I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

petvek / Skyblock1

Příspěvekod Sk1ll3r7 » 12 kvě 2015, 19:25 VIP

1. Popis situace - Bezdůvodný ban administrátora petvek. Byl jsem na eventu, který NEPOŘÁDAL ON, 1. skončil nějaký fandlisz nebo nějak tak, ale jak jsem sledoval ten chat, tak se asi hrálo na více míst, tak jsem skákal dál, i ostatní i nadále skákali. Po chvilce jsem tam zůstal jsem tam sám, protože na to už ostatní asi neměli nervy a nejdnou ban 5 minut důvod ODPORT ? Really ? O odportu se nic nepsalo, o konci eventu se také nic nepsalo, tak proč ban ? Stačilo napsat jednou do toho Broadcast ODPORT a já bych se odportnul, není problém, ale opravdu nestrpím aby mi nějaký administrátor dával bezdůvodný ban.. Ano ban byl sice jen na 5 minut, ale byl to ban a jak jsem již psal bezdůvodné bany já opravdu nestrpím. Za odport se navíc dává nejdřív kick a až následně ban. Pokud to daný administrátor psal do chatu za svůj nick, nikoliv za Broadcast, tak jsem to mohl jednoduše přehlídnout, to se stane, ale pořád je tu kick, který v této situaci má nastat. Chodím na MC se odreagovat, zahrát si i něco jiného než GTA a ne abych tam porušoval pravidla..

2. Důkazy - Správně bych jako stěžující si hráč měl mít důkazy o přestupku administrátora, ovšem jedná se o bezdůvodný, nečekaný ban a v dané situaci vás nenapadne, že by jste mohli dostat bezdůvodný ban, obzvlášť když jste hráč, který neporušuje pravidla. Dal bych sem aspoň důkaz, že jsem dostal ban, ale fraps mi to bohužel nevyscreenoval a už mám unban.. Ovšem administrátor petvek má určitě hodně přesvědčivých důkazů o mém bezdůvodném banu.
Obrázek
Sk1ll3r7
Spamer
Spamer

petvek / Skyblock1

od Rumcajz » 12 kvě 2015, 19:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: petvek / Skyblock1

Příspěvekod petvek » 12 kvě 2015, 19:42

ban byl na 5 minut z důvodu odport, protože event už dávno skončil. ty říkáš, že jsi byl na eventě sám, ale né z důvodu, že ostatní na to neměly nervy, ale event skončil, kdyby jsi sledoval chat, věděl by jsi to... :D
Bývalý MC Event Master
petvek
Amatér
Amatér

Příspěvekod petvek » 12 kvě 2015, 19:47

a psal jsem to asi 5x po sobě za BroadCast, když byly odměněny všechny hráči, jsem se šel podívat, jestli se někdo neodport...
Bývalý MC Event Master
petvek
Amatér
Amatér

Příspěvekod TheRsM1 » 12 kvě 2015, 20:11

S adminy to bylo už probráno.. Dementní banováni na eventech. Hráči se na eventy chodí zabavit.. (Případně něco vyhrát)

Děkuji za nahlašení, s adminem to proberu. Lock

Kdyby jsi ještě něco měl písni na TS nebo SZ.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy