• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Perma od Aveho/ za čo?
Zdravím, poslednú dobu už nehrám často, dnes som bol na servri asi 15 minút (bol tam aj admin HoPe) po hodine sa napojím a vybehne mi
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Awee
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: opakovane nevhodne chovani
[=] Zabanovany nickname: kokot
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:860001462
[=] Zabanovana IP: 78.98.139.6
Poslednú dobu ani nebol žiaden problém, taký nick som ani nemal tak nechápem za čo je tento ban?
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Awee
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: opakovane nevhodne chovani
[=] Zabanovany nickname: kokot
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:860001462
[=] Zabanovana IP: 78.98.139.6
Poslednú dobu ani nebol žiaden problém, taký nick som ani nemal tak nechápem za čo je tento ban?
- BEZMOZEK
- Amatér
[Vyřešeno] Perma od Aveho/ za čo?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Perma od Aveho/ za čo?
SF/sk minule nas 14r ci kan uda
SF/sk admini neprimerane tresty
SF/sk BEZMOZEK jeBe Adminov!
SF/sk BEZMOZEK kimi=neger!
SF/sk BEZMOZEK kimi=cernej!
SF/sk Kimi cerna hubaSKAP!
SF/sk Kimi fajci cerne koko.ty
SF/sk Kimi skapes ty CI GAN!:D
SF/sk Kimi rinavy DEGES cierny!
SF/sk TESI=KONFIDENT a NULA
GS GEJ SITES BANDA BUZIKOV
ADMINI tu nesu v poriadku menta
PRAVA TU MAJU SKUR VYSYNI
Ahoj. Děláme to tady pro slušné hráče, proto nemůžeme nechat lidi jako ty, aby jim hru kazili neustálými provokacemi a urážkami. Toto je jen úryvek z 25-ti stran urážlivých nicků, z tvého hlstats. Pokud se lidi jako ty nepoučí z klasických mute banů, odebereme jim možnost využívat chat na dobu delší. Přesto se však najdou osoby, měnící si nicky, protože stále mají potřebu ostatní urážet a do chatu jim psát nejde.
Takové už však bohužel na server nemůžeme pustit vůbec.
Dostal si možnost u nás v klidu hrát. Nevyužil si ji.
Dostal si možnost své chování přehodnotit. Neměl si zájem.
Potom tedy bohužel, ale jiná cesta není.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
To si ako robíš srandu? To vytiahnieš zo stats príspevky staré mesiac , za ktore už som mal BANY.... dokonca jednu permu na CHAT, na ktorú som si zaplatil UB.... a konkrétne potom UB som žiadne urážlive texty nepísal, veď stále ked som hral bol na servri aj nieaký admin....
A teraz akože z ničoho nič sa zle vyspíš a dáš mi PERMU do hry za nieaký starý chat ( za ktorý už som bol aj trestaný, resp kúpeny UB) .... to je podla teba normálne?
A teraz akože z ničoho nič sa zle vyspíš a dáš mi PERMU do hry za nieaký starý chat ( za ktorý už som bol aj trestaný, resp kúpeny UB) .... to je podla teba normálne?
- BEZMOZEK
- Amatér
Ty si to nepochopil. Ban do hry si ještě nikdy nedostal, taktéž si nikdy nebyl potrestán dlouhým banem za nevhodný nickname. Dostal si pouze mute bany za nadávky, včetně jednoho na 2 měsíce. Na který sis po nějaké době koupil UB.
Já tě ale ocenil banem za tvé chování během doby, kdy si do chatu psát nemohl. Jakmile mi totiž přijde stížnost, že hráč uráží druhé pomocí nicku na serveru, musím nějak reagovat.
A právě pro tvé chování během celého působení na našich serverech jsem byl nucen ti zamezit přístup na server. To, že sis koupil UB aby si mohl psát do chatu s tímto nijak nesouvisí.
Hráči kterým nestačí mute ban a stále porušují pravidla (což si dělal), dostávají ban do hry.
Samozřejmě nebudu komentovat tvrzení že od koupě UB neurážíš a chováš se slušně. Jen by si měl vědět, že koupě UB není imunita. Pokud zase budeš porušovat pravidla, ban ti bude opět obnoven..
Pokud se za své chování omluvíš a slíbíš že se to nebude opakovat, ban ti bude zkrácen. Ber však na vědomí, že jakmile budeš znova porušovat pravidla a kazit hru, bude ti nahozen zpět.
Já tě ale ocenil banem za tvé chování během doby, kdy si do chatu psát nemohl. Jakmile mi totiž přijde stížnost, že hráč uráží druhé pomocí nicku na serveru, musím nějak reagovat.
A právě pro tvé chování během celého působení na našich serverech jsem byl nucen ti zamezit přístup na server. To, že sis koupil UB aby si mohl psát do chatu s tímto nijak nesouvisí.
Hráči kterým nestačí mute ban a stále porušují pravidla (což si dělal), dostávají ban do hry.
Samozřejmě nebudu komentovat tvrzení že od koupě UB neurážíš a chováš se slušně. Jen by si měl vědět, že koupě UB není imunita. Pokud zase budeš porušovat pravidla, ban ti bude opět obnoven..
2018-03-05 20:57:28 ty bu zig teply.
2018-03-05 20:42:34 to je gec.
2018-03-05 16:56:07 (Team) ty mas 12 rokov aj s topankami gejosko tomasko.
2018-03-04 17:04:30 geno ma zblokuej.
2018-03-04 14:42:08 ty mongol postihnuty.
2018-03-04 12:21:08 to je geno vyobracane teple.
2018-03-04 11:50:58 som ta mal vydeirovat ty gec.
2018-03-04 11:50:59 smradlavy
2018-03-04 11:19:11 ty si ci gan?.
2018-03-04 11:19:28 ci spinavy cierny?.
2018-03-03 23:00:39 dobre skapte nuly hlavne jan1cka
2018-03-03 21:44:22 to je genocid normalne numero ch ujo.
Pokud se za své chování omluvíš a slíbíš že se to nebude opakovat, ban ti bude zkrácen. Ber však na vědomí, že jakmile budeš znova porušovat pravidla a kazit hru, bude ti nahozen zpět.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Ako nehnevaj sa na mňa, ale z ničoho nič riešiť nieaké moje staré resty alebo nadávky, za ktoré už som bol raz trestaný, mi príde minimálne zvláštne.
Ospravedlniť sa môžem, aj keď neviem presne za čo, pretože sú tam odomňa ďaleko vulgárnejší hráči, ktorý niesú ocenení ani BANom na chat, nieto PERMOU do hry za nieaké menšie slovné napadnutie hráčom, ktorí kazia podstatu hry ďaleko viac ako ja.
Bol by som rád keby si to prehodnotil a prípadne sa takto dôkladne venoval aj iným hráčom nielen mne, keď občas niečo mierne napíšem. Vďaka s pozdravom Bezmozek
Ospravedlniť sa môžem, aj keď neviem presne za čo, pretože sú tam odomňa ďaleko vulgárnejší hráči, ktorý niesú ocenení ani BANom na chat, nieto PERMOU do hry za nieaké menšie slovné napadnutie hráčom, ktorí kazia podstatu hry ďaleko viac ako ja.
Bol by som rád keby si to prehodnotil a prípadne sa takto dôkladne venoval aj iným hráčom nielen mne, keď občas niečo mierne napíšem. Vďaka s pozdravom Bezmozek
- BEZMOZEK
- Amatér
j vas uz nechapem rieste tie 13 rocne deti co tam nadavaju a nie to ze ci si niekto zmenil meno pred x mesiacmi a neberte si stale SF/sk do chrapy....Je to uz totalne trapne ze si honite ego nad banom ktory je uplne na prd a pre nic za nic ,,,,Awee ty s uz konecne spamataj lebo toto co ty vystrajas je uz choreeee.....Zamysli sa nad sebou.. S..P
- SFsk
- Pokročilý
Ban nedostal za jmeno ktere mel nekolik mesicu zpet, jak oba dva lzive opakovane pisete. Ban dostal za opakovane nevhodne chovani a zmeny nicku kdy nemohl psat do chatu. Tato zalezitost neni stara ani mesic..
Nicmene to, ze jste spolecne ve vasem deckem klaniku nebo co to je, te neopravnuje sem psat bludy..
Nicmene to, ze jste spolecne ve vasem deckem klaniku nebo co to je, te neopravnuje sem psat bludy..
-
aweee .....Keby si tam bol stale tak nikto nehraje na GS lebo su tam uplne vulgarnejsi hraci ...a kazdy jeden tam nadava nie len my ....Len vy viete ze my sme uz za to podostavali tresty ... tak preot pozerate len na nas .....S..P
- SFsk
- Pokročilý
Vytiahol si na mňa staré veci, za ktoré som už viac-krát potrestaný bol, ale ak je to potrebné no tak sa ospravedlňujem ak teda sa nieaké menšie nadávky niekoho tak veľmi dotkli, aby si dal tu námahu pisať tebe nech to riešiš.
za nick name banovaneho hráča "kokot" ako oslovenie tiež Ďakujem, z tvojej strany je to tiež na úrovni....
A teda sľubujem že s mojim "detským klanikom" čo máme už sa nebudem nevhodne správať a keď tak to hráčom vysvetlím slušne pretože len my dvaja tam máme zakázané nadávať. MIER ( dúfam že ked niekomu napišem že je bot tak to nebude znova na permu)
za nick name banovaneho hráča "kokot" ako oslovenie tiež Ďakujem, z tvojej strany je to tiež na úrovni....
A teda sľubujem že s mojim "detským klanikom" čo máme už sa nebudem nevhodne správať a keď tak to hráčom vysvetlím slušne pretože len my dvaja tam máme zakázané nadávať. MIER ( dúfam že ked niekomu napišem že je bot tak to nebude znova na permu)
- BEZMOZEK
- Amatér
V poradku, budu delat ze ti verim.
Ber prosim na vedomi svuj slib a skutecnost, ze ti bude za jeho nedodrzeni ban obnoven.
Je treba si uvedomit, ze server neni hospoda, kde zajdem s bandou chuju na pivo a cigarko.. vzdy musis pocitat s tim, ze tam bude mladej klucina, kteremu takove chovani po chuti nebude.
Nekdo s pristupem do BL co si to precte, ti da unban.
Ber prosim na vedomi svuj slib a skutecnost, ze ti bude za jeho nedodrzeni ban obnoven.
Je treba si uvedomit, ze server neni hospoda, kde zajdem s bandou chuju na pivo a cigarko.. vzdy musis pocitat s tim, ze tam bude mladej klucina, kteremu takove chovani po chuti nebude.
Nekdo s pristupem do BL co si to precte, ti da unban.
-
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1