Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

po**baný VAC

Příspěvekod wasaacik » 06 led 2015, 22:27

čaute ja len že či je možné dostať len tak VAC za nič! proste neda sa zistiť že začo a tak lebo to ma fakt nasralo tak plz pordte tí čo viete lebo kvoli tomu som prišiel o práva takže je to v pppp... nom a žiadne cheaty proste nič ja fakt nechapem help me !!
Keď máš chuť prestať spomeň si prečo si začal !
wasaacik
Mistr
Mistr

po**baný VAC

od Rumcajz » 06 led 2015, 22:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: po**baný VAC

Příspěvekod PEto » 07 led 2015, 05:37

No VAC ban sa dava za cheating na nejakej hre. Asi jedina vec ako t mozes zistit je napisat na steam support
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod wasaacik » 07 led 2015, 08:14

Dnes sa to cele pokusim vsetko pretoze som fakt naštvany ale nemyslim si ze budu mat demo lebo rad by som sa na nom zasmial ze z nicoho nic len tak perma (VAC) keby tu bol niekto ochotny mi pomoct s tym tak pls ozvyte sa mi SZ
wasaacik
Mistr
Mistr

Příspěvekod TESLAJEPAN » 07 led 2015, 10:32 VIP

oni netocia dema. Ich anti-cheat zaznamená nejaké zakázane veci (cheaty,scripty a pod.) a dajú ti vac ban. Niekedy dostaneš VAC aj zato že máš len príkazy do konzole na zvýšienie fps alebo za zníženie pingu ktore su zakázané proste všetko čo nemôžeš používať. Ale VAC kľudne možeš dostať aj za repport alebo keď ľudí o*ebeš v trade tak ťa nahlásia a dajú ti ban.
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod wasaacik » 07 led 2015, 12:15

no čo sa týka fps vždy mám fps_max 250 pretože to mi pride pohodlné viac a ani menej furt 250 dalej ping ten ked mám veľký tak nato serem proste ma kickne zo serveru pripjim sa a už je to pohode no dalej scirpty takže hráme len furien a tam je autobhop použivam iba ten a ešte k tým fps toto neni nejaka ... -_- toto je GS možem tu mať viac ako 101 fps takže v tom problém nevidím no a dnes do pol 4 rána som študoval ten poonďatý VAC mám aj screen času keby ste neverili no a je na tej stranke toto

14) Aké možnosti budem mať, ak budem mať pocit, že ban bol nespravodlivý?
Žiadne, nemožno sa odvolať. Ak budete kontaktovať technickú podporu, povedia vám, že vás neodbanujú.

17) Bude VAC 2 banovať za používanie scriptov?
Nie.

15) Keď vyjde VAC 2, budú všetky bany rozdané od VAC 1 zrušené?
Nie. Všetky bany na 1 rok a 5 rokov sa zrušia po uplynutí jej doby.

takže tá 14 - no tak som asi v riti pretože perma len tak ...
ta 17 - nemam čo dodať nebanuje sa

a 15 - prečo by som mal bezdovodne kvoli njekému bugu prísť o práva ?? a čakať 1-5 rokov? -_-

to je asi všetko a takto nasrany som asi fakt nikdy nebol -_- aspoň keby som vedel čo za "cheat som mal" ...
wasaacik
Mistr
Mistr

Příspěvekod wasaacik » 07 led 2015, 18:59

oka tak locknite to lebo s McMexom cez skype a teamwiewer sme došli na to že mam final povedal mi že v tom je AB WH no recoil SH a ostatné takže to bude asi tým ale o ničom takom som nevedel že vobec mám bolo to v historii a ta neklame takže tak no iba nechapem ako steam a non steam možu mať niečo spoločné non steam som použival kvoli FPS vytiahlo mi to 1000 fpsok no a ten final to nwm sam čo je a jak sa to použiva a či to naozaj cheat ale nevadi ...

každopádne dakujem mexovi !
wasaacik
Mistr
Mistr

Zpět na Volná debata