Re: Pochvaly členům GS týmu
Takze diky jo, hele nemas vubec zac. Ja ti taky dekuju, ze jsem kvuli tobe zkoncil na BlackListe. No ale nepopiram ze jsme si to nikdy neuzily. Co se tyce chytani CHEATERU, neznam lepsiho kolegu. No, jsem rad ze ti pomaham, aniz bych o tom vedel
. Doufam ze ti to vydrzi, jak ty prava, tak ten hloupy smysl pro humor : ).
Na serveru navidenou, a lovu cheateru zdar

Na serveru navidenou, a lovu cheateru zdar
-
WRED1S - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Velký like pro supporta Nicera, pohoda chlapec který si vždy najde čas a pomůže ti s problémem přesně tak jak se na pořádného supporta sluší a patří. Velká radost s ním komunikovat.

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Vedenie píše:JimCarry bol veľmi dobrý admin JB a navždy ostane v našich srdciach <3

あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Dobrý den, chtěl bych využít tohoto topicu a poděkovat adminům SieruDesto a Spisiak za to že mi vždy když potřebují poradí,dají mi nějakou radu nebo například když napíši Spisiakovi aby přišel na server tak vždy dorazí a provadí svoji praci a můžu říct že opravdu dobře takže za mě jsou toto zatim nej admini 

EVIP Furien 1 and Zm mini 3
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !!
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !!

-
Arroww - Pokročilý
Zdravím Ťa Jayo, a ostatní.
Rád by som pochválil naše vynikajúce HLSA JB, a tým je Jayo. Svoje povinosti si plní na 101%.
Podľa mňa výborný admin ktorý nemá chybu.
Tiež chcem pochváliť našich šerifov, Aweeho a Maxipsa, ktorý si tiež vynikajúce plnia svoje povinosti. Good Job
Aby som nezabudol, chcem pochváliť admina GeT~RekTa ktorý je tiež veľmi dobrý, radšej najprv hráčov ponaučí, a potom urobí svoju prácu.
Dúfam že všetci 4 vydržíte v A-Teamu veeeľmi dlho.
Rád by som pochválil naše vynikajúce HLSA JB, a tým je Jayo. Svoje povinosti si plní na 101%.
Podľa mňa výborný admin ktorý nemá chybu.
Tiež chcem pochváliť našich šerifov, Aweeho a Maxipsa, ktorý si tiež vynikajúce plnia svoje povinosti. Good Job

Aby som nezabudol, chcem pochváliť admina GeT~RekTa ktorý je tiež veľmi dobrý, radšej najprv hráčov ponaučí, a potom urobí svoju prácu.
Dúfam že všetci 4 vydržíte v A-Teamu veeeľmi dlho.

-
Mizuu - Mistr
Chválím Smajla za úžasnou ochoty kdykoliv přijít.
-
renekK - Kolemjdoucí
Zdravím,
bude to trochu dlouhý text.
Moje poděkování věnuji 5 lidem. Prvním člověkem je ex admin a pp admin RickGS. Byl to dobrý Admin, a moc mu děkuji za rychlé vyřízení v PP. No opustil nás a o jednoho super člověka bylo míň. Dalším člověkem je excision, kterýho mám strašně rád. Je to Frajer s velkým F. Mu také dávám moje velké DÍK.. Dalšík tu je Zesh,
ten mi dal teda působit zde jako Admin a zkusil to se mnou. Dalším adminem je teda Chezy.
je to týpek a je v pohodě, mám ho rád a snad budu tu s ním působit aspoň rok... A poslední poděkování bych chtěl dát Adminovy killermacka. je to další frajer, který si se mnou v pohodě zahrál, je tu už asi půl rok a snad tu vydrží další, a hlavně za jeho dobrou aktivitu (i Chezy je moc aktivní).
e.Desto: RickGS je spoilerská lama
Moje poděkování věnuji 5 lidem. Prvním člověkem je ex admin a pp admin RickGS. Byl to dobrý Admin, a moc mu děkuji za rychlé vyřízení v PP. No opustil nás a o jednoho super člověka bylo míň. Dalším člověkem je excision, kterýho mám strašně rád. Je to Frajer s velkým F. Mu také dávám moje velké DÍK.. Dalšík tu je Zesh,
ten mi dal teda působit zde jako Admin a zkusil to se mnou. Dalším adminem je teda Chezy.
je to týpek a je v pohodě, mám ho rád a snad budu tu s ním působit aspoň rok... A poslední poděkování bych chtěl dát Adminovy killermacka. je to další frajer, který si se mnou v pohodě zahrál, je tu už asi půl rok a snad tu vydrží další, a hlavně za jeho dobrou aktivitu (i Chezy je moc aktivní).

bck
-
w0rphyy - Kazatelův učeň
w0rphyy píše:Zdravím,
uvidis, ze si najdu cas a pujde to znova, i exovi jsem to psal. Jen par mesicu jeste cas mit nebudu no, vsak uvidis ale slibuju ze 100% to zkusim

- desto...no koment

-
RickGS - Drbna
Tentokrát bych chtěl poděkovat supportovi useless za velkou aktivitu v řešení nejen mých problémů na forku i na steamu! Jen tak dál!
ArbYs^ - since 2013
_______
<3 Rapper7, Tweety (Aeater) <3
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech
_______
<3 Rapper7, Tweety (Aeater) <3
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech

-
Arbys - Zkušený
Chcel by som pochváliť admina Mr.smajlos za velkú ochotu prísť vždy,keď ho zavolám,že je nejaký problém.
Poradí,príde no jednoducho super admin
Poradí,príde no jednoducho super admin

[img]fck%20u[/img]
Maybe a little comeback?
Maybe a little comeback?
-
truesk - Zkušený
Chvi podekovat moc supperterovi Usselesovi ktorý mi pomohol opravit minecraft a zaroven aj Cs 1.6. Ešte raz ĎAKUJEM 

Potrebuješ poradiť, pmôcť? - KONTAKTUJ MA DO PM
Tvoj Cs-Furien Akademik Joker
Furien1- Evip
Furien8- Evip
Zombie Chronic 3- EVIP
Prajem pekný deň!
Tvoj Cs-Furien Akademik Joker
Furien1- Evip
Furien8- Evip
Zombie Chronic 3- EVIP
Prajem pekný deň!

-
Joker360 - Pokročilý
Hlavne chcem poďakovať symbio steko a peace že mi vždy pomôžu dokážu udržať poriadok na servery a nerobia hneď drámu keď sa niečo stane ale to v klude vyriešia.
-
CmUqKiLl - Pokročilý
chci podekovat Classicovi za velkorysost 
E. Classic Diky!

E. Classic Diky!

-
gajdyNek - Pokročilý
Chcem týmto pochváliť admina s menom peace,ktorý posobí na jailbreak serveroch.
Pomohol mi s problémami v hre
))
Pomohol mi s problémami v hre

[img]fck%20u[/img]
Maybe a little comeback?
Maybe a little comeback?
-
truesk - Zkušený
Dneska jsem nedostal ban super A-Tým
-
Zdendiiik24 - Amatér