že ho mám jak 5-letý kluk, tak hned musím letět pryč z gatheru? Tohle opravdu nechápu.. Copyright
Peklo je to tvrzení proti tvrzení. Tenhle systém a přístup u Pekla je opravdu zhovadilý, že to musím tak napsat. Já nechci aby se sem vyjádřil Peklo a za 5 sekund to někdo lockl. Já chci odpověď i od ostatních adminů/hráčů jestli jim tenhle systém a přístup k hráčům přijde správný?
chtěl bych podat stížnost na admina Peklo. Byli jsme na TS a skládali gather, Newi mě zavolala a šel jsem do room, byli jsme tam 3. Já, newi a ještě jeden hráč. Pak přišli hráči k nám do room a naplnilo se to na 10 hráčů. Peklo a hráč Sauma si rozhodli, že nechcou děti, vyhodili mě a přišel tam Efko. Já bych chtěl vědět vysvětlení, co to je za diskriminační systém, že DĚTI NE!? Já jsem přišel normálně hrát gather, skládal ho a pak mě vyhodí? Nemají právo mě vyhazovat, pokud nejsem na blacklistu nebo tam nedělám něco proti pravidlům. Takto to funguje na gamesites, že admini soudí hned podle hlasu a to, že ho mám jak 5-letý kluk, tak hned musím letět pryč z gatheru? Tohle opravdu nechápu.. Copyright
Peklo je to tvrzení proti tvrzení. Tenhle systém a přístup u Pekla je opravdu zhovadilý, že to musím tak napsat. Já nechci aby se sem vyjádřil Peklo a za 5 sekund to někdo lockl. Já chci odpověď i od ostatních adminů/hráčů jestli jim tenhle systém a přístup k hráčům přijde správný?
-
Patram123 - Amatér
Peklo/Vyhození pryč z gatheru za nic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Peklo/Vyhození pryč z gatheru za nic
Pokial to je admin gather room maju pravo ta vyhodit pokial nie si admin. Je to admin roomka. 

MADE BY VIRUSKO :

-
LH2PG - Pokročilý
Byl to normální gather..
-
Patram123 - Amatér
Nebudu zde vyjadřovat své dementní názory .
Nemám se zde co vyjadřovat .
Nemám se zde co vyjadřovat .
-
Sharkstyle - Kolemjdoucí
este jedna taka pripomienka a mas ban na web .
MADE BY VIRUSKO :

-
LH2PG - Pokročilý
okrem toho sa ti vyjadrili ze s tebou nechceli hrat a preto odisli z roomky , takze ked si doliezol a cela roomka s tebou nechcela hrat , tak predsa s tebou hrat nemusia . moovli ta prec nech si zlozis vlastny gather.
MADE BY VIRUSKO :

-
LH2PG - Pokročilý
LH2PG píše:okrem toho sa ti vyjadrili ze s tebou nechceli hrat a preto odisli z roomky , takze ked si doliezol a cela roomka s tebou nechcela hrat , tak predsa s tebou hrat nemusia . moovli ta prec nech si zlozis vlastny gather.
Ano přesně takhle to bylo nikdo sním hrát nechtěl, tak pak se vymluvil že mu napsala Zuzka neWI' přitom mu nic nenapsala
mluvil jsem sní o tom a řikala že o ničem takovém neví, že on přišel do room, tak jsme tedy šly do jiné room on zase přišel za náma, tak jsme zase šly do jiné room a on tam zase přišel tak jsem ho moovnul pryč aby jsme si mohly zahrát a on si poskladal svuj vlastní .
-
Peklooo - Amatér
Na nic jsem se nevymluvil. Šel jsem za váma do room "hledám hráčov na MIX". Tam pak newi a jeden hráč odešli do Domluvy 2 a Newi mi na TS napsala ať jdu dolů, tak jsme tam byli 3 a pak jste tam všichni došli. 

-
Patram123 - Amatér
Patram123 píše:Na nic jsem se nevymluvil. Šel jsem za váma do room "hledám hráčov na MIX". Tam pak newi a jeden hráč odešli do Domluvy 2 a Newi mi na TS napsala ať jdu dolů, tak jsme tam byli 3 a pak jste tam všichni došli.
velice zajimavé že neWi' o ničem neví

-
Peklooo - Amatér
Ehm.
Ženy vždy vše zapomenou.
Ale ne, joke. No tak už to lockněte a kašlem na to. :/

-
Patram123 - Amatér
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku