Re: Pochvaly členům GS týmu
NomeroUno píše:Chválim adminov : Roci, Nataly, ZlejDemo, Poland, Benito, Knedlajs, useless, HoPe, piri za ich ochotu vždy pomôcť, len tak dalej.![]()
e.Nataly: Jej,zlaté od tebaZa málo
Vďaka

-
Hope - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Rád bych poděkoval Admince Nataly, protože vždy když jsem s něčím chtěl pomoct, vždy mi pomohla.
Děkuji moc! <3
Děkuji moc! <3
Evip - Furien #1
Evip - Furien #2
Evip - JailBreak #1
Vip - Web
Evip - Furien #2
Evip - JailBreak #1
Vip - Web
-
MyslivecHajnej - Drbna
MyslivecHajnej píše:Rád bych poděkoval Admince Nataly, protože vždy když jsem s něčím chtěl pomoct, vždy mi pomohla.
Děkuji moc! <3
Potešilo, ďakujem

-
Nataly350 - Drbna
Nejlepší je admin Dance Like God
BEZ DEBAT!
PÍŠU:BEZ DEBAT!
S pozdravem Anonym ze Simplu
BEZ DEBAT!
PÍŠU:BEZ DEBAT!
S pozdravem Anonym ze Simplu
-
Bansol - Amatér
Ahoj chcel by som poďakovať adminovy vsichni mame radi BDSM za to, že ma na servery vždy opravil a bola s ním sranda
#gravitácia je najlepší kamoš

#gravitácia je najlepší kamoš

Človek sa pri hraní učí. Fritik 2K18
-
Fritik - Pokročilý
Čauko, chcel by som sa v rýchlosti poďakovať adminovi menom Lachty, ktorý mi veľmi pomohol jak problémami s fps, tak s myškou a s výberom príkazou do hry. Nehovoriac o dobrom pôsobení na serveroch..
skvelý admin 

blejzee;
-
blazy - Kolemjdoucí
Caute, chcel by som hlavne podakovat adminovi Nomero Uno za to že mi viackrát pomáhal s demnciu CT . Dakujem velice pekne Nomero Uno. Chcem ho doporučit jeho steam link : https://steamcommunity.com/profiles/76561198833680049/ : vždy pomože ked može. Ešte raz diki NUMERO <3
!!!VESELÉ VIANOCE PRAJE HADES !!!
-
Hades250 - Kolemjdoucí
Hades250 píše:Caute, chcel by som hlavne podakovat adminovi Nomero Uno za to že mi viackrát pomáhal s demnciu CT . Dakujem velice pekne Nomero Uno. Chcem ho doporučit jeho steam link : https://steamcommunity.com/profiles/76561198833680049/ : vždy pomože ked može. Ešte raz diki NUMERO <3
Fúha veľká vdaka, snažím sa vždy vyjsť v ústrety a pomôcť ked to je v mojich silách, samozrejme dakujem a kedykoľvek píš a ked budem mať čas pomôžem.

-
NomeroUno - Spamer
Psycho77 píše:benito je best

-
ujo - Zkušený
Administrátoři
Ačkoliv jsem zapl 1.6 přibližně po 1 roku a neznal jsem pravidla, potřeboval jsem jakousi pomoc.
Ze začátku jsem dostával killy bany za FK/MFK protože jsem vubec neznal pravidla.
Jednoho dne se to ale změnilo, ačkoliv jsem potkal na serveru už hodně adminů tak mi nejvíce sympatický a pomocný připadá admin Safiron, který mi pomáhá dodnes a stále se učím něco nové ačkoliv už vím spoustu.
Je velmi hodný, umí krásně vysvětlit věci, je schopen řešit jakýkoliv problém jsou-li důkazy atd...
Podle mě je to zatím nejlepší admin hlavně proto že mi pomohl a kvůli tomu jsem si ho oblíbil, teď jak už není moc co vysvětlovat tak už s adminama takové dobré vztahy nemám (doufám že ani ne špatné °-°) .
Fajn mi ještě přijde Hiplo a Poland
Přejí hezký den.
-Kulíšek
Ze začátku jsem dostával killy bany za FK/MFK protože jsem vubec neznal pravidla.
Jednoho dne se to ale změnilo, ačkoliv jsem potkal na serveru už hodně adminů tak mi nejvíce sympatický a pomocný připadá admin Safiron, který mi pomáhá dodnes a stále se učím něco nové ačkoliv už vím spoustu.
Je velmi hodný, umí krásně vysvětlit věci, je schopen řešit jakýkoliv problém jsou-li důkazy atd...
Podle mě je to zatím nejlepší admin hlavně proto že mi pomohl a kvůli tomu jsem si ho oblíbil, teď jak už není moc co vysvětlovat tak už s adminama takové dobré vztahy nemám (doufám že ani ne špatné °-°) .
Přejí hezký den.
-Kulíšek
Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
kulisek654 píše:Ačkoliv jsem zapl 1.6 přibližně po 1 roku a neznal jsem pravidla, potřeboval jsem jakousi pomoc.
Přejí hezký den.
-Kulíšek
Mnohé díky, vážím si toho

STEAM - http://steamcommunity.com/id/safiron8
CS 1.6 Admin JB 1.11.2017 - 1.1.2019 (Díky za rok plný zábavy <3)
RIP JailBreak #8 my beloved
CS 1.6 Admin JB 1.11.2017 - 1.1.2019 (Díky za rok plný zábavy <3)
RIP JailBreak #8 my beloved
-
Safiron8 - Zkušený
Re: Administrátoři
kulisek654 píše:Fajn mi ještě přijde Hiplo a Poland
Až slzičku mi to vhnalo do očička

-
Hiple - Zkušený