• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Perníček/ combat surf
Nick na serveru: GS.cz Perníček
SID: STEAM_0:0:102939630
Sekce, na které chci práva: Combat surf
Věk: mám 17 rokov
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... ayer=13907
Bany, které jsem dostal: žiadne bany
Něco o mně: Volám sa Peter mám 17 rokov bývam v Trenčine. Vo volnom čase chodim cvičit do fitka, alebo chodim s kamošmi von. A hlavne bývam na surfe.
Proč právě já: Tak mám na serveru odohrane cez 3 dni. Som dosť často aktívny. A ešte k tomu je to csgo free takže je tu viac cheaterov ako bývalo. Na server chodím občas aj ráno a vtedy tu býva najviac cheaterov a moc adminov není vtedy online. Vždy ked je na servery niekto nový alebo niekto čo môc nepozná mapy tak rád pomôžem a vysvetlím čo a ako.
Zkušenosti s CS:GO: na csgo mam cca 1.5k hodín a už o tej hre viem za ten čas aj dosť vecí.
Případné poznámky: občas mi ujde nejaké sprosté slovíčko ale vždy sa zaňho ospravedlním.Bol som adminom na jednom nemenovanom serveri ktorý sa zrušil. Príkazy ako (sm,menu) ovládam.
Ďakujem za odpoveď

e. Gustik - Oprava HlStats (dodal z Jailbreaku).
Bany, které jsem dostal: žiadne bany
Něco o mně: Volám sa Peter mám 17 rokov bývam v Trenčine. Vo volnom čase chodim cvičit do fitka, alebo chodim s kamošmi von. A hlavne bývam na surfe.
Proč právě já: Tak mám na serveru odohrane cez 3 dni. Som dosť často aktívny. A ešte k tomu je to csgo free takže je tu viac cheaterov ako bývalo. Na server chodím občas aj ráno a vtedy tu býva najviac cheaterov a moc adminov není vtedy online. Vždy ked je na servery niekto nový alebo niekto čo môc nepozná mapy tak rád pomôžem a vysvetlím čo a ako.
Zkušenosti s CS:GO: na csgo mam cca 1.5k hodín a už o tej hre viem za ten čas aj dosť vecí.
Případné poznámky: občas mi ujde nejaké sprosté slovíčko ale vždy sa zaňho ospravedlním.Bol som adminom na jednom nemenovanom serveri ktorý sa zrušil. Príkazy ako (sm,menu) ovládam.
Ďakujem za odpoveď

-
penik - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Perníček/ combat surf
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Perníček/ combat surf
penik píše:Nick na serveru: GS.cz Perníček
Bany které jsem dostal: pred dlhšiou dobou som dostal mute za nadavky v chate. ale od vtedy som sa ponaucil.
Ďakujem za odpoveď![]()
-
penik - Kolemjdoucí
Re: Perníček/ combat surf
Čau,
aktivitu máš celkem vysokou, ale jen posledních 10 dní, po zamítnutí minulé žádosti jsi tu přestal hrát, takže zájem nijak vysoký nebude.
viewtopic.php?f=954&t=198186&p=919311
prenicek-nadrzovanie-jb5-t168438.html
pikachuj-jb5-fk-t162822.html
+ ban za wallhack z dubna 2018
Kdybys ty bany aspoň zmínil a ten za nadržování by nebyl 3 týdny starý, ještě bych o tom přemýšlel, takhle ale není o čem pochybovat.
Zamítnuto.
aktivitu máš celkem vysokou, ale jen posledních 10 dní, po zamítnutí minulé žádosti jsi tu přestal hrát, takže zájem nijak vysoký nebude.
penik píše:Bany, které jsem dostal: žiadne bany
viewtopic.php?f=954&t=198186&p=919311
prenicek-nadrzovanie-jb5-t168438.html
pikachuj-jb5-fk-t162822.html
+ ban za wallhack z dubna 2018
Kdybys ty bany aspoň zmínil a ten za nadržování by nebyl 3 týdny starý, ještě bych o tom přemýšlel, takhle ale není o čem pochybovat.
Zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1