• Stránka 1 z 1
Pitbull/jb1
Chci podat stížnosť na admina který neumi pravidla
je mi aš k smíchu ked hráč musí poučovat admina o pravidlách aby admin konečne držal hubu a nevravel na serveri svoje 
Popis toho čo sa stalo : Hrala sa mapa (newiem uš názov) zabil som ctčko a pitbul si vzal gunu. Nato sem napsal že "pitbul ma m4" podotýkam že som bol živí nie mrtví. Potom pak admin neudržel nerwi a začal se mi tam vyhrážat akým si banom za radení
(sem sa musel smát a vysvetlovať mu že zato není ban
) je to smutné ale aby admin neudržel nerwi a delal tohle
........
vípís ze statistik:
2014-10-17 10:13:45 pitbul ma gan. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2014-10-17 10:14:10 :D. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2014-10-17 10:14:21 jeste jednou tralala neco napises tkaoveho a dam ti ban. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2014-10-17 10:14:56 radim ti dobre neprovkuj me ano ?
. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
PS: možeš sem hodit screen nebo vípís ze statistik ako ja (každý k nemu má prístup) kde bude to ako som ta provokoval
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dále nechápu jeké on má právo urážet hráče ? Mi taky nemáme právo urážet admini tak by si to ani on nemal dovoliť
2014-10-17 10:01:14 jdu na cigu tak zadnej bordel smradi ok ?.

Popis toho čo sa stalo : Hrala sa mapa (newiem uš názov) zabil som ctčko a pitbul si vzal gunu. Nato sem napsal že "pitbul ma m4" podotýkam že som bol živí nie mrtví. Potom pak admin neudržel nerwi a začal se mi tam vyhrážat akým si banom za radení
(sem sa musel smát a vysvetlovať mu že zato není ban

vípís ze statistik:
2014-10-17 10:13:45 pitbul ma gan. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2014-10-17 10:14:10 :D. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2014-10-17 10:14:21 jeste jednou tralala neco napises tkaoveho a dam ti ban. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2014-10-17 10:14:56 radim ti dobre neprovkuj me ano ?

PS: možeš sem hodit screen nebo vípís ze statistik ako ja (každý k nemu má prístup) kde bude to ako som ta provokoval

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dále nechápu jeké on má právo urážet hráče ? Mi taky nemáme právo urážet admini tak by si to ani on nemal dovoliť

2014-10-17 10:01:14 jdu na cigu tak zadnej bordel smradi ok ?.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Pitbull/jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pitbull/jb1
Ban za razeni ? nic tkaoveho sem nerekl takze trosku uber ano ? Stale si tam spamoval pitbul ma gun pitbul ma gun.Trosku neprijmene kdyz tim kazis hru , jak spamem tak i me . Umyslne si me na serveru provokoval , tak se nediv ze sme se k tobe choval jak sem se k tobe zachoval. Tot odemne vse a uz se zde nevyjadrim 

-
yeTTynka - Zkušený
no tak to trošku poznemím využi svuj prístup do histrie chatu a skopíruj mi sem ten spam
pak se stebou budu dále bávit a pokud tak neudeláš rád ti sem hodím vípís s console ješte sem se s jb1 neodpojil ...
Dále čekám na vyjadrení jaké ty máš pravo urážet hráče ? Nejsi nic víc jako hráči taky mne/nás nebudeš tedy urážet a pochybiju že dal spinnie nebo awe nejakú vínmku zesmješnovat a urážet hráče na serveru že jo ? To ti jde :-*

Dále čekám na vyjadrení jaké ty máš pravo urážet hráče ? Nejsi nic víc jako hráči taky mne/nás nebudeš tedy urážet a pochybiju že dal spinnie nebo awe nejakú vínmku zesmješnovat a urážet hráče na serveru že jo ? To ti jde :-*
/´¯/)...........(\¯`\
-
yeTTynka píše: Umyslne si me na serveru provokoval ,
Hele já te provokal podle mne to že sem napsal že máš ganu neni žádna provokace pokud neporušuji pravidla... kebi si to nebol ty ale bol by to normálny hráč by si to neriešil ale ked niekto radí že máš ganu ty tak to ideš riešit...
/´¯/)...........(\¯`\
-
svuj odkaz na histori si muzes najit sam, spamoval si to uz pri hvd kdyz sem byl rychlejsi nez ty a vzal sem scauta.Nespamoval si o 106 ze mam scauta ? Umyslne si me dale blokoval a snazil se vselijak mozne zhatit me pokusy o zbrouru ? Nebo si neskakal stale predemne abych nic nevidel? A nemusis se mnou komunikovat, ja o tvoji konverzaci rozhodne nestojim
Takze se mej a priste si to aroganti chovani trosku prosim odpust 

-
yeTTynka - Zkušený
Hele jo
Jo vlaste na serveri ja zakázane pred nekým skákat múžeš mi sem dát odkaz na to pravidlo nech sa možem zasmiat ?
A ješte podotýkam ten ban čo si mi chcel dat obidvaja vieme čo si tým myslel tak sa tu nesnaž písat niečo iné
lebo mysliet a písat je rozdiel
-------------------
Ale stále sa vyhýbaš tomu večšiemu priestupku
v dalšom tvojom komente chcem odpoved nato prečo urážaš hráčov a zešmješnuješ hráče na serveri ..

A ješte podotýkam ten ban čo si mi chcel dat obidvaja vieme čo si tým myslel tak sa tu nesnaž písat niečo iné

-------------------
Ale stále sa vyhýbaš tomu večšiemu priestupku

/´¯/)...........(\¯`\
-
Stiznost sice neni vedena na me, ale byl jsem pritomny jine situaci po zminenem incidentu, ktera muze neco vypovedet o hracove duveryhodnosti. Dodavam screeny, kde se tento hrac lzi a podvodem snazil ziskat VD. Psal mi do chatu, ze dostal FK behem HVD, nicmene po kontrole konzole jsem zjistil, ze se hrac normalne pripojil na server a po chvilce, co hral, si vymyslel FK, aby ziskal VD. Pote, co jsem ho odhalil a konfrontoval radeji opustil server.
Dukazy:
http://www.imgbank.cz/image/Ooa
http://www.imgbank.cz/image/Ooo
Dukazy:
http://www.imgbank.cz/image/Ooa
http://www.imgbank.cz/image/Ooo
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
jsi kontroloval consoli kde si prehld to promin které sem napsal po tom co sem zas prišel ... Byl sem ve spectu co sem si uvedomil taky aš po tom co sem si skontroloval konzoly. pak sem se opojil a šel sem odepsat sem .
-----------------------------------
Ale ješte jinak maxíku mi nerešíme Fk ani VD riešime uplne neco jíne tak pokud ti spadne kámen ze srdce mi daj ban na 15 minut že som klamal ...
-----------------------------------
Ale ješte jinak maxíku mi nerešíme Fk ani VD riešime uplne neco jíne tak pokud ti spadne kámen ze srdce mi daj ban na 15 minut že som klamal ...
/´¯/)...........(\¯`\
-
O hráčově věrohodnosti dostatečně vypovídá jeho prasopis
Nevidím důkaz že by admin zesměšňoval hráče, příště založ stížnost na konkrétní věc a dodej důkazy. V kupě hnoje pravdu hledat nebudu.
Zamítá se.
lock

Nevidím důkaz že by admin zesměšňoval hráče, příště založ stížnost na konkrétní věc a dodej důkazy. V kupě hnoje pravdu hledat nebudu.
Zamítá se.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1