Volná diskuze o našich serverech a módech.

Plánované změny a novinky

Příspěvekod Trsak » 04 črc 2019, 16:57 VIP

Zdravím,
jak mnozí z vás víte, jsem aktuálně v zahraničí a vracím se až v pondělí večer.

V mé nepřítomnosti se bohužel objevily nějaké problémy a značně upadla komunita na serveru.

Proto vám chci takto dát vědět, že až se vrátím, tak budu serveru opět věnovat maximum. Můžete se těšit jak na velké, dříve slibované novinky tak i na menší updaty a změny.

Do doby než přijedu máte možnost zde diskutovat nebo mi napsat pm. Můžu vám zaručit, že všemi podněty ze strany komunity se budeme zabývat.

Díky že jste tu s námi.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Uživatelský avatar
Trsak
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 795
Registrován: 03 bře 2018, 20:02

Plánované změny a novinky

od Rumcajz » 04 črc 2019, 16:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod F3N0M3N » 04 črc 2019, 18:11 VIP

1. Já bych zrušil to vypadávání z aut při vyšších rychlostech a nárazu. Upozorňoval jsme na to už dřív a nikdo se nepřidal.
Stává se nám to pořád dokola a dokola, ani to nevadí, když jede člověk v autě sám pokud narazí, narazí. Jenže, když nás tam jezdí víc, hlavně za policii, protože je prostě potřeba jezdit často rychle, ale samozřejmě i mimo policejní postavy.
Jede nás teda víc a ačkoliv já jako řidič nebo i jiní nevidí žádný náraz ani poškození auta (dokonce občas není nic do, čeho bych mohl narazit v dohledu), tak mně i dalším hráčům prolétávají hráči okny a je to pěkně otravné. Za policii je celkem slušná šance to ještě přežít, protože ten jakože "náraz" odebírá nejdřív vestu, a pak odebírá i klasické "životy". Nicméně bez vesty je tak 15% šance na přežití a už mě to fakt unavuje. Nadávali na to i další hráči v mém okolí, takže doufám, že se tentokrát přidají.
příklad: Nedávno byl nábor + výcvik k policii, při přesunu, který by normálně trval asi minutu, jsme strávili snad 15 minut, pořád někdo vypadával z auta a nejen mně. 2x jsme tam měli úplně zbytečně další RP akci s EMS a poté jsme už psali do reportu o revive bez EMS, protože za to prostě už po několikáté mohla chyba hry, naštěstí nám bylo aspoň tady vyhověno.
příklad 2: Děláme jako policie zátahy a místo přesunu z místa na místo za nějaké tři minuty, nám to trvalo zase cca 15 minut, několikrát nám někdo vypadl asi 2x nebo 3x a tentokrát to nebylo ani u mě, jen u "kolegů", na serveru nebylo EMS a než se někdo z adminů probudil, tak to zabralo spoustu času, navíc na vlastní oči můžu potvrdit, že nebourali, než jsme se někam dostali, tak tam dávno "lovení" nebyli.
Jediné, co za to vv 80% případů může je špatná synchroziace, na kterou jsem upozorňoval už před přidáním této věci a o které víte, jak funguje také už dlouho všichni. Pak tu ještě můžou být internetové lagy a FPS dropy, to je pak už úplnej konec.

2. Na serveru je málo aktivních adminů, starají se o to pořád ti stejní a neaktivní jsou pořád ti stejní. Chápu, že jsou prázdninové letní dny apod. Nicméně věřím, že pokud nějak můžete sledovat aktivitu členů týmu, tak zjistíte, že u některých to nebude jen finiš ve škole nebo letní dovolenka.
e.Fenomen(údajně tady věta byla ofenzivní, ale mě to ani z lehka nenapadlo, každopádně cenzura :D )
A bohužel tohle není csko, takže jako hráč natáčet pořád, co se děje je poměrně nereálné i vzhledem k tomu, že s GTA to je poměrně dost náročný proces pro spoustu počítačů. Proto zlepšení aktivity některých adminů by mohlo pomoct nebo nějaká "obnova".

3. Souvisí lehce s bodem 2. WHITELIST, nevím přesně, jak to funguje, protože tu hraji už dlouho, takže jsem byl přiřazen automaticky. Nicméně na serveru stále potkávám spoustu lidí, kteří to úplně neumí (spíš vůbec), co se týče pravidel RP. Tady přichází souvislost, tito lidé mohou hodně zkomplikovat prožitek ze hry ostatním.

4. Nepropustné skupinky hráčů.
Je to jednoduché, na serveru se vymodelovaly určité skupiny hráčů, které neustále drží při sobě - potkáte je i na teamspeaku v různých roomkách, například v roomce určené pro CheatHuntery :roll: (většinou tam asi nemategamingují, prostě si povídají a tak, to není to na co narážím, kdyby to někoho napadlo). Tyto skupiny, které jsou vlastně poměrně velké a je jich pár (i když je tvoří třeba více menších), drží 95% herního času spolu a mezi sebe pouští ostatní hráče jen, když je to nutné nebo se prostě třeba nudí. V těchto skupinách se dějí prakticky všechny akce a všichni ostatní jsou jakoby odstřižení. Často třeba jen stojí na místech a povídají si.
Neměl bych úplně nic proti, ale je tu několik ale...
:arrow: spojuje je například zaměstnání apod., jenže oni mají často více postav a z toho, co jsem já postřehl, tak jednoduše fungují způsobem, hrajeme všichni postavy, které se spolu znají například za dejme tomu Dřevorubce, tvoří si tak svojí skupinu a nikoho do ní nepouští. Pokud je to nebaví, většina z nich relogne a jdou hrát za postavy, co se znají, dejme tomu například Plavčíky a zase je tu ten stejný případ.
Já chápu, že do nějakého gangu apod. se nemůže hned jen tak infiltrovat každý, nicméně tito hrají pořád pospolu a na serveru pomalu není nikdo jiný a člověk si tam může maximálně vozit palivo. (Týden zpět jsem byl na policejní postavě, jako jediný policista, 45 minut jezdím po městě, ze zvědavosti jsem omrknul i drogové farmy a další a nikde ani noha, přitom skoro plný server. Jediné, co tam bylo, byly 2 obrovské skupiny. Myslíte, že jsem mohl něco dělat?)
:arrow: v případě, že někdo přijde o postavu z jakéhokoliv důvodu (CK) nebo založí novou, přijde s novou a automaticky se zase kamarádí se svými starými kamarády a funguje to asi takhle "Čau, jsem na letišti, jsem nový přijede někdo pro mě?" během vteřiny už pro něj jedou známí a za 30 minut je opět 100% členem a jedním z nich
Vzhledem k tomu, že tu poslední dobou padají CK jak moje vztahy, tak mi to přijde už dost nevhodné...
Jedinou výjimkou bývá snad, když se někdo rozhodne, že chce hrát policii za svou novou postavu, jenže i tady jsme už měli případ, který se strašně rád kamarádíčkoval s těmi na druhé straně zákona.

5. CK padají teda jak moje vztahy viz bod 4. Ví to všichni a všichni ví, kdo je asi tak schvaluje (viz pravidla roleplay serveru). Tím, že se tu mají informace tendenci velmi rychle šířit a i když jsem o to nestál, tak prostě vím o nějaké sérii CK. Když to občas slyším, tak mi to přijde dost úsměvný, z jakých důvodů některé padají a některé důvody mi přijdou dost řekněme "zmanipulované" a přitažené za vlasy, proto také navrhuji, aby se to nějakým způsobem upravilo, co se týče toho schvalování...

6. Komunita hráčů si za nějaký úpadek může dle mého sama, nikoliv vedení GTA, i když nedělají vyloženě nic špatně (někteří), tak dle mého jednají příliš unáhleně, iracionálně a způsobuje to pak problémy, které si třeba ani oni sami neuvědomují.Tady nepomůže žádné vylepšení, ale je jen na nich, aby se nad tím, co občas a někteří často dělají a předvádí.

Konec hlášení :D
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod Wurst1 » 04 črc 2019, 20:55

Výborně sepsáno Fenome, se vším se dá téměř bezvýhrady souhlasit.

Ohledně těch nepropustných skupinek bych jen dodal, že je to větší problém než by se mohlo zdát. Potřebuje nějaké elegantní řešení. (Jaké? Nevím. Pravděpodobně musíme apelovat na samotné hráče a doufat, že začnou hrát trošku jinak.)
Bohužel se dějí už i takové zvěrstva, kdy jeden člověk má několik postav, které spolu navzájem spolupracují. (Působí ve spřátelených organizacích, mají stejné přátele, zájmy atd.)
Tady nejspíš hráči nepochopili k čemu je možnost založit více postav. Z mého pohledu má zdravě roleplayující člověk jediný rozumný důvod založit novou postavu. Jednoduše chce zkusit něco jiného než hraje na své předešlé, získat zbrusu nové přátele, ocitnout se v úplně jiné svéře. (Policista chce zahrát běžného občana a vozit lidi v tágu, záchranář chce otestovat vyrábění drog a zaplétání se do zlého podsvětí.)
Momentálně to funguje tak, že kamarád má bratra přes druhé koleno a ten mě náhodou seznámí s šéfem vysněné organizace, se kterým spolupracuji na své hlavní postavě. A ejhle, jeden člověk má dvě postavy, které dělají nachlup stejnou věc akorát pod jiným jménem. PROČ?
Další situace. Několik kamarádů působí ve stejné pseudoorganizaci (zločinecká, protože jaká jiná heh?), ale nějak zrovna není co dělat. Jak tuto svízelnou situaci vyřešit? Vzít si všechny zmíněné kamarády, založit nové postavy a vytvořit nový všem cizákům nepřístupný "gang", kde můžu dělat další zločineckou činnost, ale bez hrozby pošpinění jména své postavy hlavní. PROČ?

Řešením by mělo být zavedení regulace počtu a účelu postav. Jednoduše kdo by chtěl založit novou postavu, dal by pádný důvod adminům (např. bylo by nepřípustné mít jednu postavu ve Vanille a druhou v Mafii) a zavázal by se, že nebude navazovat kontakty, které zná odjinud.

Taky mi přijde trochu zbytečná všudypřítomnost, jak Fenom psal, druhé strany zákona. Je jedno kdo je dřevorubec, záchranář, taxikář nebo dokonce policista. Spousty lidí i přes svoje papírové povolání dělají nelegální činnost a potom ztrácejí význam veškeré "oficiální" frakce (dokonce jsou znevýhodněni, protože kdo je v Mafii a Vanille většinou všichni ví, ale že na vás parta horníků vytáhne scar se dá předpovídat málo). Policisté prodávají zbraně kriminálníkům, záchranáři si vytváří početné skupinky hrdlořezů a vinaři pořádají CK jak na běžícím páse (obrazné příklady). Tady by Rohlík mohl napsat: ,,No a, když je to tak baví, ať to hrajou." Bohužel tím ale ovlivňují celkový roleplay serveru, člověk co nechce být nikam zapleten se pomalu nemá s kým bavit, kolega policista tě kdykoliv střelí dozad, protože má dohodu a na vinaře se stačí blbě podívat a do týdne máte CK.

Samozřejmě trochu přeháním, ale stačí přivřít levé oko a je to čistá pravda.
Uživatelský avatar
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA
 
Příspěvky: 436
Registrován: 24 kvě 2017, 09:16

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod TheRohlikar » 05 črc 2019, 16:37

Dobrý podvečer všem,

dále přikládám odkaz na videa s animacemi. Pokud byste nějakou animaci přidat chtěli, jsou to celkem dlouhá videa, ale najdou se tam zajimavé scénky, tak mi seznam pošlete do PM s odkazem a časy k videu.

https://www.youtube.com/watch?v=RZ45axHLmg8&list=PLFy_1HUkWwEAgPtwtjjLYpKCbBiwXamST
#cementovanálmatter
Uživatelský avatar
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 1376
Registrován: 16 kvě 2013, 19:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod F3N0M3N » 05 črc 2019, 16:58 VIP

Zapomněl jsem zmínit ještě jeden bod a tím jsou zaměstnání.
Troufám si říct, že PD se obnovilo, trochu to pak zase upadlo, nicméně na tom pořád intezivně pracujeme i s nabranými lidmi a zase se to vrací do normálu a je to snad nejaktivnější z "činných frakcí".
:arrow: Taxi je totálně mrtvé, tam vůbec nikdo nechodí
:arrow: Právníci jsem za poslední týdny viděl jednoho a ten tam byl pouze zaměstnaný, nic ho nezajímalo a pracoval pro úplně jinou frakci.
- LSC po znovuzrození, totálně mrtvé
-: Bennys občas jo, občas nic
- EMS jejich standart, i když ten vypadá tak, že je tam často jen jeden a hlásí se mu do toho vždy 6 lidí, co potřebují pomoct :D
- Vanilla existuje, ale jako bar? Absolutní nula.
- Darkruby, pohledem mi přijde, že je tam nejvíc lidí, ale chcete jít do baru a nikdo tam nebývá (až na výjimky :D ), ještě se za vámi objeví 3 týpci s AKčkama v ruce, ať vypadnete, že je zavřeno ( "jo sorry, neviděl jsem cedulku, že je zavřeno :roll: ")
- mafie nevím, neznám
- strašně moc lidí je na pracáku mi přijde a tvoří nějaký ten "kartel", jasný, vanillu každej pozná, mafii taky dřív každej poznal, tak prostě týpek nebude čekat, že na něj Dřevorubci a Zahradníci vytáhnou samopaly

