• Stránka 1 z 1
Po zapnutí se mi cs bez reportu vypne
Zdravím,
chci se zeptat, zda-li někdo vyřešil problém, kdy se mu po zapnutí cs v podstatě ani nestihlo načíst klasické cs menu a bez jakýhokoliv reportu se zas vyplo. Zkoušel jsem měnit rozlišení na default, vůbec nepřipadá v úvahu, že bych měl slabý PC, nebo špatně nainstalované ovladače, vše jsem zkoušel. CS jsem přeinstaloval, NIC.
Mám ofiko STEAM verzi, zkoušel jsem i verzi z netu, konkrétně z gamesites a nic.
Nějaké rady na opravu? Už je to dost dlouho, vždy předtím mi CS normálně fungovalo, zlom nastal "z ničeho nic", možná nějaká aktualizace, nebo nemám ponětí..
chci se zeptat, zda-li někdo vyřešil problém, kdy se mu po zapnutí cs v podstatě ani nestihlo načíst klasické cs menu a bez jakýhokoliv reportu se zas vyplo. Zkoušel jsem měnit rozlišení na default, vůbec nepřipadá v úvahu, že bych měl slabý PC, nebo špatně nainstalované ovladače, vše jsem zkoušel. CS jsem přeinstaloval, NIC.
Mám ofiko STEAM verzi, zkoušel jsem i verzi z netu, konkrétně z gamesites a nic.
Nějaké rady na opravu? Už je to dost dlouho, vždy předtím mi CS normálně fungovalo, zlom nastal "z ničeho nic", možná nějaká aktualizace, nebo nemám ponětí..
-
Orge - Kolemjdoucí
Po zapnutí se mi cs bez reportu vypne
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Po zapnutí se mi cs bez reportu vypne
Skús pozrieť nové ovladače na grafickú kartu 

-
fRONTEZ - Pokročilý
fRONTEZ píše:Skús pozrieť nové ovladače na grafickú kartu
jak jsem řekl, všechny ovladače jsem kontroloval a sedí..
-
Orge - Kolemjdoucí
Do jaké doby ti to fungovalo? + jakou máš grafickou kartu?
-
Tommy58 - Spamer Veterán
WTFDafuq píše:Do jaké doby ti to fungovalo? + jakou máš grafickou kartu?
Spadlo to tak před měsícem, moc jsem to neřešil, neměl jsem čas, ale teď už mě to začíná pálit, tak jsem řešil, hledal a nic.
Grafiku mám GeForce 8800 GTX, v tom by problém bejt neměl, i ovladače jsem kontroloval.. Nebo tě něco napadá?
-
Orge - Kolemjdoucí
Orge píše:Grafiku mám GeForce 8800 GTX, v tom by problém bejt neměl, i ovladače jsem kontroloval.. Nebo tě něco napadá?
GeForce grafické karty mají velkou výdrž co se týče her, ale zase dlouho nevydrží.
Jednoduše zkus vrátit poslední aktualizaci grafických ovladačů do té doby, kdy ti to ještě šlapalo.
Pokud nepomůže, tak se podívám po jiném řešení

(ještě připadá v úvahu obnovit do továrního nastavení, ale to až nakonec)
-
Tommy58 - Spamer Veterán
WTFDafuq píše:Orge píše:Grafiku mám GeForce 8800 GTX, v tom by problém bejt neměl, i ovladače jsem kontroloval.. Nebo tě něco napadá?
GeForce grafické karty mají velkou výdrž co se týče her, ale zase dlouho nevydrží.
Jednoduše zkus vrátit poslední aktualizaci grafických ovladačů do té doby, kdy ti to ještě šlapalo.
Pokud nepomůže, tak se podívám po jiném řešení
(ještě připadá v úvahu obnovit do továrního nastavení, ale to až nakonec)
Díky za radu, zkusím to a popř. kdyby to nefungovalo, ozvu se sem do fóra - jsem na prac. cestě, výsledek budu znát až o víkendu, tak pls neblokovat.
-
Orge - Kolemjdoucí
kdyz se ti to Csko vypne napise ti to neco? nebo neco podobne?
-
GrooS - CS 1.6 Admin
GrooS píše:kdyz se ti to Csko vypne napise ti to neco? nebo neco podobne?
Je to bez reportu, nenapíše to absolutně nic..
Jinak pro radu o pár řádku nahoru :
Ovladače jsem vrátil o 2 měsíce zpět, což muselo být dostačující a i přes to to padá úplně stejně. Naprosto to nechápu, všechno ostatní šlape správně..
-
Orge - Kolemjdoucí
Možno blbost, ale skusal si config??? skus stiahnut nejaky default a vymenit, alebo vymazat user config.
-
DNA - Amatér
• Stránka 1 z 1