• Stránka 1 z 1
[Duplicita]Peto ban za FK
Chtěl bych vedet za co jsem dostal BaN, když je psaný údajný FK, chtěl bych vedet kde a kdy jsem tento čin spáchal? To by mě hodně zajímalo teda...
- FenoMen96
- Kolemjdoucí
[Duplicita]Peto ban za FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Peto ban za FK
Aby ses to dozvěděl, tak tento topic založ nebo doplň dle formátu, který má splňovat, ale za mě můžeš být rád, že jsi dopadl takto za tvoje chování na serveru.
-
PoldasQweek - Mistr
PoldasQweek píše:Aby ses to dozvěděl, tak tento topic založ nebo doplň dle formátu, který má splňovat, ale za mě můžeš být rád, že jsi dopadl takto za tvoje chování na serveru.
Jakože jen tak dostanu kick a následně BaN? Když si celou dobu na serveru? Aha žádný FK nebyl a ani si mi nic neřekl tak nechapu
- FenoMen96
- Kolemjdoucí
Kick jsi dostal oprávněně a Peťo Ti odpověděl proč přímo na serveru, to, že já na něco nezareaguji neznamená, že mě nemůže někdo jiný doplnit a zasáhnout, tomu se říká kolektivní práce , co se banu týče, tak to už nevím, ale založ si to jak máš jinak se dál neposuneme.
-
PoldasQweek - Mistr
Aha takže já jsem celou dobu u T, pak jsem asi 5 minut u CT kde jsem ani jedno kolo nehrál, kdy jsem při PP pouze napsal smějící se smajlíky tak za to je oprávněný Kick?
- FenoMen96
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1