• Stránka 1 z 2 • 1, 2
PIPIPIPIPI/F7
Dobré odpoledne
Tak jsem tady zase.
Tentokrát bych si rád stěžoval na admina PIPIPIPIPI za jeho absolutní nevyrovnanost a jeho absolutně nepochopitelné jednání.
Přišel jsem na server, kde byli 3 admini, tedy zda se to dá nazvat adminy. Jsou to hráči z 1 klanu, kteří drží při sobě, kempí a kryjí se nevzájem. Ale to není nyní podstatné. Jakmile jsem pár minut hrál dostal jsem drop(asi v 55 sekundách od ukončení kola) hráč a zároveň "admin" smoke (nevím co dělal, asi si psal s kamarády z furienu) no a vyběhl pro bombu 8 sec před koncem kola, tak jsem mu napsal : "2017-02-10 14:32:15 pro drop se nemusí?." , potom na admin stěnu napsal, že tam šel..
docela vtipné, když admin jde pro killy a neplní povinnosti mapy
Poté co jsem mu to napsal, jsem dostal kick od již zminěného PIPIPIPIPI a potom kick po 2hé za to, že jsem napsal "nulo"
Nakonec mi admin PIPIPIPIPI dal Ban za věc, kterou jsem naprosto nepochopil a velice by mě zajímalo jaké má myšlenkové pochody, zda nemá o kolečko míň, což by nasvědčovalo tomu, co udělal. Měli jsme s hráčem Art-Dope takovou konverzaci, kde měl na mě a na můj klan nějaké kecy, tak jsem mu slušně nějak odpověděl a on mi napsal toto: "Nevieš čitať ?." Na to jsem mu napsal 1 věc a to: "nerozumím maďarštině sorry." Jelikož jsem chtěl mít od něj pokoj a nebavit se s ním dále
A potom přišel ban: http://prntscr.com/e6ywcg , v konzoli neukazuje diakritiku, ale napsal : já ti dám maďara. A dostal jsem ban na 10 min. viz: http://prntscr.com/e6ywsg .
Naprosto nepochopitelné chování admina, neumí si udělat respekt a myslí si, že může všechno, když příjde ze školy celý zdeptaný, že dostal pětku a pak to tak vypadá
.
Tímto bych rád tuto situaci nějak vyřešil. Dostal jsem ban na 10 min za nadávky, jestli je nadávka "maďar" pro admina napíšu, že je to národnost. Nicméně to stejně asi nepochopí. Tímto žádám o prověření a zakročení proti takovým, jako je tento admin.
Díky s pozdravem N1 Sevik

Tentokrát bych si rád stěžoval na admina PIPIPIPIPI za jeho absolutní nevyrovnanost a jeho absolutně nepochopitelné jednání.
Přišel jsem na server, kde byli 3 admini, tedy zda se to dá nazvat adminy. Jsou to hráči z 1 klanu, kteří drží při sobě, kempí a kryjí se nevzájem. Ale to není nyní podstatné. Jakmile jsem pár minut hrál dostal jsem drop(asi v 55 sekundách od ukončení kola) hráč a zároveň "admin" smoke (nevím co dělal, asi si psal s kamarády z furienu) no a vyběhl pro bombu 8 sec před koncem kola, tak jsem mu napsal : "2017-02-10 14:32:15 pro drop se nemusí?." , potom na admin stěnu napsal, že tam šel..

Nakonec mi admin PIPIPIPIPI dal Ban za věc, kterou jsem naprosto nepochopil a velice by mě zajímalo jaké má myšlenkové pochody, zda nemá o kolečko míň, což by nasvědčovalo tomu, co udělal. Měli jsme s hráčem Art-Dope takovou konverzaci, kde měl na mě a na můj klan nějaké kecy, tak jsem mu slušně nějak odpověděl a on mi napsal toto: "Nevieš čitať ?." Na to jsem mu napsal 1 věc a to: "nerozumím maďarštině sorry." Jelikož jsem chtěl mít od něj pokoj a nebavit se s ním dále

Naprosto nepochopitelné chování admina, neumí si udělat respekt a myslí si, že může všechno, když příjde ze školy celý zdeptaný, že dostal pětku a pak to tak vypadá

Tímto bych rád tuto situaci nějak vyřešil. Dostal jsem ban na 10 min za nadávky, jestli je nadávka "maďar" pro admina napíšu, že je to národnost. Nicméně to stejně asi nepochopí. Tímto žádám o prověření a zakročení proti takovým, jako je tento admin.
Díky s pozdravem N1 Sevik

-
Leaders69 - Zkušený
PIPIPIPIPI/F7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PIPIPIPIPI/F7
Zdravím!
Byl jsem na serveru, a měl možnost zhlédnout tuto událost.
Jak píšeš sice smoke šel pozdě pro plant, ale nevíš zda třeba něco zrovna neřešil...
Abychom se dostali k tomu banu, provokoval jsi v chatu administrátory, psal blbosti.
Už i groos ti při minulé stížnosti na QwarterGema napsal
,,K sevíkovi:
tobě radím dobře aby jsi se nestaral do práce admina a věnoval se hře, jestli si admin neplní svoje povinnosti admina tak ho máš jednoduše natočit, popřípadě si udělat nějaké důkazy a dát ho sem, místo toho do něj rejpeš a tak se není čemu divit.
Jestli zjistím že děláš to co nemáš a opakovaně budeš rejpat do těch adminů tak to budu brát jako úmyslné poškozování admin teamu a budeš za to následně i potrestán, tak si rozmysli jak se budeš chovat.,,
Opakovaně do adminů na serveru rýpeš, a kdyby ti nedal ban on tak ho schytáš ode mě!
Peace.
Thanos
Byl jsem na serveru, a měl možnost zhlédnout tuto událost.
Jak píšeš sice smoke šel pozdě pro plant, ale nevíš zda třeba něco zrovna neřešil...
Abychom se dostali k tomu banu, provokoval jsi v chatu administrátory, psal blbosti.
Už i groos ti při minulé stížnosti na QwarterGema napsal
,,K sevíkovi:
tobě radím dobře aby jsi se nestaral do práce admina a věnoval se hře, jestli si admin neplní svoje povinnosti admina tak ho máš jednoduše natočit, popřípadě si udělat nějaké důkazy a dát ho sem, místo toho do něj rejpeš a tak se není čemu divit.

Jestli zjistím že děláš to co nemáš a opakovaně budeš rejpat do těch adminů tak to budu brát jako úmyslné poškozování admin teamu a budeš za to následně i potrestán, tak si rozmysli jak se budeš chovat.,,
Opakovaně do adminů na serveru rýpeš, a kdyby ti nedal ban on tak ho schytáš ode mě!
Peace.
Thanos
-
Thanos - Zkušený
A jéje Thanos, to je to o čem jsem mluvil jeden z adminů co byl na serveru . Koukni se ale, za co mi dal ban a co admin následně napsal
Takže to nebyl ban za provokaci, za to jsem dostal kick, to chápu i když 2 kicky po sobě za slovo "nulo" a "šášo" mi také nepříjde zrovna ok.. Ale jak říkám, toto tu neřeším, řeším ban, který jsem dostal za to, že jsem hráče nazval maďarem
Pokud je maďar nadávka, tak je vše ok
Ale všichni normální lidé ví, že za toto by ban být neměl 
Když píšeš, že smoke něco řešil, ano řešil jak si dát co nejvíce killů tak možná
Nebyl afk, zabíjel hráče na A na B, přitom drop byl u long dveří
Takže určitě něco neřešil.
Co se týče qwatera to je kapitola sama o sobě, neschopný a né moc chytrý admin
Toho tu ale neřeším, jak jsi mohl vidět, u minulé stížnosti na qwatera mi bylo dáno za pravdu
takže jsem to nepsal jen tak pro srandu králíkům a doufám, že tato žádost bude na tom stejně
Jelikož toto je možná ještě horší, než by nic neudělal. 

Když píšeš, že smoke něco řešil, ano řešil jak si dát co nejvíce killů tak možná

Co se týče qwatera to je kapitola sama o sobě, neschopný a né moc chytrý admin

-
Leaders69 - Zkušený
Btw, bavil jsem se s art-DOPEM, nikoli s nějakým adminem, to že je art ze stejného klanu jako je nahlášený admin, ty a smoke už není vůbec můj problém
Má se měřit jedním metrem a očekávám trošičku "profesionality" né, že se hráč křivě podívá na hráče z klanu,kde je i admin a dostane BAN za větu "sorry, neumím maďarsky".

-
Leaders69 - Zkušený
Kouknu na to zítra, mezitím se tu vyjádří banující admin
-
GrooS - CS 1.6 Admin
čau
za prve první kick jsi dostal ode mne za tvoje narazky a provokaci, kterou jak vsichni vime delas rad
. A zase nebylo to poprve co jsi provokoval nekoho z adminu. Pote te kikl Am znova protoze sis nedal rict.. pote ti admin pipi hodil ban na 10 minut aby ses uklidnil. pote co ti ho hodil, jsem ti do chatu napsal "rikal jsem ti ze nemas provokovat" ale toho sis asi uz nevsiml tak jako sis uz nevsiml i toho ze ban dostal i art. aby sis tu nemohl stezovat ze krejeme zadek ostatnim clenum z klanu.
Abychom se dostali k tomu banu, provokoval jsi v chatu administrátory a NEBYLO TO POPRVE kdy oba dva dobre vime ze jsi uz neco podobneho dostal i ode mne a kdyby ti ten ban nedal jak pipi a ani thanos, ver ze bys ho mel ode mne, nevim jak druzi admini ale ja si od tebe na hlavu "srat" nenecham.
dalsi vec to ze si tu stezujes ze jsem nesel pro drop : za prve myslim ze TY by ses plest do veci co admin dela a nedela na serveru nemel. Za druhe jak ty rikas ze jsem si honil killy, me jsou killy uplne vis kde ja si nepotrebuju honit ego jak nekdo.. EHM..
Drop jsem hledal na mape asi od casu 0:51 jestli sis nevsiml mapa neni velka o rozmeru 1x1 takze nejaky cas ti zabere nez projdes T a CT spawn pote katy B side a Side a mid a potom to vemes na long. behem tohodle "hledani" jsem zabil par CT kteri po me sli
jeste dodam ze neni dobre psat neco ve stylu ze nekoho zrusis a podobne.
https://ctrlv.cz/UmH4
PS. vazne nemam cas ti sem psat s diakritikou.

s pozdravem
Smoke.

za prve první kick jsi dostal ode mne za tvoje narazky a provokaci, kterou jak vsichni vime delas rad

Abychom se dostali k tomu banu, provokoval jsi v chatu administrátory a NEBYLO TO POPRVE kdy oba dva dobre vime ze jsi uz neco podobneho dostal i ode mne a kdyby ti ten ban nedal jak pipi a ani thanos, ver ze bys ho mel ode mne, nevim jak druzi admini ale ja si od tebe na hlavu "srat" nenecham.
dalsi vec to ze si tu stezujes ze jsem nesel pro drop : za prve myslim ze TY by ses plest do veci co admin dela a nedela na serveru nemel. Za druhe jak ty rikas ze jsem si honil killy, me jsou killy uplne vis kde ja si nepotrebuju honit ego jak nekdo.. EHM..

Drop jsem hledal na mape asi od casu 0:51 jestli sis nevsiml mapa neni velka o rozmeru 1x1 takze nejaky cas ti zabere nez projdes T a CT spawn pote katy B side a Side a mid a potom to vemes na long. behem tohodle "hledani" jsem zabil par CT kteri po me sli

jeste dodam ze neni dobre psat neco ve stylu ze nekoho zrusis a podobne.

https://ctrlv.cz/UmH4
PS. vazne nemam cas ti sem psat s diakritikou.

s pozdravem
Smoke.
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. 

-
F3Smoke - Mistr
Ahoj
Na začiatok chcem podotknúť že tu zmienený ART - Dope dostal ban tiež.
viz. tu : http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1748
Na úvod by som rád zmienil,že ani 1 kick si nedostal odomňa.Ide tu o to,že sme ťa stále upozorňovali a ty si stále pokračoval v provokácii.Následne ťa admin - Smoke kickol,pokračoval si.Potom si dostal ďalší kick od admina - kejkiz,no stále si pokračoval.
a určite to bezdôvodne nebolo :
2017-02-10 14:34:24 tady někdo zkusil kick?
. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:32:54 to stačí ! (Y). Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:32:49 posledních 8 sec. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:32:42 jo. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:32:21 není třeba
2017-02-10 14:32:15 pro drop se nemusí?. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:31:57 koukám že jo. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:31:46 ?. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:31:44 cítím závist šášo. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:30:58 ptal se někdo na něco nulo?. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:30:35 12hod za nadávky
2017-02-10 14:30:31 tady někdo příjde o práva
Po tom všetkom upozorňovaní si napísal na koniec toto :
2017-02-10 14:36:18 ještě ban aby to bylo kompletní, stížnost na qwatera stačila
toto myslím taky bude. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:39:29 ty jsi fakt hlupák. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
A ešte rád by som podotkol k tomuto " nerozumím maďarštině sorry. "
V tejto veci ide o to,že sa Česi (týmto sa nechcem stavať proti čechom" týmito výrazmi navážajú do Slovákov.
Myslím si,že toto sa dá brať ako dosť velká provokácia a buď rád,že ten ban bol len na 10 minút
Odo mňa všetko.
Ďakujem.
Na začiatok chcem podotknúť že tu zmienený ART - Dope dostal ban tiež.
viz. tu : http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1748
Na úvod by som rád zmienil,že ani 1 kick si nedostal odomňa.Ide tu o to,že sme ťa stále upozorňovali a ty si stále pokračoval v provokácii.Následne ťa admin - Smoke kickol,pokračoval si.Potom si dostal ďalší kick od admina - kejkiz,no stále si pokračoval.
a určite to bezdôvodne nebolo :
2017-02-10 14:34:24 tady někdo zkusil kick?

2017-02-10 14:32:54 to stačí ! (Y). Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:32:49 posledních 8 sec. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:32:42 jo. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:32:21 není třeba

2017-02-10 14:32:15 pro drop se nemusí?. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:31:57 koukám že jo. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:31:46 ?. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:31:44 cítím závist šášo. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:30:58 ptal se někdo na něco nulo?. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
2017-02-10 14:30:35 12hod za nadávky

2017-02-10 14:30:31 tady někdo příjde o práva

Po tom všetkom upozorňovaní si napísal na koniec toto :
2017-02-10 14:36:18 ještě ban aby to bylo kompletní, stížnost na qwatera stačila

2017-02-10 14:39:29 ty jsi fakt hlupák. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006
A ešte rád by som podotkol k tomuto " nerozumím maďarštině sorry. "
V tejto veci ide o to,že sa Česi (týmto sa nechcem stavať proti čechom" týmito výrazmi navážajú do Slovákov.
Myslím si,že toto sa dá brať ako dosť velká provokácia a buď rád,že ten ban bol len na 10 minút

Odo mňa všetko.
Ďakujem.

STEAM : JusT FaC?e
Šťastný je ten, kto vie, že je šťastný
-
OnYourFace - Pokročilý
Jak jsem již napsal, je nepodstatné, od koho jsem dostal kick .Ten já tu neřeším jak jsis všiml.. nevím kdo mi to dal, do konzole se mě nevypisuje a je mě to celkem fuk, přišel jsem tu proto, že jsem dostal ban a to neoprávněný.
Poprvé co jsem provokoval někoho z adminů? nejsem si vědom toho, že bych nějak admina, který mě zabanoval provokoval to je za 1.. za 2hé ban nebyl z důvodu provokace nicméně můžu zde dodat i video, kde jakmile mi dal ban napsal, já ti dám maďara..
Takže to nebylo z provokace, ale protože jsem napsal že neumím maďarsky jeho kamarádovi
Jinak bych zde ani nebyl.
To,že dostal art ban jen z důvodu, aby jste měli čistý štít to mě vůbec, ale vůbec nezajímá, admin udělal chybu a tak by za ní měl zaplatit při nejmenším napomenutím. Ale to už nechám na grossovi. Admin jak můžeme vidět nezvládá nátlak a tak si myslí, že může banovat koho chce kdy se mu zachce za co se mu zachce
Když jsem provokoval administrátory, proč jsem nedostal tedy ban od tebe například ?
Ban jsem dostal po době, kdy jsem se k adminům vůbec nevyjadřoval, ale bavil jsem se s artem a nemyslím si, že admin potřebuje 5 minut na to, aby někomu dal ban
Takže žádné řeči, že jsem provokoval adminy a za to dostal ban nepřipadají k úvahu, stačí se podívat na tu větu, já ti dám maďara . Což se admina asi nějak dotklo, že jsem napsal jeho kamarádovi, že maďarsky neumím 
Dělám jen to, co je dovolené
A to, že admin bude dělat naschvály, jako to děláte vy, tak budete upozorňovaní a budete mít mojí pozornost a každou chybu, kterou uvidím viz toto budu dávat na forum. To,že máte se mnou problém a řešíte to jen tím, že mi dáte ban popř. kick to už je vaše věc, že si nedokážete udělat pořádek. Proč tací jako je lovec,dount,predator,angel, groos jak jsem s němi na serveru nemají problém? Protože dělají vše, co admini dělat mají a nerýpou do mě a nechtějí hádky, protože ví, jaký jsem tvrdohlavý a že mě jen tak nezmění.
Co se týče dropu, tak ano, pokud admin nedělá co má, což jsi ty nedělal mám právo se ozvat
ať už v chatu ve hře, nebo na forum. Ego mám dosti velké na to, abych nic takového už nepotřeboval řešit, na furienu jsem dosáhl úplně všeho, není nic, co bych nevyhrál s klanem a nebo osobně. Takže není proč si honit ego.. Hledal jsi drop? to nemáš radar? Což je docela smutné, že admin nemá zaplý radar, podle kterého může určit, zda někdo například kempí
Co je vhodné a není je věc názorů. Nemáš důvod mě nějakým způsobem moralizovat, já jsem dospělý, vím sám dobře, co dělat. Čekám na chyby adminů, kterých dělají na furienu opravdu mraky, většínou 1/2 z nich nedělají nic a tací by měli být zrušení ajá se toho mile rád ujmu a nahradit je můžou lidé, kteří to myslí vážně a nepotřebují se chlubit ve škole, že mají na furienu admin práva a nedělat vůbec nic.
N1 Sevik
Poprvé co jsem provokoval někoho z adminů? nejsem si vědom toho, že bych nějak admina, který mě zabanoval provokoval to je za 1.. za 2hé ban nebyl z důvodu provokace nicméně můžu zde dodat i video, kde jakmile mi dal ban napsal, já ti dám maďara..

To,že dostal art ban jen z důvodu, aby jste měli čistý štít to mě vůbec, ale vůbec nezajímá, admin udělal chybu a tak by za ní měl zaplatit při nejmenším napomenutím. Ale to už nechám na grossovi. Admin jak můžeme vidět nezvládá nátlak a tak si myslí, že může banovat koho chce kdy se mu zachce za co se mu zachce

Když jsem provokoval administrátory, proč jsem nedostal tedy ban od tebe například ?

Dělám jen to, co je dovolené

Co se týče dropu, tak ano, pokud admin nedělá co má, což jsi ty nedělal mám právo se ozvat

Co je vhodné a není je věc názorů. Nemáš důvod mě nějakým způsobem moralizovat, já jsem dospělý, vím sám dobře, co dělat. Čekám na chyby adminů, kterých dělají na furienu opravdu mraky, většínou 1/2 z nich nedělají nic a tací by měli být zrušení ajá se toho mile rád ujmu a nahradit je můžou lidé, kteří to myslí vážně a nepotřebují se chlubit ve škole, že mají na furienu admin práva a nedělat vůbec nic.

-
Leaders69 - Zkušený
Face, toto je tvá domněnka, že jsem tím chtěl arta urazit
Za tvojí domněnku jsi mě dal ban, né za to, že jsem psal předtím, jelikož doba, kdy jsem napsal to, co jsi kopíroval až do banu uběhlo 5 minut. To nemyslíš vážně, že tímto budeš argumentovat, že ne? 
Už jsem psal, je mě absolutně jedno, že se s ním domluvíš na ts, že dostane ban, aby to nevypadalo tak,že on začal provokovat já něco napsal, dostal ban a on nic
docela k zasmání
Btw, kick 1 od smokeho jsem dostal oprávněný.. dejme tomu.
Kick číslo 2 jsem dostal za to, že jsem napsal, jak jsi napsal výpis z logu: 2017-02-10 14:34:24 tady někdo zkusil kick?
. Gamesites.cz ^Furien #7 de_dust2_2006 což mě příjde jako neoprávněné. Nicméně za kick tu nic řešit nebudu.
Dále pak, když ty dáváš výpisy, dobrá taky zde dám něco na zamyšlení pro grosse.
http://prntscr.com/e71d0e
od 1.1.2017 má admin nahráno něco přes 6 hodin.. za měsíc a 10 dní nahráno 6 hodin, ptám se, má cenu mít takového hráče v A-teamu? Příjde na server, naštvaný na celý svět, že nehrál a vybije si to na mě
Myslím, že toto se jako provokace brát nemůže, "to vaše CFG je fakt HO VNO samé ALIAS." toto je daleko horší, než to, co jsem napsal já
A stejně se tomu smoke smál místo upozornění 

Už jsem psal, je mě absolutně jedno, že se s ním domluvíš na ts, že dostane ban, aby to nevypadalo tak,že on začal provokovat já něco napsal, dostal ban a on nic

Btw, kick 1 od smokeho jsem dostal oprávněný.. dejme tomu.
Kick číslo 2 jsem dostal za to, že jsem napsal, jak jsi napsal výpis z logu: 2017-02-10 14:34:24 tady někdo zkusil kick?

Dále pak, když ty dáváš výpisy, dobrá taky zde dám něco na zamyšlení pro grosse.
http://prntscr.com/e71d0e
od 1.1.2017 má admin nahráno něco přes 6 hodin.. za měsíc a 10 dní nahráno 6 hodin, ptám se, má cenu mít takového hráče v A-teamu? Příjde na server, naštvaný na celý svět, že nehrál a vybije si to na mě

Myslím, že toto se jako provokace brát nemůže, "to vaše CFG je fakt HO VNO samé ALIAS." toto je daleko horší, než to, co jsem napsal já

-
Leaders69 - Zkušený
na serveru nas bylo 5 adminu + jeden admin akademik, v admin chatu jsme resili jestli ti dame ban nebo to jeste zkusime a anechame to byt, uz jsem ti ho chtel dat davno to se neboj, ale po domluve s ostatnima jsme jeste chvili pockali a ty jsi zacal zase rypat, tak ti ho Face hodil. myslim ze je uplne jedno kdo by z techto peti adminu byl banujici admin. tech banu jsi mohl uz davno davno dostat o de mne spoustu ale vzdy jsem te nechal byt, ale jak jsi napsal ze vzdy zpozornis jak mile budu ja naserveru nebo nekteri, tak ber na ohled ze ten kdo zporoni budu JA a nad tebou to oko uz neprimourim
Treba ti nekdy ten duvod na "zruseni" dam.
To,že dostal art ban jen z důvodu, aby jste měli čistý štít to mě vůbec/Už jsem psal, je mě absolutně jedno, že se s ním domluvíš na ts, že dostane ban, aby to nevypadalo tak,že on začal provokovat já něco napsal, dostal ban a on nic
docela k zasmání: aby jsme meli cisty stit?
DDD ze jsem mu domluvil? si delas fakt srandu ne?
DDDDDD ty uz nevis scim mas vyprodukovat.. ale zkousej to dal.. treba ti to vyjde
btw. byl upozornen nedal si pokoj dostal ban, to ze je z meho klanu neznamena ze mu budu nadrzovat, nikdy jsem to nedelal a delat to nebudu, ale zkusil jsi to
ja ze nedelal co mam? nesnaz se byt vtipny.. nejde ti to, po druhe ti to klidne vypisu.. Drop jsem hledal na mape asi od casu 0:51 jestli sis nevsiml mapa neni velka o rozmeru 1x1 takze nejaky cas ti zabere nez projdes T a CT spawn pote katy B side a Side a mid a potom to vemes na long. behem tohodle "hledani" jsem zabil par CT kteri po me sli cize jsem pro ten drop sel
co si budem povidat.. na to ze o sobe pises ze jsi dospely se tak nechovas.. cas se nad tim zamyslet..
Hledal jsi drop? to nemáš radar? Což je docela smutné, že admin nemá zaplý radar, podle kterého může určit, zda někdo například kempí .... tak tohle me rozsekalo ze vseho nejvic
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD k tomuhle se radeji nevyjadrim.. protoze nemam na tohle slov
Zdarec Sm.

