I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Peross/TS

Příspěvekod Camron » 03 led 2016, 12:07

Ahoj, snad jsem ve správné sekci na stížnosti adminů i na TS.
Budu apelovat na tento topic https://www.gamesites.cz/forum/peross-t112739.html
Zkusím tudíž celou story ještě popsat znovu a důkladně.
Máme VIP room "Podzemí" kde já a můj "tým" hrajeme hry (konkrétněji CS:GO) já potřeboval vyhodit z roomky hráče který tam přišel vyrušovat (nějak zjistil heslo.. ) a zrovna jsem neměl já channel admina z důvodu reinstall windows - samozřejmě to je jen můj problém.Takže jsem napsal adminovi "Peross" zprávu "Jsi tu?" Odpověď přišla "n" to mě prostě vytočilo a napsal jsem mu na to "chcípni" tohle jsem přehnal a bylo to určitě na kick/ban tudíž ho měl okamžitě udělit.
Poté přišel k nám do roomky (přes práva 3) a zeptal se jestli jsem ten kdo mu napsal ať chcípne - já odpověděl ano.
Samozřejmě mu v pozadí hráli nějaké pohádky nebo já nevím co a rušilo nás to neuvěřitelným způsobem - poté jsem dostal ban.
Potom ho můj spoluhráč poslal do určitých partií, ať se sebere a vypadne z naší roomky (Pochopitelně, hráli jsme důležitý zápas na který potřebujeme a potřebovali jsme klid a TICHO)
Na to admin Peross odpověděl že s kým se baví, že je nějaký drzý a poučoval ho tam jak jeho otec. (i přitom padlo nejedno sprosté slovo..) Po uplynutí banu jsem napsal adminovi Peross zprávu co to měla znamenat ten ban a chtěl jsem si to vyjasnit (viz screeny v tom topicu, ani jedná urážka nepadla, ani sprosté slovo) poté jsem na závěr napsal "dále to budeme řešit na webu" na to jsem dostal ban od "Hon" za "Opakované nadávky, budeš se chovat slušně" jaké nadávky?
Chtěl jsem to slušně vyřešit a dostalo se mi jen odpovědí že se chovám drze, provokuji a tak dále.. Nikoho jsem nechtěl a ani jsem neprovokoval, potřeboval jsem pomoct ohledně roomky.
Rád bych kdyby se to vyřešilo a prosím toho kdo se bude vyjadřovat aby se přečetl celou tu "ságu".
Děkuji za váš čas, s pozdravem Camron.
Camron
Pokročilý
Pokročilý

Peross/TS

od Rumcajz » 03 led 2016, 12:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Peross/TS

Příspěvekod DEGOL5 » 03 led 2016, 12:20

Tvoje odpověď byla nevhodná admin ti odpověděl slušně ban si zasloužíš,, nepřijde ti ještě trochu drzé to tvé chování? a to že přišel do vaši room a co přišel si ověřit jestli jsi to ty.. příště se chovej slušně a jake by ti bylo kdyby si mi ty napsal ahoj jak se máš a já ti odepsal chcipni? ber to i takhle admin je taky jenom člověk jako vy všichni tak se nad sebou zamysli a jestli se neumíš chovat tak to je tvoje hloupost máš se zamyslet než něco napíšeš...
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Camron » 03 led 2016, 12:37

Myslím že se vůbec nemáš co vyjadřovat. Na víc je zjevné že si četl jen to co se ti líbilo.
Camron
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DEGOL5 » 03 led 2016, 13:39

Přečetl sem celou tvou stížnost.. prostě se neumíš chovat a tvý kamarádi taky né.. počkej na vyjádření admina a vyhni se spamu.. :)
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Hon » 03 led 2016, 13:48

blablabla, lock.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy