Re: Pochvaly členům GS týmu
Ja by som chcel podakovať adminovy PatrikCZ aka.Cheatman, za jeho skvelú robotu na servery 

-
holyshyt - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ešte by som chcel aj pochválit admina StaryJanko ked niečo potrebujem pomôže za to mu Dakujem 

-
Raster - Amatér
EvzenLovicekZen píše:Ahoj, chtěl bych poděkovat adminovi jménem chrom8 za pomoc při hledání dema.Chrome jestli si to čteš tak ti moc děkuju, že si mi pomohl
.
Nemáš zač

Administrátor na Furien 1,2,3,4,5,6,7,8,9,Furien night!
-
chrom88 - Kolemjdoucí
Čaute, ja by som chcel podakovat adminom: Kopiis,
STIG23 ,SmouliCzek , hladiczak , CanrowCZ ale moje največšie vdaka patri adminovy menom : Staryjanko pretože ten mi pomohol najviac zo všetkych. DAKUJEM VAM.
STIG23 ,SmouliCzek , hladiczak , CanrowCZ ale moje največšie vdaka patri adminovy menom : Staryjanko pretože ten mi pomohol najviac zo všetkych. DAKUJEM VAM.
[EVIP]-JailBreak #6
[VIP]-Furien #1
[EVIP]-Call of Duty#2
[VIP]-Web
[VIP]-Sniper War #3
Ex All CoD Admin
Ex CsGo Support

[VIP]-Furien #1
[EVIP]-Call of Duty#2
[VIP]-Web
[VIP]-Sniper War #3
Ex All CoD Admin
Ex CsGo Support

-
StaryhoracIoo - Kazatelův učeň
Chtěl bych pochválit admina FeaR:) Pokud mu napíšete, velice rád vám poradí a tak to má být:) Takže chválím:)
-
Sparki12 - Amatér
Ja osobne chcem pochváliť adminov na fy_maps 2 a sú to: 0hl0, FlloiD, hTcinfo lebo stále keď ich zavolám prídu alebo keď sú už tam tak akonáhle im niečo na hráčovi nesedí presunú sa do spectu a pozrú si ho
-
Bukas30 - Pokročilý
Chválim organizátorov GS MARATÓNU
Najme FU. Za to že to počúval s nami ako DJ 

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Ahoj.
Chtěl bych vypsat pochvalu pár adminům z BaseBuilderu 1.
Těmi admini jsou Meteor4z- je velice hodný, rád pomůže, když mu napíšu, že je na Serveru nějaký problém tak příjde.
Další je Elsi- Když dám nějaký příspěvek na Forum tak ho hned shlédne a napíše, aby byl zabanován.
Tou poslední a nejlepší je Retia- Tato adminka mi zatím pomohlla nejvíc. Vysvětlila mi jak dávat na forum Screeny atd. Pomahá mi se vším. Děkuju a s pozdravem Dubator.
Chtěl bych vypsat pochvalu pár adminům z BaseBuilderu 1.
Těmi admini jsou Meteor4z- je velice hodný, rád pomůže, když mu napíšu, že je na Serveru nějaký problém tak příjde.
Další je Elsi- Když dám nějaký příspěvek na Forum tak ho hned shlédne a napíše, aby byl zabanován.
Tou poslední a nejlepší je Retia- Tato adminka mi zatím pomohlla nejvíc. Vysvětlila mi jak dávat na forum Screeny atd. Pomahá mi se vším. Děkuju a s pozdravem Dubator.
-
Dubator - Drbna
Zdravím,
síce už neadminujem na portáli GS, ale napíšem. (Robil som post SA) Chcel by som dať jednu veľkú pochvalu Kindermanovi. On je neskutočne ochotný človek a takých je na GS minimum. Vždy mi poradil, pomohol, naučil atď... Nechcem teraz menovať, ale podľa za čias keď som ešte tu pôsobil tak bol aj šerif. A on jediný to robil naozaj zodpovedne a s chuťou, aj keď nemohol hneď, ale vždy to spravil. Dík
síce už neadminujem na portáli GS, ale napíšem. (Robil som post SA) Chcel by som dať jednu veľkú pochvalu Kindermanovi. On je neskutočne ochotný človek a takých je na GS minimum. Vždy mi poradil, pomohol, naučil atď... Nechcem teraz menovať, ale podľa za čias keď som ešte tu pôsobil tak bol aj šerif. A on jediný to robil naozaj zodpovedne a s chuťou, aj keď nemohol hneď, ale vždy to spravil. Dík

-
Cappyxy - Amatér
Chcel by som pochvaliť adminov cokohodotoho a -Mirik555* lebo bez takych ludi by nemalo cenu hrať CS su snaživy vždy si najdu čas a vždy poradia takže velka vdaka (-:
-
War3Brook - Amatér
ja by som rad pochvalil Meteoraza pretoze mi pomaha stale a tomu patri velka VĎAKA
-
fantoc - Pokročilý
Ja by som tiež chcel pochváliť ale aj poďakovať adminom na ZOMBIE serveroch sú aktívny a dávaju pozor na Chod serveru
-
JKJK123 - Pokročilý
Pochvala pro Rivena
Chci ti moc a moc podekovat za tvoji praci co pro gs odvadis
Kdyz si k dispozici tak prijdes a trestas spravedlive hrisniky, a hlavne mas dost trpelivosti. Dekuji za tvoji odvedenou praci a jen tak dal kamarade 
yeTTy

yeTTy
-
yeTTynka - Zkušený