To,že dostal art ban jen z důvodu, aby jste měli čistý štít to mě vůbec/Už jsem psal, je mě absolutně jedno, že se s ním domluvíš na ts, že dostane ban, aby to nevypadalo tak,že on začal provokovat já něco napsal, dostal ban a on nic

ja ze nedelal co mam? nesnaz se byt vtipny.. nejde ti to, po druhe ti to klidne vypisu.. Drop jsem hledal na mape asi od casu 0:51 jestli sis nevsiml mapa neni velka o rozmeru 1x1 takze nejaky cas ti zabere nez projdes T a CT spawn pote katy B side a Side a mid a potom to vemes na long. behem tohodle "hledani" jsem zabil par CT kteri po me sli cize jsem pro ten drop sel

co si budem povidat.. na to ze o sobe pises ze jsi dospely se tak nechovas.. cas se nad tim zamyslet..
Hledal jsi drop? to nemáš radar? Což je docela smutné, že admin nemá zaplý radar, podle kterého může určit, zda někdo například kempí .... tak tohle me rozsekalo ze vseho nejvic

Zdarec Sm.

-
F3Smoke - Mistr
Píšete sračky které nikdo číst nebude
Někdo mi tady prosím dejte link na hlstats hráče a link na ban. Děkuji

Někdo mi tady prosím dejte link na hlstats hráče a link na ban. Děkuji

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
ejwi, ja jen odpovidam na to na co narazi a snazi se o neco co neni.
DDDDDDD
e.Awee: Tak co třeba odpovědět na to co chci já..

e.Awee: Tak co třeba odpovědět na to co chci já..

-
F3Smoke - Mistr
Nech sa páči
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=1286
http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1747

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=1286
http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1747
STEAM : JusT FaC?e
-
OnYourFace - Pokročilý
Ban oprávněný.
Pokud admin porušuje pravidla, podej na něj stížnost.
Pokud admin dělá něco špatně, podej na něj stížnost.
Pokud admin nedělá co má, podej na něj stížnost.
Pokud admin kazí hru hráčům, podej na něj stížnost.
Pokud se chováš jako šulin a dostaneš ban, nestěžuj si.
Stížnost se zamítá.
Doufám, že jsem to vysvětlil dostatečně i pro tu největší lopatu. Máš prostor na omluvu za svoje řeči. V opačném případě bude topic uzamčen.
Pokud admin nedělá co má, podej na něj stížnost.
Pokud admin kazí hru hráčům, podej na něj stížnost.
Pokud se chováš jako šulin a dostaneš ban, nestěžuj si.
Stížnost se zamítá.
Doufám, že jsem to vysvětlil dostatečně i pro tu největší lopatu. Máš prostor na omluvu za svoje řeči. V opačném případě bude topic uzamčen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Docela by mě zajímalo, jakým důvodem se zde vyjadřuješ ty Awee, když HLSA furienu jasně napsal, že se vyjádří zítra. Proto bych tedy poprosil o vyjádření jeho. Chápu, že jsi šerif a máš pravomoce větší než ostatní admini a HLSA, nicméně jsem zde dal dost důkazů na to, aby se to jen tak "nesmetlo ze stolu". Admin mi dal ban 5 minut poté, co zde napsal výpis z logů, do té doby jsem na admina nenapsal jediné slovo, ale napsal jsem: "nerozumím maďarštině". Za co jsem tedy dostal ban a tím pádem mi příjde ban neoprávněný,jelikož je to za 1 větu, která se nedá považovat za nadávku.
Toto jsem právě neudělal, nicméně příjde mi, že se nebere v potaz to, že jsem dostal ban za 1 větu, která ani nebyla urážka. Za ty věty předtím jsem dostal 2x kick, což jsem již psal, že beru. Ale ten ban je neoprávněn
Proto tedy žádnou omluvu nevidím důvod dávat, spíše bych očekával omluvu od již zmíněného admina, který neudělal věc správně.
N1 Sevik
Awee (cti ejvi) píše:Ban oprávněný.
Toto jsem právě neudělal, nicméně příjde mi, že se nebere v potaz to, že jsem dostal ban za 1 větu, která ani nebyla urážka. Za ty věty předtím jsem dostal 2x kick, což jsem již psal, že beru. Ale ten ban je neoprávněn

Proto tedy žádnou omluvu nevidím důvod dávat, spíše bych očekával omluvu od již zmíněného admina, který neudělal věc správně.

-
Leaders69 - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2