• Stránka 1 z 1
Perma
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: habs
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Opakovane kazenie hry
[=] Zabanovany nickname: Esox
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:77633111
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
Byl jsem zavreny v mistnosti a najednou mi dal Habs trvaly ban.. chci vedet za jaky kazeni hry,protoze jsem nikoho ani nezabil a najednou dostanu perma ban za nic?
[=] Dostal jsi trest od admina: habs
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Opakovane kazenie hry
[=] Zabanovany nickname: Esox
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:77633111
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
Byl jsem zavreny v mistnosti a najednou mi dal Habs trvaly ban.. chci vedet za jaky kazeni hry,protoze jsem nikoho ani nezabil a najednou dostanu perma ban za nic?
-
esox30 - Amatér
Re: Perma
Vyjadrenie mas v staznosti smerovanej na Maxipsa. Si problemovy hrac, ktory opakovane kazi hru. Ban mas len na tyzden, tu sa stala chyba na mojej strane.
http://leteckaposta.cz/358692658
http://leteckaposta.cz/358692658
-
Habs - Spamer
Re: Perma
Ban na tyden ode me jsi dostal za svoje chovani v me pritomnosti na serveru, pricemz jsem prihledl k tvym predchozim deliktum.Viz. Za tenhle ban sis koupil UB.
Dneska na serveru jsem te upozornoval, ze kdyz budes ve svem jednani pokracovat, ban dostanes znovu. Ejhle, k Habsovi se dostalo dodane demo, kde se chovas, rekneme klasicky, jak te na serveru znaji vsichni. Na zaklade tohoto dema a svych predchozich banu jsi tedy dostal svuj aktualni ban.
Jak pise Habs, je nasi povinnosti oddelit zrni od plev. To by pak nedelalo dobrotu. Muzes si samozrejme koupit zase UB, ale doporucil bych ti, abys zmenil svoje chovani. Pri dalsim podobnem prohresku dostanes dalsi ban, a to o poznani delsi. A tak dale.
UB zamitnuty.
Dneska na serveru jsem te upozornoval, ze kdyz budes ve svem jednani pokracovat, ban dostanes znovu. Ejhle, k Habsovi se dostalo dodane demo, kde se chovas, rekneme klasicky, jak te na serveru znaji vsichni. Na zaklade tohoto dema a svych predchozich banu jsi tedy dostal svuj aktualni ban.
Jak pise Habs, je nasi povinnosti oddelit zrni od plev. To by pak nedelalo dobrotu. Muzes si samozrejme koupit zase UB, ale doporucil bych ti, abys zmenil svoje chovani. Pri dalsim podobnem prohresku dostanes dalsi ban, a to o poznani delsi. A tak dale.
UB zamitnuty.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1