• Stránka 1 z 1
[Prijatý] petvek/Event-master
1. Nick: petvek
2. Věk: 15
3. Originální MC : nemám, ale snažím se ho dokoupit
4. Splněná akademie: (ANO/NE) NE, jelikož mi WalkerCZ řek, že na EM Akademie není potřebná... (že Akademie>Admin)
5. Primární Server kde chcete práva : Skyblock
6. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : mám Evip
7. Denní aktivita : 12 hod o volnu, 4 hod, když je ten den škola
8. Přestupky na Gamesites : Givování (za em), jelikož jsem to řádně nepochopil, já myslel, že se tím givování myslí příkaz /give, né odnášení z gm, už se to nestane
9. Přestupky mimo Gamesites : žádné, jelikož nehraju jinde než tu
10. Něco o sobě (minimálně 20 slov) :Ahoj, jmenuji se Petr, bydlím v Uherském Hradišti, přitom jsem se narodil v praze. Jsem energetický, rychle reagující člověk na dané situace a rád upravuji text, aby byl zajímavý
.
11. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : Když jsem byl jěště Event-master, býval Event 6x-8x do dne ( podle kvóty, kterou dal už bývalý HL.EM 0M4RT1N0). Dnes vejdu na server a slyším hráče že event je 1x do 2 týdnů, rád bych tohle napravil, říkalo se, hodně hráčů hodně eventů
12. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.): http://leteckaposta.cz/398506005
2. Věk: 15
3. Originální MC : nemám, ale snažím se ho dokoupit

4. Splněná akademie: (ANO/NE) NE, jelikož mi WalkerCZ řek, že na EM Akademie není potřebná... (že Akademie>Admin)
5. Primární Server kde chcete práva : Skyblock
6. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : mám Evip
7. Denní aktivita : 12 hod o volnu, 4 hod, když je ten den škola
8. Přestupky na Gamesites : Givování (za em), jelikož jsem to řádně nepochopil, já myslel, že se tím givování myslí příkaz /give, né odnášení z gm, už se to nestane

9. Přestupky mimo Gamesites : žádné, jelikož nehraju jinde než tu

10. Něco o sobě (minimálně 20 slov) :Ahoj, jmenuji se Petr, bydlím v Uherském Hradišti, přitom jsem se narodil v praze. Jsem energetický, rychle reagující člověk na dané situace a rád upravuji text, aby byl zajímavý

11. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : Když jsem byl jěště Event-master, býval Event 6x-8x do dne ( podle kvóty, kterou dal už bývalý HL.EM 0M4RT1N0). Dnes vejdu na server a slyším hráče že event je 1x do 2 týdnů, rád bych tohle napravil, říkalo se, hodně hráčů hodně eventů

12. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.): http://leteckaposta.cz/398506005
Bývalý MC Event Master
-
petvek - Amatér
[Prijatý] petvek/Event-master
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: petvek/Event-master
Čaká sa.
Napiš mi na TS alebo tuto na web.
Napiš mi na TS alebo tuto na web.
"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"