Problém je, že nevidím žádnou snahu vedení těch frakcí, o to si třeba někoho získat/obnovit svoji frakci apod.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod RIOT09 » 05 črc 2019, 18:06

F3N0M3N píše: :arrow: Taxi je totálně mrtvé, tam vůbec nikdo nechodí


Čau,

je, člověk udělá 2-3 chyby a nevezmou ho. Já jsem dělal testy 3x a stejně mě nevzali. Navíc, to jsou tajní mafiáni, okradli mě, protože jsem jim trošku odřel auto. Všechny bych zrušil a dal majitele sebe :lol:. Ne fakt, vůbec se nesnaží, je jich málo a nemůžu dokončit testy po tom, co se popadneme pod mapu, tak odjede a nechce se mnou dodělat testy.

Snad jste pochopili co jsem psal.
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
Uživatelský avatar
RIOT09
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 23 dub 2019, 06:22

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod ErbiCZ » 05 črc 2019, 23:28 VIP

F3N0M3N píše:-: Bennys občas jo, občas nic

Když ti tam jezdí policie 20x za den + ti někdo zapaluje dílnu, tak se není čemu divit že?


Možná kdyby každý s každým nespolupracoval, tak to vypadá úplně jinak.


Nicméně taxikáři chvíli fungovali ale potom začali jen vykrádat.
Policista prodává zbraně nelegálním frakcím, říká jim o každém zátahu atd.
Je absolutně jedno, jaké má kdo povolání, stejně jsou všichni na drogách nebo vykrádají klenoty/obchody/banku.


Jinak souhlasím s tím, co psal Fenomen a Wurst
Uživatelský avatar
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1228
Registrován: 15 led 2016, 14:47

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod F3N0M3N » 06 črc 2019, 00:22 VIP

ErbiCZ píše:
F3N0M3N píše:-: Bennys občas jo, občas nic

Když ti tam jezdí policie 20x za den + ti někdo zapaluje dílnu, tak se není čemu divit že?


Tak pokud si dobře pamatuji, zapálení dílny, střelba a další bylo proti pravidlům, minimálně jsi to tak sám řešil, a to tady již popisuji. Nechtěl jsem, aby jste si brali ofenzivně, měl to být spíš impulz, aby se nějak prokleply frakce a jejich "vedoucí".
Co se týče jízdy policie, o tom třeba nic nevím. Pokud s tím máš problém a dělají to schválně, máš to řešit v rámci RP, ke mně ani nikomu dalšímu odpovědnému za policii se takhle nic nedoneslo. Tím chci říct, že je potřeba zase taky činit.

ErbiCZ píše:Možná kdyby každý s každým nespolupracoval, tak to vypadá úplně jinak.


Souhlas.

Jinak doneslo se ke mně od několika hráčů a jednoho admina, že prý tu mám napsat přímo návrhy na řešení problémů, co jsem popisoval a ne "zbytečně plácat" :D

1. Zrušit vypadávání z aut.
2. Trochu zatlačit na A-team, vyřešit příliš velkou neaktivitu dosti členů, pokud k tomu nemají pádný důvod, případně nabrat další posily?
3. Nevím přesně
4. UPRAVIT PRAVIDLA - více na ně přitvrdit
a) Pokud má někdo více postav, nemůže hned ze dvou a více spolupracovat se stejnými lidmi (jakože tu takoví jsou) a maskovat to jiným povoláním, které stejně nevykonává.
b) Policista nemůže prodávat zbraně mafii, vanille a další straně druhého zákona, protože tam má kamarády z druhé postavy. Ať to udělá, až to bude řádně vyrpeno (jsou tu takoví, bohužel to nevím RP cestou...) Trochu nereálnější pravidlo, ale dalo by se.
c) Po CK postavy nesmí hráč určitou dobu (2týdny až měsíc), dělat to stejné, co dělal před tím nebo cíleně spolupracovat se stejnými lidmi na tom stejném, jen to maskovat třeba jiným povoláním. (Automaticky banovat ty šaškárny, čau jsem tu nový a za 30 minut zase plnohodnotný člen předešlého "gangu" s tím, že mu třeba rovnou i poskytnou peníze na základní věci, všude ho vozí apod.)
5. Přehodnotit schvalování CK a co pro CK musí být, lépe to prověřit.
6. Nevím, možnost nějakých dalších pravidel? Apelovat na hráče, aby se nad sebou trochu zamysleli?
7. Jak jsem psal výše, proklepnout si určité frakce, sledovat, jak fungují, proklepnout si jejich leadery. Nahradit leadery za někoho schopnějšího a aktivnějšího? (Pokud má Brookly pořád taxi, tak to je myslím typický odstrašující příklad, všichni víme, jak vypadají dějiny taxi, loupeže, banky, kriminálníci, pračka peněz, kašlání na to, apelování, fungování asi týden a zase nic)
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod Lucinka87 » 06 črc 2019, 05:35

F3N0M3N píše:- Darkruby, pohledem mi přijde, že je tam nejvíc lidí, ale chcete jít do baru a nikdo tam nebývá (až na výjimky :D ), ještě se za vámi objeví 3 týpci s AKčkama v ruce, ať vypadnete, že je zavřeno ( "jo sorry, neviděl jsem cedulku, že je zavřeno :roll: ")

Problém je, že nevidím žádnou snahu vedení těch frakcí, o to si třeba někoho získat/obnovit svoji frakci apod.

No prepáč Fenomene, hlavne si to neber moc osobne. Ale dlho si tu nebol tak moc ani nevieš ako to všetko prebiehalo a ako to prebieha. Musím sa zastať jak Bennys tak LSC ( Snažia sa ale tak načo tam budú chodiť ked im typek povie, že chce prefarbit auto a budu tam 30min vyberat len farbu a potom zase nič? ) Kdyby nekdo napsal jestli tady není mechanik myslím si, že si to kluci/holky radi zarídi.
Vanilla? Síce je pravda, že sa tam teraz moc vecí ako BAR nedeje ale všetko to začne, bohužial fakt nevieš čo sa v tom RP stalo tak chápeš.
Ale okey a teraz k Darkruby to, že to je bar áno. Ale povedz mi kdo tam je od rána do večera, jakmile niekto napíše na twt, že či je dark otvorený a máme na to ľudí aby tam boli tak ho otvoríme. Ale tak isto máme tam byť a čakať pol roka na to dokym niekto príde? Väčšinou sa otvára večer a všetko sa to vypisuje. To, že za tebou dojdu chalani s AK je hlúposť ale tak mohlo sa stať. Myslím si, že moc riešiš to PD, fakt si to neber ako žeby som ta flamila ale proste. To PD sa dosť začalo brať nie ako predtým, ale predtým to tiež každemu vyhovovalo. Ja by som poprosila áno viem, nemôžeš nútiť ľudí ale aspoň aby poobede boli 4 PD ako kedysi. Tiež môžem povedať, že tam je totálne mrtvo a preto som tam aj chcela ísť, že raz za čas ale nemôžeš predsa porovnávať ešte PD s nelegálkou. Neviem no, ja by som už PD nedávala nové veci a tak pretože mi to príde zbytočné. To, že si PD nevedia vydobiť rešpekt už nie je chyba serveru.
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod F3N0M3N » 07 črc 2019, 23:57 VIP

7. Informovat hráče o důležitých změnách, zejména o změnách pravidel.
Narážím tím na bod o sniper rifle.
Jsem člověk, který tady tohle a další sekce fóra čte možná nejvíc ze všech nebo se minimálně drží na top pozici. Mám fakt dobrej přehled, myslím, že to jde občas také vidět.
Nicméně nebyl jsem tu týden a to bylo nějakého 16.-23.6., od té doby tu hraji aktivně každý den. Pořád si tu kupuji sniper rifle, prootže to prostě jde a jako policistovi se mi někdy může hodit, navíc když ji mám levnější než ostatní. Dnes jsem ji poprvé použil a hned jsem dostal zjebáno ve stylu, že buď zapomenu nějakých 30 minut RP akce a nebudu si vůbec nic pamatovat, kvůli tomu, že jsem s ní vystřelil v poslední minutě nebo se to bude řešit a odejdu s banem, jestl ito dobře chápu?
To mi přijde jako dost slušná blbost.
To mám jako denně refreshovat a pročítat veškerá pravidla, jestl ise tam náhodou neobjevil jeden bod v pravidlech o 4 slovech někde uprostřed ničeho?
To je takový problém upozornit na něco tak důležitého skrz fórum, aby o tom mohl být každý v klidu informován? Úplně by stačila věta typu "Dnes bylo přidáno pravidlo bod č.13" a hráč si to už najde nebo ještě lépe "Ode dneška je zakázáno používat Sniper Rifle" nebo nějak obecněji "Dnes proběhla úprava pravidel" a na základě toho třeba zvýraznit upravené nebo nové pravidlo.
Spamnout to párkrát na serveru s vizí, že to teda asi všichni budou umět mi přijde dost absurdní a absolutně bezohledné...
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod F3N0M3N » 09 črc 2019, 01:21 VIP

8. Přidat další pravidla k situacím ohledně PD.
Hráči po navýšení trestů (již v minulosti), začali opět užívat "trendu" mám PD v pi.., nezajímají mě apod. Nefunguje u nich v této situaci FearRP a další. Prakticky roleplay x hráčů s policií vůbec neodpovídá jejich postavám.
Zákony a tresty jsou nyní nastaveny víceméně podle skutečnosti a odpovídají ji, přijde mi to tak ideální a za takovou banku si posedíte dost dlouho, ale ostatní hráči si to sami kazí. Situací, jak si "dělají legraci" z PD (nemyslím copbaiting) bych mohl jmenovat xx a stejně tak další policisté.
Jednoduše stěžuje si mi čím dál víc policistů na tyto situace, že je to kvůli tomu přestává bavit apod. + k tomu ve velkém počtu také patří vypadávání z auta, a proto to sem píšu jako jeden společný hlas za celý sbor (divím se, že se tu pořád nikdo z nich neozval a nepodpořil to, jak jsem jim doporučoval..).
Osobně v tom vidím 2 východiska, jako velitel PD předělám některé vnitřní předpisy a způsob trestání určitých věcí a hráči začnou brečet, když by jim to náhodou nestačilo, přitvrdíme ještě víc. Nebo se obrátím s návrhem, který už jde čistě ode mě a inspiruji se pravidly některých dalších serverů, aby si PD zažily také nějaký roleplay, který tomu náleží.
1. Hráči mají povinnost adekvátně reagovat na situace s PD.
2. Hráči jsou povinni respektovat PD.
3. Hráči nesmí ignorovat policisty.

aby toho nebylo málo
4. Hráči zaměstnaní u PD mají zakázáno pracovat a spolupracovat s ilegálními frakcemi a různými "gangy" a seskupení lidí nebo jednotlivci provádějící ilegální činnost. Nesmí nikomu předávat/předprodávat apod. drogy, zbraně a další věci s tímto spojené.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod Shikare » 09 črc 2019, 05:09

Tak se k tomu take pridam.

Re: Fenomen
1. Vypadavani aut je rpckove dobra vec ale hodne lidem to blbne a pak vypadavaji. Jak rikam RP je to super nabouras a vyletis to je nice...

2. Admin Team co dodat nekdo dela svou praci dobre ale nechce se mu protoze jinej na to prdi, pak dalsi chce delat svou praci ale nevi o ni nic, dalsi to nebude delat protoze se mu nechce a pak jsou tu neaktivni.

3. Whitelist : je super ze byl pridan ale funguje na princim : Lognes napises neco hrajes do nejakeho casu se zkontroluje jenze pokud clovek prijde delat bordel tak mu je to jedno zahraje si par hodin pak mu to klidne zamitnete takze za me pokud je whitelist tak by to melo byt prvni kontrola pak hrani.

4. Skupinky hracu nejak asi nezmeni nikdo ja osobne se snazim Rpit treba PD tak ze se nebavi s nikym jen s kolegy...

5. CK padaji ? Kolik jich tu padlo od zacatku ? 10-15 max 20 to neni moc podle me je to primerene to ze CK by mely davat organizace jako Mafie a Vanilla. Mafie do doby nez se ted spamatovala dala kolik 1? 2? CK .... To k te hre patri.

6. Upadek ten je vzdy kdyz se hroti situace v OOC pokud by nekdo dokazal tudle situaci v cas zachytit tak by nebyl upadek. Dalsi upadek je to ze neni co delat server je rozdelen na nasledne procenta 5% Mechanici+Taxi 5% EMS, 5% Pracak , 10% PD, 20% Vinari, 20% Mafie, 10% Vanilla, 25% Kartel ( Do Illegalek se skoro nikdo nedostane = 3 Frakce podle me blbost., Mechanici ? nikdo nechce noveho aby ojebal firmu o x Millionu tak jak jse jiz kdysi stalo., PD - buzerace ostatnich hracu.

________________________________________________________________________________________________________

Zmeny co by mohly pomoct:

-Obnoveni Taxi
-Nechani 2 Illegalnich Frakci
-Omezeni zamestnancu viz. vinari a kartel ...
-Zavest za PD trest smrti po x letech co by si odsedel v base tak aspon prestane kazdy po kazdym strilet.
-Banovat na delsi cas za FailRP, FearRP ( nejcastejsi problemy ) Hlidat si i NonRpDriving
-Opraveni Vip a Evip aut ohledne Tuningu pak budou mit mechanici dost prace.
-Obnovit Ekonomiku
--------PD a EMS platy jsou mega rozdilne EMS ma 1200 za zvednuti a platy jak PD pritom PD ma o hodne tezsi praci
--------Vinari maji strasne vydelky
--------Tuning aut je cenove tak velky ze na to nikdo nema
--------Zbrane jsou tak levne ze si scara dovoli kazdy hrac po 3 hodinach a muze si proste vykrast obchod
--------Firemni Auta kdyby byly v PDM bude zase vetsi interakce protoze by sefove firem musely kupovat auta u prodejce a vznikly by nakupni dohody a vsechno kolem.

-Drogy nejak omezit kazdy farmi jen to ceny jsou OK protoze za drogy musi byt nejlepsi penize ale zase na metanu farmi xxx lidi na kokainu take nechal bych drogy frakcim jako treba Kokain muze farmit jen clenove mafie protoze to je jediny vydelek te organizace, Vanila je strip club coz nechapu proc ma nejlepsi drogu ve meste, Kartel tam toho moc nwm co to vubec ma byt ? organizace ktera nabrala vsechny a nic nedelaji..... Tim se omezi to ze zachranari, Taxikari atd. budou farmit drogy max treba opiat a nebo travu ale ne kok. ani met.

Uz jsem ospaly nevidim tak neco napisu jeste jak se vyspim.
Shikare
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 6
Registrován: 29 kvě 2019, 03:30

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod F3N0M3N » 09 črc 2019, 11:55 VIP

Shikare píše:Tak se k tomu take pridam.


Bravo :D
Nicméně 2 věci, co tu mám na srdci.
1. Mluvit o 3 ilegálkách a že by to vanilla neměla být a že je to moc, je hloupost.
2.Na platy u PD si ještě nikdo nestěžoval, podle mě se tehdy navýšily dostatečně, každopádně, proč tohle třeba neproberete s vedením cestou RP? :D Navíc otázka zní tolik má EMS na jejich nejnižší pozici? Na kolik se až může vypracovat? Já bych jen dodal, že 1500 je výplata pro nejnižší pozici u PD...
- kartel existuje už strašně dlouho a bylo jedno, jestli to měli jako ofiko frakce nebo ne
- ten klub je určité krytí pro ten byznys, nicméně chyba je, že poslední dobou z nějakých "RP důvodů" nefungují vůbec jako bar, pouze jako ilegálka...
- A co darkruby, kde padaj CKčka, pobíhají tam týpci se scarama, spolupráce s mafií a další
- a co všichni ti ostatní, EMS, taxi, někteří mechanici nebo ti, co jsou pouze někde na úřadě, ale dělají pouze ilegální věci?
- co policisté, co s těmito lidmi mají takové nutkání spolupracovat?
Souhlasím, že je potřeba omezit ilegálky a také lidi, co vykonávají ilegální činnost a mělo by se to už zformovat formou pravidel. Protože jinak se s tím už nikdy nic nestane, je to tak už hodně dlouho a všichni to ví, jedinej problém je, že ti hráči, co to hráli "legální cestou" nebo se o to aspoň snažili, aby to tak vypadalo, tak tu nejsou nebo už na to kašlou klasicky. Řekne, že nový bar má být pouze legálka a místo toho, aby se tak dělo a podpořilo to tak roleplay i tou cestou, že se tam prostě lidi sejdou, dají drink a pokecají, tak už tam lidé ani nechtějí chodit kvůli tomu, že se tam taky odehrálo xy věcí, spolupracuje se tam s mafií, gangem vinařů a vanillou,TO JSOU MIMOCHODEM JEDNY Z TĚCH SKUPIN, totální nuda, jak si tam má někdo když je otevřeno skočit na drink po tom všem? :lol:
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod TheRebel24 » 09 črc 2019, 12:29

Souhlasím s Fenomem, odpověď na to kolik maj EMS plat na první pozici je 2000.
"To insure the adoration of a theorem for any length of time, faith is not enough, a police force is needed as well." - Anonymous R5 3600, GTX 1070, 16GB RAM, AiO, X370 Gaming Carbon PRO, 512GB SSD, 4TB HDD, 620W Seasonic
Uživatelský avatar
TheRebel24
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 122
Registrován: 21 lis 2016, 19:26
Bydliště: Salzburg, Austria

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod Sajmoonic » 09 črc 2019, 13:33

Taktéž se přidám.

1. Vypadávání aut by buď chtělo opravit nebo úplně zrušit, čímž by se mohl zavést tvrdší systém NonRP drivingu, přece jenom je otravné, když jedeš po dálnici, do ničeho nenarazíš, spolujezdec má pásy a najednou zničeho nic vylítne, k tomu se musí volat EMSka a hráč kvůli tomuto musí RPit zranění, celá tato věc se stává příšerně často a proto souhlasím s Fenomenem a nechal bych to kompletně odstranit, zavedl bych opět "RP Driving" a problém by mohl být vyřešen.

2. Druhým největším problémem, kterého si jakožto hráč, který hraje nezdravých 12h denně je, že je čím dal menší interakce mezi hráčema, tento problém je způsoben hlavně nesčetným množstvím lidí, kteří jsou v nějáké nelegální frakci a celý svůj čas tráví tím, že vaří drogy, proto navrhuji omezit počty lidí ve frakcích a snížit ceny aut, tuningu aut, aby se hráči mezi sebou opět někdy kromě párty normálně mohli potkat ve městě.

3. Dalším problémem je neaktivní A-Team, jediní 2 členové, o kterých si troufnu říct, že na serveru alespoň ty 2 hodiny denně stráví jsou Yoiy a Rožko, na druhou stranu to je pochopitelné, jelikož je období prázdnin, ale např. Brookly už na serveru nebyl alespoň 3 týdny, s tím nastal další problém, naprosto upadla TAXI služba, proto navrhuji změnit majitele i ředitele TAXI služby, jelikož ani jeden z nich nebyl příšerně dlouho na serveru.

4. Konkrétně vinaři si vydělají například 6x více peněz (I s prodejem speciální lahví), než PDčka, proto navrhuji snížit nějákým způsobem peníze, které si vinaři a firma taktéž vydělávají a PDčkám o něco zvýšit platy, jelikož jsem obě tyto práce dělal a vím, že u PDček se vydělává velmi těžko, stačí jeden nepodařený zátah a PDčka příjdou o vybavení, které si sami kupují např. v hodnotě 13k dolarů, což je asi 8 platů, tudíž 2 hodiny času na serveru.

5. Taktéž by to chtělo změnit ředitele právnické firmy, jelikož jsem za poslední 2 týdny viděl max. 2 právníky a každý z nich nahrál max. 2h a následně se odpojil, tak určitě něco není v pořádku.

6. Zakázat, aby se po vlastním CK mohl hráč dostat ihned mezi svůj starý gang např. po dobu 2 týdnů, s tím taktéž souvisí ta TAXI firma, protože po prvním připojení po CK většinou člověk napíše "Hodil by mě někdo na ÚP?" a samozřejmě ho vyzvedne po domluvě někdo z jeho gangu, proto by to chtělo zvýšit počet zaměstnanců u taxikářů.

7. Zakázat zaměstnancům legálních firem výrobu drog a navýšit o něco platy, aby se nějak dalo vyžít a zároveň si například takový taxikář mohl koupit nějáké pěkné auto.

S pozdravem a přáním pěkného dne
Sajmoon_
Radost musíme čerpat ne z jiných, ale ze sebe.
Uživatelský avatar
Sajmoonic
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 25
Registrován: 09 črc 2019, 13:10

Další

Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků