• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] peto/jb1
Nickname focus
Herni ID STEAM_0:1:533063557
SteamCommunity ID 76561199026392843
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod neschopnost ct
Zabanován dne 26.08.2021 - 19:54:40
Vyprší dne 30.08.2021 - 07:14:40 (3 Dny 10 Hodin 55 Minut zbývá)
Zabanovaný od peto
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 0
Čau peto, nevzpominam si co jsem udelal tak strasneho ze jsem dostal ban na 3 dny, pokud myslíš ten TK tak se ti omlouvám a omluvil jsem se i hráčovi ale skutečně se mi sekla hra
a jestli tím myslíš to, že jsem si hrál na atrakcích tak za toto určitě ban na 3 dny nevim no
až tak tě to pohoršit nemuselo
dalsi co jsem udelal bylo to, ze jsem se omylem zabil pri PP jednoho hrace, kteremu jsem se taky omluvil a vubec mu to nevadilo, páč bylo posledni kolo
a dalsi vec je, ze jestli jsi to byl ty co mi dal ten kick na mape jb_snow, tak mi prosim napis za co to bylo, Kozlak aj Chuligan(maxik) psali ze to oni nebyli :/
jasne ze mam evip
ZPYTUJI SVE SVEDOMI ZA SVE DNESNI PROHRESKY, IKDYZ JSEM SE OMLUVIL VSEM HRACUM TAK SE OMLOUVAM I VAM TADY JESTE JEDNOU UZ BUDU JEN A JEN LEPSI UZ SE TO NIKDY NEBUDE OPAKOVAT
adios
jo a jeste bys mohl ty nicky psat spravne, aby si focus nemyslel ze ma ban jak se podiva do banlistu xD
Herni ID STEAM_0:1:533063557
SteamCommunity ID 76561199026392843
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod neschopnost ct
Zabanován dne 26.08.2021 - 19:54:40
Vyprší dne 30.08.2021 - 07:14:40 (3 Dny 10 Hodin 55 Minut zbývá)
Zabanovaný od peto
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 0
Čau peto, nevzpominam si co jsem udelal tak strasneho ze jsem dostal ban na 3 dny, pokud myslíš ten TK tak se ti omlouvám a omluvil jsem se i hráčovi ale skutečně se mi sekla hra

jasne ze mam evip
ZPYTUJI SVE SVEDOMI ZA SVE DNESNI PROHRESKY, IKDYZ JSEM SE OMLUVIL VSEM HRACUM TAK SE OMLOUVAM I VAM TADY JESTE JEDNOU UZ BUDU JEN A JEN LEPSI UZ SE TO NIKDY NEBUDE OPAKOVAT
adios
jo a jeste bys mohl ty nicky psat spravne, aby si focus nemyslel ze ma ban jak se podiva do banlistu xD
- wojcekk
- Amatér
[Vyriešené] peto/jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: peto/jb1
Kebyze aspon nepises blbosti. Hraca co mal vd si skoro zavrel v boxe, kde si pustil nahodu. Dalsie kolo si vyniesol skuter a potom si zrazil spoluhraca. Sekla sa ti hra a ty si zazracnym sposobom opustil skuter, ze. Uplnou nahodou si siel na to ct predtym.
Rozpravky na dobru noc si nechaj pre niekoho ineho.
Rozpravky na dobru noc si nechaj pre niekoho ineho.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Re: peto/jb1
Dobre, diky, každopadně kdybych chtěl dělat nějaký bordel nebo něco, tak za prvé srazim i simona který stál přímo přede mnou co jsem ten skútr vynesl, nebo bych udělal vetší brikuli. O tom hráči jsem ani nevěděl, máš pravdu moje chyba ale
no nic tak diky pockam 3 dny

no nic tak diky pockam 3 dny
- wojcekk
- Amatér
• Stránka 1 z 1