• Stránka 1 z 1
Pepik89/Jailbreak
Hraji dneska 3 kola, 1 MFK, přepojím se na jiný JB a tam tohle.
Popis: Mám VD ještě s jedním hráčem. Byli jsme 4 hráči. Jeden byl v cele a druhý v kleci. Ukončil nám VDčka v čase cca 1:40. Psal jsem, že nemůže ještě ukončit VD. Poté zabili toho v cele, který neuposlechl první příkaz "jít do klece". Poté mě zabil. Další kolo si beru mikrofon, vysvětluji mu, že dal FK. Při vysvětlování admin Pepik89 hodil simona k téčkám (nejspíš proto, protože jsem stál a nezabil mě). Potom mi napsal, že nedostanu VD. Ani když CT poukazovali na to, že mám dostat VD.
Má cenu něco dalším hráčům vysvětlovat, když to ani Pepik nedovolí?
Dukaz: Demo začátek 09:00:00
PepikAnebProcByChtelNaGSAdminovat "čistit server od hráčů, co porušují pravidla a pomáhat hráčům."
Popis: Mám VD ještě s jedním hráčem. Byli jsme 4 hráči. Jeden byl v cele a druhý v kleci. Ukončil nám VDčka v čase cca 1:40. Psal jsem, že nemůže ještě ukončit VD. Poté zabili toho v cele, který neuposlechl první příkaz "jít do klece". Poté mě zabil. Další kolo si beru mikrofon, vysvětluji mu, že dal FK. Při vysvětlování admin Pepik89 hodil simona k téčkám (nejspíš proto, protože jsem stál a nezabil mě). Potom mi napsal, že nedostanu VD. Ani když CT poukazovali na to, že mám dostat VD.
Má cenu něco dalším hráčům vysvětlovat, když to ani Pepik nedovolí?
Dukaz: Demo začátek 09:00:00
PepikAnebProcByChtelNaGSAdminovat "čistit server od hráčů, co porušují pravidla a pomáhat hráčům."
-
PalecC - Amatér
Pepik89/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pepik89/Jailbreak
PalecC píše:Při vysvětlování admin Pepik89 hodil simona k téčkám (nejspíš proto, protože jsem stál a nezabil mě).
Simona sem dal k TT protože ti ukončil vd ještě když neměl a pak tvrdil hlouposti.

Jenže on ti to vd ukončil a tys nesplnil jeho příkaz takže si fk nedostal.
PalecC píše:PepikAnebProcByChtelNaGSAdminovat "čistit server od hráčů, co porušují pravidla a pomáhat hráčům."
tam abych řek pravdu ani už nevím, co je

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
Vždyť sis na to sám odpověděl. VD mi ukončit nemohl, takže neplatil ten příkaz. Ale pravidla tě učit na fóru nebudu, když si to nenecháš vysvětlit na serveru, ještě ho hodíš při tom k T a nic neřekneš. Jak jsi tím teda prospěl..
-
PalecC - Amatér
VD končí po uplynutí času, nebo když je poslední žijící vězeň.
Admin správně přesunul Simona k T, když se pokusil ukončit VD dříve než na to má právo.
Pokud není splněná jedna ze dvou podmínek psaných hore a Simon se přesto snaží ukončit VD, VD poslouchat nemusí! Pravidla jsou jasně daná a Simon nemá právo je zapojovat dříve, tudíž T nemusí na jeho nesmyslné a neoprávněné požadavky reagovat!
Hráč dostal FK a admin mu měl zařídit VD.
Necháme Pepika se omluvit a pak lock.
Admin správně přesunul Simona k T, když se pokusil ukončit VD dříve než na to má právo.
Pokud není splněná jedna ze dvou podmínek psaných hore a Simon se přesto snaží ukončit VD, VD poslouchat nemusí! Pravidla jsou jasně daná a Simon nemá právo je zapojovat dříve, tudíž T nemusí na jeho nesmyslné a neoprávněné požadavky reagovat!
Hráč dostal FK a admin mu měl zařídit VD.
Necháme Pepika se omluvit a pak lock.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
V tom případě se ti teda omlouvám a sem rád, že sem se poučil. 

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
Admin sa ospravedlnil...
lock
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1