• Stránka 1 z 2 • 1, 2
PLATIM ZLATEM
čus, mam takovej problem, badal jsem jak si nastavit widescreen a povedlo se mi to akorat jsem odinstaloval csko a ted mi to nejde. Ked dam rozlišení v cs 1.6 widescreen a 1270x800 napr tak to vypada jak kdyby mi nekdo sedl na notebook a rozpleskl mi to na srajdy, čiže se ptam jak to spravit?
https://ctrlv.cz/xdtw
https://ctrlv.cz/4HwJ
Jakože dost je to škarede no nevim co jak s tim:( very si prosím o pomoccttt
https://ctrlv.cz/xdtw
https://ctrlv.cz/4HwJ
Jakože dost je to škarede no nevim co jak s tim:( very si prosím o pomoccttt
-
letoa - Drbna
PLATIM ZLATEM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PLATIM ZLATEM
Ahoj,
máš to rozmazané, či moc priblížené?
-
Bestch - Pokročilý
Bestch píše:Ahoj,
čau, no ono je to moc oddalene

-
letoa - Drbna
+ přikládám video:
Na videu jde videt, že to je vlastne to rozlišení, které jsem si vybral čiže 1270x800 ale když hraju, tak mam uplne divny rozta hly rozlišení :d
link: http://www.mediafire.com/file/zi1sstohi ... 6.mkv/file
Na videu jde videt, že to je vlastne to rozlišení, které jsem si vybral čiže 1270x800 ale když hraju, tak mam uplne divny rozta hly rozlišení :d
link: http://www.mediafire.com/file/zi1sstohi ... 6.mkv/file
-
letoa - Drbna
udělal jsem to a pořád stejný, jak kdyby mi nekdo sedl na notebookD:
-
letoa - Drbna
To čo poslal bestch som mal rozpozerané z minulosti podľa youtubu, a ratio like:dislike to má kladné, takže by to maybe malo fungovať.
Každopádne keby to nefungovalo, skús dať do Launch Options svôjho CS nasledovné -w 1270 -h 800.
Do budúcna: neber to ako narážku alebo rýpanie, ale keď má človek problém a nevie ho dostatočne vysvetliť a vidí že to video je nejak chybne natočené, je dobré natočiť problém priamo z tvojho pohľadu (áno, mobilom), a nie softwarom ktorý nejakou záhadou dá celú natočenú obrazovku vľavo a daľšie 2/3 obrazu je čierna farba. (+ tam vôbec nieje vidieť nejaký problém v tom videu ani csku, pokiaľ si človek odmyslí že 2/3 obrazu je čierna farba
)
PS: Rozlíšenie 1270x800 byť tebou by som rýchlo vymenil za niečo čo je osvedčené. 1280x960 hráva/la väčšina pro hráčov a osobne ho hrávam tiež už roky rokúce, a myslím si že je to najlepšie rozlíšenie keď chceš mať hru takú že sa dá na ňu pozerať + mať tú "výhodu" že je hra roztiahnutá, čiže sú modely hráčov tiež širšie, a dajú sa tým pádom teoreticky "ľahšie trafiť". Taktiež som pri tomto rozlíšení nemal nikdy problémy.
V prípade ak si ho zmeníš a budeš mať čierne kraje monitoru, skús sa pohrať s display mode v csku, malo by to byť na Normal.
Poprípade niektorí pro hráči hrávajú aj 1024x768, ale to už je silný nezvyk pre mňa, keďže nižšie než 1280x960 som naposledy hrával asi pred desiatimi rokmi, a to bolo 800x600, ak nie 640x480

Každopádne keby to nefungovalo, skús dať do Launch Options svôjho CS nasledovné -w 1270 -h 800.
Do budúcna: neber to ako narážku alebo rýpanie, ale keď má človek problém a nevie ho dostatočne vysvetliť a vidí že to video je nejak chybne natočené, je dobré natočiť problém priamo z tvojho pohľadu (áno, mobilom), a nie softwarom ktorý nejakou záhadou dá celú natočenú obrazovku vľavo a daľšie 2/3 obrazu je čierna farba. (+ tam vôbec nieje vidieť nejaký problém v tom videu ani csku, pokiaľ si človek odmyslí že 2/3 obrazu je čierna farba

PS: Rozlíšenie 1270x800 byť tebou by som rýchlo vymenil za niečo čo je osvedčené. 1280x960 hráva/la väčšina pro hráčov a osobne ho hrávam tiež už roky rokúce, a myslím si že je to najlepšie rozlíšenie keď chceš mať hru takú že sa dá na ňu pozerať + mať tú "výhodu" že je hra roztiahnutá, čiže sú modely hráčov tiež širšie, a dajú sa tým pádom teoreticky "ľahšie trafiť". Taktiež som pri tomto rozlíšení nemal nikdy problémy.
V prípade ak si ho zmeníš a budeš mať čierne kraje monitoru, skús sa pohrať s display mode v csku, malo by to byť na Normal.
Poprípade niektorí pro hráči hrávajú aj 1024x768, ale to už je silný nezvyk pre mňa, keďže nižšie než 1280x960 som naposledy hrával asi pred desiatimi rokmi, a to bolo 800x600, ak nie 640x480

-
Rubie - Pokročilý
Rubie píše:To čo poslal bestch som mal rozpozerané z minulosti podľa youtubu, a ratio like:dislike to má kladné, takže by to maybe malo fungovať.
Do budúcna: neber to ako narážku alebo rýpanie, ale keď má človek problém a nevie ho dostatočne vysvetliť a vidí že to video je nejak chybne natočené, je dobré natočiť problém priamo z tvojho pohľadu (áno, mobilom), a nie softwarom ktorý nejakou záhadou dá celú natočenú obrazovku vľavo a daľšie 2/3 obrazu je čierna farba. (+ tam vôbec nieje vidieť nejaký problém v tom videu ani csku, pokiaľ si človek odmyslí že 2/3 obrazu je čierna farba)
Poprípade niektorí pro hráči hrávajú aj 1024x768, ale to už je silný nezvyk pre mňa, keďže nižšie než 1280x960 som naposledy hrával asi pred desiatimi rokmi, a to bolo 800x600, ak nie 640x480![]()
čus.
ajo:d sem nevedel že se to urobí v tom rozlišení xddddd TAK TO JE TEDA TRAPAS NO xd
zkusím a dám vědět teda, díky :d
-
letoa - Drbna
tak jsem to zkusil a nic prostě
furt to mam rozpleskle, rad bych dal fotku, but nemam MOBIL XDDDDD

-
letoa - Drbna
tu mate screen: https://ctrlv.cz/y6E2
ono ano, je to ted to rozlišení, ktere píšu zde, ale PROSTE VE hre to je MOC ROztažene :d
ono ano, je to ted to rozlišení, ktere píšu zde, ale PROSTE VE hre to je MOC ROztažene :d
-
letoa - Drbna
Hmmm, ak máš grafickú kartu nvidiu, tak urob toto
Klik
A na miesto celá obrazovka dáš pomer strán a malo by to byť fix.
A hento 125% priblíženie si daj pre boha na 100%...

Klik
A hento 125% priblíženie si daj pre boha na 100%...

První facka, pak panika - prosím hoši mam strach
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
Okej budeme v pohodě,
-
xwiid - CS 1.6 Admin
xwiid píše:Hmmm, ak máš grafickú kartu nvidiu, tak urob toto
Klik
A hento 125% priblíženie si daj pre boha na 100%...![]()
takto to vypada ked mam rozlišení ve widescreen a mam 1270x800 nebo tak neco xdd a to tak nema byt však to je oddalene jak kUn :dx to tvoje som teraz zkusil a nic vubec furt stejny

-
letoa - Drbna
A vybral si si tam to rozlišenie ktoré chceš ?
Okej budeme v pohodě,
Okej budeme v pohodě,
-
xwiid - CS 1.6 Admin
xwiid píše:A vybral si si tam to rozlišenie ktoré chceš ?
ano, ale furt nic, urobil som to presne podle teba a furt to mam jak placku

-
letoa - Drbna
Ja len takk vieš, že to rozlíšenie je 4x3 čo znamená, že to máš mať roztiahnuté....
Možno sa mýlim sa, tak ma opravte.
Možno sa mýlim sa, tak ma opravte.
Okej budeme v pohodě,
Okej budeme v pohodě,
-
xwiid - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 2 • 1, 2