Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]PO ZAKUPENI UNBANU HNED BAN NA ROK ?

Příspěvekod SFsk » 03 úno 2018, 01:03

Mam tolko screenov ktorym hracom admin nedal ziadny ban plus dalsi co nadavaju dostanu maximalne na den dva ban a mne zase na rok ? to si myslite ze ja zase kupim unban ? nebudte uz trapny a nemajte zasadnute na jednom hracovy !!!!Kazdy dnes nadaval a jedine kto dostal ban som JA A KAMOS ...Kamos dostal na jeden den a mne ste zase dali na rok ? SA PREBERTE VSETCI DO JEDNEHO .....AK SI MYSLITE ZE zASE INVESTUJEM DO TOHO PORTALU 4 E ...tak ste na omyle ...RIADNA DISKRIMINACIA A ZIADNA SPRAVEDLNOST NA TOMTO PORTALI ......HANBA VAM VSETKYM
SFsk
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]PO ZAKUPENI UNBANU HNED BAN NA ROK ?

od Rumcajz » 03 úno 2018, 01:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PO ZAKUPENI UNBANU HNED BAN NA ROK ?

Příspěvekod Walton » 03 úno 2018, 09:32

aspon sa odnaucis nadavat no nie ;)
Walton
Amatér
Amatér

Re: PO ZAKUPENI UNBANU HNED BAN NA ROK ?

Příspěvekod eXtr3mer » 03 úno 2018, 10:27

Nikto na tebe nie je zasadnutý... A diskriminácia? To si už trochu mimo... :roll:
Bol si niekoľkokrát upozornený na svoje správanie a na stupňujúce sa bany, bohužiaľ, nepomohlo. Minule si tu dokonca prosil o zrušenie banu a sľuboval polepšenie, tiež bez úspechu. A toto je výsledok...

Že si kúpiš unban, neznamená, že potom môžeš beztrestne pokračovať vo svojom správaní :)
Bol si nahlásený do PP, spolu s ďalšími 3 hráčmi. Všetci ste dostali ban. Hráči majú od vás na čas pokoj - TO je spravodlivosť :)

Ak si kúpiš unban a znova budeš robiť problémy, dostaneš ďalší ban..
Unban žiadosť sa zamieta
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]PO ZAKUPENI UNBANU HNED BAN NA ROK ?

Příspěvekod SFsk » 03 úno 2018, 10:39

spravodlivost ? niekomu das na rok a niekomu na den ? pri tom to iste spravanie ? tak daj i mne na den ako ostatnym !!!!
SFsk
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TheRohlikar » 03 úno 2018, 10:52

SFsk píše:spravodlivost ? niekomu das na rok a niekomu na den ? pri tom to iste spravanie ? tak daj i mne na den ako ostatnym !!!!

Kdybys nedelal hovadiny na prvnim miste, tak se to nestane vubec. A to ze investujes do unbanu uz je jen tvoje vec. Nevim, proc se lidi divi tomu, kdyz dostanou ban za svoje nevhodne chovani/poruseni pravidel. Zajimave.
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod SFsk » 03 úno 2018, 10:58

ved tu ide len o to ze oni dostanu na den a ja na rok ? to ako kde sme ? a pri tom sme spravili to iste chapes ...mne ani neide o ten ban ale ide o to ze ja som dostal na rok a oni na den ...trosku rozdiel nie ,?
SFsk
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SFsk » 03 úno 2018, 11:14

Ked uz pravidla tak pre kazdeho rovnake ....tak upravte ban rovnako ci mne alebo im
SFsk
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SendyPlankton » 03 úno 2018, 12:57 VIP

Povím ti to takto.
Jelikož ty dostáváš bany a upozorňuješ tu na sebe, tak se nediv, že pokud tě někdo nahlásí xkrát do PP, tak PP admini řeší delší bany?
Samozřejmě, že i ti ostatní budou dostávat delší bany, pokud tam budou za to chování vícekrát nahlášeni, ale tys těch podmínek měl XX, sliboval si, jak se budeš chovat slušně. Nebudu to tu psát znova, protože to už napsal eX, ale pokud se nad sebou nezamyslíš, tak ti za každý sprostý slůvko ban obnoví. A ub žádosti ti budou hned zamítat. Jako se stalo i teď.

Zkus se nad tím trochu zamyslet a předejdeš takovým problémům ;)
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SFsk » 03 úno 2018, 13:31

idem si kupit unban a som zvedavy ked nezrahjesim dlhu dobu ze ci aj mne bude udeleny ban na jeden den ako kazdemu slabuckemu dmntovy
SFsk
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 03 úno 2018, 14:10

SFsk píše:idem si kupit unban a som zvedavy ked nezrahjesim dlhu dobu ze ci aj mne bude udeleny ban na jeden den ako kazdemu slabuckemu dmntovy

Dlhu dobu? Ty sa máš na serveri správať slušne stále. A už tu predvádzaš to, že to nedokážeš... :)

Ešte raz, aby si to pochopil... Pretože máš za sebou už kopu banov na 1 či 2 dni, ktoré očividne nezabrali, bany sa pomaly predlžovali až z nich je teraz rok. Kúpiš si unban a budeš sa zase správať ako zviera? Opäť bude nahodený dlhý ban, keď sa nevieš poučiť a polepšiť.
Ak sa tvoji kamaráti budú správať rovnako a bany na pár dní im tiež nepomôžu, dopadnú ako ty.. Áno, to je spravodlivosť ;)

Toto pokladám za objasnené a vyriešené..
Nespamuj web ďalšími žiadosťami a správaj sa tu slušne, inak ti bude zamedzený prístup aj sem.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost