• Stránka 1 z 1
[V]Permaban na JB
Zdravím, byl mi udělej ban za obcházení banu, ale včera jsem vyměnil VIP za unban, takže Whh, doufám že tohle vyřešíš
doložím ti klidně screeny nemám s tím problém, ale extremer se k tomu určitě vyjádří.

-
FunNerCOPY - Pokročilý
[V]Permaban na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Permaban na JB
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=414 (odbanováno)
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=1575 (Nahozený ban za údajný obcházení, přitom to bylo pár hodin po unbanu
D )
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=1575 (Nahozený ban za údajný obcházení, přitom to bylo pár hodin po unbanu

-
FunNerCOPY - Pokročilý
Dále se chci vyjádřit, mám perma ban na funnerovi z 24.02.2023 a to ani nechápu za co, když jsem v tu dobu ani csko nehrál, vlastně od tý permy jsem měsíc nehrál
Takže, by mě zajímalo proč tam ta perma je
To můžu večer až budu doma klidně doložit 

-
FunNerCOPY - Pokročilý
Ahoj,
nemáš UB žádost podle vzoru, ale vím o co se jedná, tak ti to tu vysvětlím.
Byl jsi nahlášen v PP, kde jsi dostal ban na tvém druhém steam účtu. Kdyby jsi se chtěl zkoušet vymlouvat na to, že jsi na tom účtů nehrál, tak se stačí podívat do hlstats. Naposledy aktivní 23.2. 2023
Poté jsi si koupil UB na tvůj hlavní steam účet, ovšem jsi si už nekoupil UB na tvé další dva bany -> Druhý steam a tvůj NS. A proto jsi dostal ban za obcházení na základě tohoto nahlášení.
Aby jsme si to shrnuli:
Byl jsi nahlášen v PP - 23.2. 2023 za obcházení banu na druhém steamu, tak jsi dostal ban.
Poté jsi si koupil UB na hlavní steam účet, ale ne na tvoje další účty (1 2), tudíž jsi dostal ban za obcházení.
Když cheatuješ na serveru na více účtech, je třeba, aby jsi si pak koupil UB na všechny své bany, ne pouze na jeden.
nemáš UB žádost podle vzoru, ale vím o co se jedná, tak ti to tu vysvětlím.
Byl jsi nahlášen v PP, kde jsi dostal ban na tvém druhém steam účtu. Kdyby jsi se chtěl zkoušet vymlouvat na to, že jsi na tom účtů nehrál, tak se stačí podívat do hlstats. Naposledy aktivní 23.2. 2023
Poté jsi si koupil UB na tvůj hlavní steam účet, ovšem jsi si už nekoupil UB na tvé další dva bany -> Druhý steam a tvůj NS. A proto jsi dostal ban za obcházení na základě tohoto nahlášení.
Aby jsme si to shrnuli:
Byl jsi nahlášen v PP - 23.2. 2023 za obcházení banu na druhém steamu, tak jsi dostal ban.
Poté jsi si koupil UB na hlavní steam účet, ale ne na tvoje další účty (1 2), tudíž jsi dostal ban za obcházení.
Když cheatuješ na serveru na více účtech, je třeba, aby jsi si pak koupil UB na všechny své bany, ne pouze na jeden.

-
Whh - CS 1.6 Admin
Je potřeba si koupit UB na každý ban, který ti byl udělen. V tomto případě admin udělil správný ban, protože jsi obcházel další dva.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Re: [V]Permaban na JB
Vždyť já vim, že 23.2 mě to hned vyhodilo s tím, že mám ban
Tak nechápu o co go, ale opravdu mě to vyhodilo 

-
FunNerCOPY - Pokročilý
Re: [V]Permaban na JB
Vždyť já vim, že 23.2 mě to hned vyhodilo s tím, že mám ban