• Stránka 1 z 1
Pingování
Zdarec,
s novým updatem GOučka a s přidáním pingů mě napadla jistá věc.
Simon by mohl místo používání příkazů "Pojďte na moje střely." příkaz "Pojďte na můj ping."
Bylo by to dobré v ohledu na náboje, tak i na ulehčení celkové hry.
Představte si, Simon vystřílí pět nábojů na které mají vězni jít. Najednou se po něm rozběhne 10 Vězňů. 5 jich zabije, ale došli mu náboje. Aha? Mohl mít těch 5 co vystřelil a mohl jim dát dalších 5 hlav.
Bylo by samozřejmě skvělé, kdyby se dalo tyto pingy upravovat, že by Simon mohl měnit barvu, a tak.
Budu rád za každý názor, vychytávku, kritiku.
Pokud se Vám to nelíbí, tak se tu radši ani nevyjadřujte. Ušetříte si tím čas na svoje hejty v mini-chatu.
s novým updatem GOučka a s přidáním pingů mě napadla jistá věc.
Simon by mohl místo používání příkazů "Pojďte na moje střely." příkaz "Pojďte na můj ping."
Bylo by to dobré v ohledu na náboje, tak i na ulehčení celkové hry.
Představte si, Simon vystřílí pět nábojů na které mají vězni jít. Najednou se po něm rozběhne 10 Vězňů. 5 jich zabije, ale došli mu náboje. Aha? Mohl mít těch 5 co vystřelil a mohl jim dát dalších 5 hlav.
Bylo by samozřejmě skvělé, kdyby se dalo tyto pingy upravovat, že by Simon mohl měnit barvu, a tak.
Budu rád za každý názor, vychytávku, kritiku.
Pokud se Vám to nelíbí, tak se tu radši ani nevyjadřujte. Ušetříte si tím čas na svoje hejty v mini-chatu.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Re: Pingování
Ajajajaj...
Nastala chyba z mé strany
Ping jde vidět jen v teamu, ale osobně si myslím, že upravit půjde, takže by bylo fajn, kdyby se to zrealizovalo.
Nastala chyba z mé strany

Ping jde vidět jen v teamu, ale osobně si myslím, že upravit půjde, takže by bylo fajn, kdyby se to zrealizovalo.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1