• Stránka 1 z 2 • 1, 2
PLATBA PAYPAL
Ahojte, dneska sem se rozhodl koupit si vip přes paypal. Ale mám pár otázek.
1 otázka : Asi víte jak se tam vypisujou platební udaje. A nad tím mi to ukazuje uplně nějaky divný email který není můj. viz. screen : https://ctrlv.cz/a0IB . Možná to je někdo z gs, fakt nevím ale přišlo mi to divné a nechcu aby mě někdo očoral
2. otázka : Jak se vypisuje číslo karty, mám ho psát takhle (000000000000) nebo takhle (0000 0000 0000).
Díky za radu, volumo.
1 otázka : Asi víte jak se tam vypisujou platební udaje. A nad tím mi to ukazuje uplně nějaky divný email který není můj. viz. screen : https://ctrlv.cz/a0IB . Možná to je někdo z gs, fakt nevím ale přišlo mi to divné a nechcu aby mě někdo očoral

2. otázka : Jak se vypisuje číslo karty, mám ho psát takhle (000000000000) nebo takhle (0000 0000 0000).
Díky za radu, volumo.
Ticar pssst
-
nesnasimAB - Profesionál
PLATBA PAYPAL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PLATBA PAYPAL
to je náš email 
číslo karty se myslím vypisuje bez mezer, ale ono tě to kdyžtak upozorní

číslo karty se myslím vypisuje bez mezer, ale ono tě to kdyžtak upozorní
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Tak, VIP jsem si aktivoval, teď ještě evip
Ale mám ještě otázku. Normálně když si rozklikaváte na vip nebo evip výhody, tak u SMS normálně ukazuje evip, ale u paypalu na zažádání emailu VIP. chtěl bych jen vědět jestli mi to dá ten evip kod nebo zase jen vip kod 

Ticar pssst
-
nesnasimAB - Profesionál
ono je to jedno, ten kod ti půjde dát do EVIP i když jsi ho vzal z VIP
-
Koupil jsem si i ten druhý VIP kod ale když to zadám do aktivátoru jako evip kod, tak mi to píše neplatný kod i po změně mapy. Udělal jsem to přesně podle instrukcí které byly na emailu. Kdyžtak vám napíšu ty kody na email.
Ticar pssst
-
nesnasimAB - Profesionál
A ten kod na EVIP jsi zadal do EVIP aktivace? Podle mě ne, protože tam žádnej email s instrukcema nechodí, ten chodí jen u VIP.
-
Normálně jsem si rozklikl evip aktivaci, koupil kod, zadal kod z evip a vip. A píše mi to neplatný kod.
Ticar pssst
-
nesnasimAB - Profesionál
A teď mi přišel email i o rozšíření evip výhod. Normálně jsem tam dal ty kody, a zase. NEPLATNY KOD.
Ticar pssst
-
nesnasimAB - Profesionál
No ted ti to hlasi ze je neplatnej protoze si ho uz pouzil na dalsi vip aktivaci, sam si tu psal ze ti prisel email s postupem po aktivaci evip. My ale zadnej postup po aktivaci evip neposilame = aktivoval sis s evip kodem obycejny vip a az pak ses pokusil kod zadat tam, kam jsi mel a to uz ti pise neplatny kod.
-
Ale dwandy pochop. Já jak kupoval ten druhý kod tak jsem normalně přes evip výhody, ale přes paypal vám to dá druhý vip kod.
A jak teda, to evip teda mít nebudu ? A když ne, mužu si aspon s tim kodem aktivovat vip na jinem serveru ? (např. knife)
A jak teda, to evip teda mít nebudu ? A když ne, mužu si aspon s tim kodem aktivovat vip na jinem serveru ? (např. knife)
Ticar pssst
-
nesnasimAB - Profesionál
A hned jak jsem to koupil tak jsem šel na server, a po změně mapy jsem se pokoušel aktivovat evip, né vip. Hned jak je menu tak jako6 je EXTRA VIP aktivace, napsal jsem tam oba kody, a neplatnej kod takže podle mého sem si druhé vip nekoupil.
Ticar pssst
-
nesnasimAB - Profesionál
No ty sis koupil kod a ten použil do VIP místo do EVIP .. už jsem ti vysvětlil jak to bylo a jinak to být nemohlo. Ale napiš mi do PMky oba kody ajá ti z toho evip udělám
-
Jaj
A jak to teda bude ? Může se s tím ještě něco udělat (kdyby jste byli tak hodní) nebo jsem prodělal 200kč ?

Ticar pssst
-
nesnasimAB - Profesionál
• Stránka 1 z 2 • 1, 2