Re: Pochvaly členům GS týmu
Chci pochválit Stiga supporta, že mi pomohl s Cskem které z ničeho nic nešlo. Po hodině a půl jsme to dali
Díky 
Edit Destroy: dobře až teď zase se to posralo po 2a půl hodině.. díky Stigu -_-

Edit Destroy: dobře až teď zase se to posralo po 2a půl hodině.. díky Stigu -_-

-
Destroy - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
chcu pochvalit admina THe z Only inferna za jeho vzorne spravanie sa k hracom a kolegom 

Pb#1 , Fun#2 , Dm# MAX 

-
Megi - Amatér
ja by som chcel verejne podakovat Nevinnej za to aky to je uzasny clovek a ze mi otvorila oci 

Mal to byť príbeh o nás dvoch, dve knihy, spoločný názov, v polke rozprávky zmenila si dej, zabila si ma a poslala k inej.
-
chrdy - Amatér
Chtel bych moc podekovat Adminovy T*Smoula Za obetavost a za aktivitu dnes uz tady 20 hod asi! a Ze mi pomuze scim koliv az je to ohledne atrakci nebo prikazu a rozkozu je to admin ktery si zaslouzi byt na JB6!!! TOhodle Cloveka jako je smoula si vazte Takovej clovek je malo kterej a jeste ktomu malokterej clvoek je stoho admin

- Mihin
- Kolemjdoucí
Mihin píše:Chtel bych moc podekovat Adminovy T*Smoula Za obetavost a za aktivitu dnes uz tady 20 hod asi! a Ze mi pomuze scim koliv az je to ohledne atrakci nebo prikazu a rozkozu je to admin ktery si zaslouzi byt na JB6!!! TOhodle Cloveka jako je smoula si vazte Takovej clovek je malo kterej a jeste ktomu malokterej clvoek je stoho admin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moc děkuji

» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
-
Grinch - Mistr
Chtěl bych tu veřejně pochválit a hlavně sklonit poklonu SA Sirena a dodat aspoň nějakou tu psychickou sílu proti neférovím hráčům a lidem.
Když jsem poprvé dorazil na server Paintball 4 a potřeboval pomoc a měl nějaké dotazy, tak mi tento Admin vždy pomohl a byl ochotný zodpovědět moje dotazy ohledně hry či serveru a to nemohu říci o každém na tomto portále a proto píši tuto pochvalu.
Co se týče chování na serveru tak je naprosto férové ať k obyčejnému hráči , VIP hráči nebo adminovi.Pokaždé, když je potřeba tak pomůže komukoliv kdo má dotaz nebo problém a neignoruje žádnej dotaz nebo problém a to ne jen na serveru který sama adminuje.Rovněž mohu zvednout palec nahoru za chování na TS , kdykoliv někdo přišel do roomky a někdo potřeboval pomoc ihned pokud to bylo v její moci, se snažila problém hráče vyřešit.
Nezažil jsem aby na některý dotaz nereagovala , to nemůžu říct u našich kolegů.Její obětavost pro portál je někdy až zbytečně velká.
Jak jsem zjistil, tak ve své hlavně má několik dobrých nápadů na vylepšení herních serverů , pravidel banování a dalších věcí, které by mohly portálu velmi pomoci a doufám že vedení si aspoň dá tu trošku času na to si je přečíst.
Na druhou stranu musím říci , že za tu dobu co sleduji její aktivitu u portálu a aktivitu jiných členů a celého portálu, tak můžu jen žasnout co vše se snaží pro portál udělat a má tak nízkou pozici oproti jiným , který jsou rádi že maj u jména panáčka.Neberte to jako bych nedocenil práci ostaťních členů týmu nebo je kritizoval ale po tom co vidím, to tak musím napsat.
Jasný můj názor můžete brát jako zaujatý ale já to píši tak jak sem ji zažil a zažívám.
Na herním serveru a TS je příjemná , nezkazí zábavu , drží partu , tolerantní, řeší prohrešky chaldnou hlavou, stojí si za svojím názorem , a dá se jí věřit a hlavně kdykoliv pomůže a nikdy by snad nebodla nůž do zad.
Přeji ti hodně síly v cestě administrátorky a hlavně si stůj za svojím názorem a nenech se ovlivnit jinýma lidma, ty víš o čem mluvím ale pamatuj že ne vždy máš pravdu a to jak v herním tak osobním životě.
Závěrem můžu jen sdělit , že je škoda že tento admin nemá více podpory a prostoru na portálu GS.cz a portál by si měl takovejch lidí více vážit ! Ode mě bude mít podporu vždy a za jakkékoliv situace v herním i osobním životě , protože tohodle člověka znám i osobně.
Děkuji za přečtení QuenteRo
Když jsem poprvé dorazil na server Paintball 4 a potřeboval pomoc a měl nějaké dotazy, tak mi tento Admin vždy pomohl a byl ochotný zodpovědět moje dotazy ohledně hry či serveru a to nemohu říci o každém na tomto portále a proto píši tuto pochvalu.
Co se týče chování na serveru tak je naprosto férové ať k obyčejnému hráči , VIP hráči nebo adminovi.Pokaždé, když je potřeba tak pomůže komukoliv kdo má dotaz nebo problém a neignoruje žádnej dotaz nebo problém a to ne jen na serveru který sama adminuje.Rovněž mohu zvednout palec nahoru za chování na TS , kdykoliv někdo přišel do roomky a někdo potřeboval pomoc ihned pokud to bylo v její moci, se snažila problém hráče vyřešit.
Nezažil jsem aby na některý dotaz nereagovala , to nemůžu říct u našich kolegů.Její obětavost pro portál je někdy až zbytečně velká.
Jak jsem zjistil, tak ve své hlavně má několik dobrých nápadů na vylepšení herních serverů , pravidel banování a dalších věcí, které by mohly portálu velmi pomoci a doufám že vedení si aspoň dá tu trošku času na to si je přečíst.
Na druhou stranu musím říci , že za tu dobu co sleduji její aktivitu u portálu a aktivitu jiných členů a celého portálu, tak můžu jen žasnout co vše se snaží pro portál udělat a má tak nízkou pozici oproti jiným , který jsou rádi že maj u jména panáčka.Neberte to jako bych nedocenil práci ostaťních členů týmu nebo je kritizoval ale po tom co vidím, to tak musím napsat.
Jasný můj názor můžete brát jako zaujatý ale já to píši tak jak sem ji zažil a zažívám.
Na herním serveru a TS je příjemná , nezkazí zábavu , drží partu , tolerantní, řeší prohrešky chaldnou hlavou, stojí si za svojím názorem , a dá se jí věřit a hlavně kdykoliv pomůže a nikdy by snad nebodla nůž do zad.
Přeji ti hodně síly v cestě administrátorky a hlavně si stůj za svojím názorem a nenech se ovlivnit jinýma lidma, ty víš o čem mluvím ale pamatuj že ne vždy máš pravdu a to jak v herním tak osobním životě.
Závěrem můžu jen sdělit , že je škoda že tento admin nemá více podpory a prostoru na portálu GS.cz a portál by si měl takovejch lidí více vážit ! Ode mě bude mít podporu vždy a za jakkékoliv situace v herním i osobním životě , protože tohodle člověka znám i osobně.
[C.S] Admin
Paintball #4 81.0.217.179:27466
Paintball #2 93.91.240.118:27616
Pokud je ti smutno , cítíš se sám nebo si chceš jen pokecat o nevšedních věcech tak napiš a můžem zajít na pivíčko či kafíčko.
http://steamcommunity.com/id/quentero/
P L Z E Ň
Pokud je ti smutno , cítíš se sám nebo si chceš jen pokecat o nevšedních věcech tak napiš a můžem zajít na pivíčko či kafíčko.
P L Z E Ň
-
QuenteRo - Kolemjdoucí
QuenteRo píše:Chtěl bych tu veřejně pochválit a hlavně sklonit poklonu SA Sirena a dodat aspoň nějakou tu psychickou sílu proti neférovím hráčům a lidem.
Ahoj

Díky za pochvalu. Já ti ovšem taky musím poděkovat. A to v tom, že jsi si opravdu zakoupil CS 1,6 a pomohl jsi mi rozběhnout Paintball 4. Ze začátku tam ráli jen boti, ale teď už věřím, že ten server má šanci. Jsi výbornej admin i kamarád. I když to občas mezi náma skřípe.
Co se týče tebe jako admina funguješ na 100%. A když nestíhám a potřebuju s něčím pomoct vím kam jít. Za tebou. Ještě nikdy si neřek ne i když v určitých situacích toho pak lituješ. Ale aspoň je sranda. (btw přes řeku plných pijavic už nepudem

Prostě jsi univerzální voják. Výbornej kamarád, výbornej admin, výbornej a čestnej člověk.
Jinak snad nemám co dodat. Jen snad to kdy pojedem na ty hrachy?

ALL Paintball
-
sirena - Pokročilý
Já bych chtěl pochválit oba dva ADMINY/KY
za jejich skvělou aktivitu a snahu udělat server Paintball 4 nejlepším serverem na Gs.
Snima sranda na TS3 , prostě nejlepší.
Asi už nemam co dodat jednalo se o adminy/ky : Sirena
QuenteRo
Už asi nemam co dodat , přiji jim hodně štěstí a srandy do budoucna.
Máááme váás rádi.
by. Deuce

QuenteRo
Už asi nemam co dodat , přiji jim hodně štěstí a srandy do budoucna.

Máááme váás rádi.

by. Deuce
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
smile0300 píše:Já bych chtěl pochválit oba dva ADMINY/KYza jejich skvělou aktivitu a snahu udělat server Paintball 4 nejlepším serverem na Gs.
QuenteRo
Už asi nemam co dodat , přiji jim hodně štěstí a srandy do budoucna.![]()
Máááme váás rádi.![]()
by. Deuce
Díky

[C.S] Admin
P L Z E Ň
P L Z E Ň
-
QuenteRo - Kolemjdoucí
sirena píše:Ahoj
Díky za pochvalu. Já ti ovšem taky musím poděkovat. A to v tom, že jsi si opravdu zakoupil CS 1,6 a pomohl jsi mi rozběhnout Paintball 4. Ze začátku tam ráli jen boti, ale teď už věřím, že ten server má šanci. Jsi výbornej admin i kamarád. I když to občas mezi náma skřípe.
Co se týče tebe jako admina funguješ na 100%. A když nestíhám a potřebuju s něčím pomoct vím kam jít. Za tebou. Ještě nikdy si neřek ne i když v určitých situacích toho pak lituješ. Ale aspoň je sranda. (btw přes řeku plných pijavic už nepudem)
Prostě jsi univerzální voják. Výbornej kamarád, výbornej admin, výbornej a čestnej člověk.
Jinak snad nemám co dodat. Jen snad to kdy pojedem na ty hrachy?
Díky , mě se náhodou po těch pijavicích dobře chodilo jak čvachtaly

Jinak na ty Hrachy určitě pojedem během týdnů , jsem zvědavej co zas zažijem ale brodit se přehradou tentokrát nebudu

[C.S] Admin
P L Z E Ň
P L Z E Ň
-
QuenteRo - Kolemjdoucí
KOFOLA píše:Chtěl bych pochválit sám sebe, protože mě nikdo nechválí xD
Konečně někdo, kdo je na tom stejně jako já

-
Scorpy - Mistr
chcel by som udelit pochvalu jojovy,jonymi,nikkimu, za to ze su super kolektiv a dobre sa snimi hraje
Pb#1 , Fun#2 , Dm# MAX 

-
Megi - Amatér
Chtěl bych poděkovat CELÉMU Admin Teamu serveru JailBreak #6 za to, že to tam se mnou vydrželi a že jsme byli super kolektiv :XX Rád jsem tam s vámi byl.
https://www.youtube.com/watch?v=DZccnVETxDs
e by poldas: po tom všem si to necháš odebrat šašku,
https://www.youtube.com/watch?v=DZccnVETxDs
e by poldas: po tom všem si to necháš odebrat šašku,

15.10.2012 - 24.6.2014
-
paulyonK - Pokročilý