I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Player, WAYZ

Příspěvekod kingvon2 » 08 črc 2023, 22:08

priznavam ze som trochu provokoval, ale ako admin mas mat v hlave toho viac a nezacat provokovat spat

--> DEMO 1 <--

59:30 - hrac hlasi ze na jb2 je sh, dostane ignor

61:50 - ja mu pisem jb2 sh, odpovie "jo ja vim player, ze jb2 sh, a co jako?"

63:30 - prikaz bol "podte za mnou", hrac BLANKBLANKBLANK si kupi motorovku a dostane kill, moj nazor je ze nebol este nebezpecne blizko, rozhodnite vy

--> DEMO 2 <--

03:12 - admin bol simon, siel asi zafajcit, kde som zo srandy napisal "simon siel na prechadzku", nasledne povedal "ne playere, kto si mysli ze player je ubozak skoci" (wayz skoci :shock:)

03:56 - admin je simon, povie ze si mame zobrat granat, potom "a budete doplnovat k mojim strelam", vsetci okrem jedneho sme este nemali granat a nevideli sme kde strielal, zabil nas

06:55 - uteciem sachtou a zabijem vsetky ct, wayz nasledne ide na hltv, vrati sa v strede hry, premiestni sa k ct (9:38), a napise "player, vypni prosim ab". spytam sa ho preco sa premiestnil a na to odpise "co te to zajima?", ale ja provokujem :D napisem "citim to na stiznost" a on na to odpovie "hele playere stezuj se na koho chces, ty dostanes ban za cheating takze to je uplne jedno" (10:50), dost pestra odpoved, a tiez vyhovorka "DIP hraci nemaji pravo si na cokoliv stezovat"

11:50 - ako simon da normalne prikazy, a zrazu sa rozhodne "tak hrac player si cupne a skoci", "hrac player ma zakazano ...", nasledne ma zabije

13:26 - napisem "jak se rika 'ubozak' - wayz", na to odpovie "hele playere, promin ale, nebavi me jak tady provokujes takze dostanes kick, vyborne", dostal som kick, spytam sa ho "preco si mi dal kick" wayz odpoveda "playere stale provokujes a dal se s tebou odmitam bavit" (nadalej sa so mnou bavil)

15:53 - napisem "prepac, nevedel som ze pravda je provokacia :(" a "ospravedlnujem sa", wayz odpise "jaka pravda?" na to ja odpisem "bez pravnika nepoviem ani slovo" (16:42), rozhodne sa ze uz mal dost, nervy sa preliali a zacne rozpravat do voicu "hele playere, uprimne nikdo tady asi neni zvedavy na ty tvoje zvasty, takze ti dam nachvilku ban at se uklidnis" a da mi ban za nadavky :)

ps: ospravedlnujem sa ninjovi ze som mu napisal picus bez prav, mal som nervy na shckara
kingvon2
Amatér
Amatér

[V]Player, WAYZ

od Rumcajz » 08 črc 2023, 22:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Player, WAYZ

Příspěvekod WAYZ » 09 črc 2023, 02:42 VIP

Když uznáváš, že jsi provokoval, tak jaká je pointa této stížnosti?
a) tvé ego je tak moc vysoké, že si přeci nenecháš od admina rozkazovat
b) nedochází ti situace na serveru
c) jenom se snažíš lidi vyprovokovat, a pak brečíš
d) možnost a, b, c dohromady?

Podívej se do bl, snad 2 a půl hodiny jsem toho cheatera banoval, a ty mi napíšeš, že je mi jedno? Nejsem jediný admin, je nás tu asi 20, tak jsi mohl zkusit kontaktovat někoho jiného. V tu chvíli jsem si chtěl už v klidu zahrát, je to problém? Mojí povinností není skákat, jak ty pískáš. Pokud jsem na JB 1, tak tam budu do té doby, dokud mě to bude bavit, to samé platí pro další servery. Také jsem to mohl rovnou odpojit a nechat ho kazit hru všem.

Situace s hráčem (speed, motorovka) - hráč běžel tak 2 metry za mnou ve full speedu, otočil jsem se a úplně logicky zareagoval s tím, že jsem to už jako ohrožení bral. Bylo poslední kolo, hráči jsem sdělil, že se mu případně omlouvám, taky to vzal úplně v klidu, tak nevím, co zkoušíš.

Dál už to rozepisovat nebudu, kdyžtak pak. Zatím. Možná až dostaneš ub za cheaty.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod WAYZ » 09 črc 2023, 05:11 VIP

Jako omlouvám se za tak ošklivou odpověď, ale co jsi čekal na serveru? Jasně jsi věděl, co se děje, hraješ si na někoho, kdo vůbec neví, co JB je apod. Je to trapný a změna IP ani SID nikomu z vás nepomůže.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod kingvon2 » 09 črc 2023, 11:18

dakujem, ze si sa vyjadril len k prvemu demu (lebo na druhom ti dobre jebalo), to ze si nasraty ta neospravedlnuje porusovat pravidla :) toto tiez hovori o tvojej osobosti "omlouvám se za tak ošklivou odpověď, ale co jsi čekal?", cakal som nieco mudrejsie od niekoho kto ma byt mojim prikladom

"změna IP ani SID nikomu z vás nepomůže", tvaris sa akoby som tu dipkaril :D
kingvon2
Amatér
Amatér

Příspěvekod WAYZ » 09 črc 2023, 12:38 VIP

Mně nikde "nejebalo", měl bys popřemýšlet o svém vyjadřování se k lidem. Určitě si tu nenechám veřejně od nějakého individua nadávat. A že já porušuju pravidla? Nezdá se mi. A jestli dipkaříš? Nedivil bych se.
Vyjadřovat se dále nebudu, jestli jsem se choval nevhodně či adekvátně posoudí už vyšší.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod AJayy » 09 črc 2023, 16:49 VIP

A na toto jsi zapomněl, když si zde stěžuješ na to, že admin neřeší cheatera?

post1151373.html#p1151373
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod kingvon2 » 09 črc 2023, 17:28

co tu linkujes? nechce sa ti riesit stiaznost kde mi nadava, premiestnuje sa v strede hry, dava mi osobitne prikazy, provokuje, banuje...?
kingvon2
Amatér
Amatér

Příspěvekod WAYZ » 10 črc 2023, 09:58 VIP

Nikomu jsem nenadával, přemisťoval jsem se z důvodu toho, že jsem chtěl být u ct hned od příštího kola a nečekat mrtvý, osobně v tom žádný rozdíl nevidím. Vzhledem k situaci na serveru jsem nechtěl, aby někdo před zabanováním toho cheatera otevřel cely, to by pak nemuselo vůbec dobře dopadnout. Proto jsem také bral simona furt já. Osobně nevidím problém v tom, že ti dám nějaké příkazy, když jenom tobě řeknu, ať jdeš na nějaké místo a při tom zemřeš, tak taky budeš mít tyhle řeči? Že kdybych ti ten příkaz nedal, tak neumřeš? Příkaz byl, abys skočil a čupnul, dále jsem ti dal zákaz skákat, boxovat, begripovat a už během toho ses postavil, jak kdybych ti řekl, že máš zákaz čupět. Banoval jsem tě na základě upozornění a kicku. A ano byl jsem se podívat na HLTV, kde mi přišlo, že zaplý jsi, ale to nemohu na základě takového dema určit, počkáme na verdikt tvé žádosti o UB, po té popř. zkusím vyčasovat demo, kde vidím, jak si krásně předmiřuješ apod.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod AJayy » 11 črc 2023, 10:15 VIP

První demo - WAYZ je jen člověk a není to stroj, kterému řekneš "Tam je cheater, běž!" tak půjde automaticky, když přes několik map a hodin daného hráče řešil. Samozřejmě WAYZ bude příště volit lepší slova. Ke konci se pak vězeň přiblížil nebezpečně k WAYZovi, takže killu se nedivím.

Druhé demo - Rozhodně není v pořádku dávat takové reakce a už vůbec by to neměl dělat admin. Dále nevidím problém v tom, že se WAYZ přesunul zpátky k CT, když neustále bral Simona a tvořil hru. V dalších časech jsi provokoval a tak se nemůžeš divit kicku a následnému banu.

S adminem časy, které byly přes čáru proberu a věřím, že to bude příště už v pořádku. Tady máš ještě dáreček na rozloučenou.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy