Re: Pochvaly členům GS týmu
Další moje poděkování je Cs- Supportovi...--> EucasoLL <-- za jeho ochotnou pomoct a úspěšnou radu kterou mi dal..poradil mi s nastavením CS a teĎ jsem v Knife jěště větší zabiják než do teďka
)

-
SpriteEs - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Tak další pochvala..
) Je jich tu už dost ale tento admin si to zaslouží
))
Děkuji PoldasQwek za jeho ochotné a inteligentní odpovědi na moje nekalé otázky
D Admin mi se vším poradil a vše vysvětlil 

Děkuji PoldasQwek za jeho ochotné a inteligentní odpovědi na moje nekalé otázky

-
SpriteEs - Amatér
zdravím chtěl bych poděkovat PEtovi za to že nám pomohl s 1 hráčem on ví o co go .... díky PEto
a Toshiyukimu za pomoc s upgrade steam
a Toshiyukimu za pomoc s upgrade steam

-
skinnywliggler - Drbna
Ahoj, chcel by som poďakovať Peisovi zato, že mi pomohol keď mi nefungoval steam a hlavne za jeho rýchle reakcie ak sa na servery nachádza zlobidlo
. Ďakujem.
Váš Stryko Fester.
e. Peis - Děkuju

Váš Stryko Fester.
e. Peis - Děkuju

Kto bojuje, môže prehrať. Lenže kto nebojoval, ten už prehral.
-
StrykoFester - Amatér
Sweetikovy:)
Nejlepší SA:),jsem rád že jsem na "jeho" serveru:P:)
(lepšího SA nenajdete:D )
Nejlepší SA:),jsem rád že jsem na "jeho" serveru:P:)
(lepšího SA nenajdete:D )

- Tripicek
- Drbna
Chtěl bych strašně moc poděkovat adminům: Awee , Falqo , Murob za to že můžu dělat to co mě fakt baví a že mě přijali na Svůj server...
e. muroB pohode lamko
+ všem adminům JB4 : super tým, lepší se vybrat nemohl
+ piromaniaciq : za rychlej unban 2 hráčů
+ Vedení Gs že tento portál existuje
e. muroB pohode lamko

+ všem adminům JB4 : super tým, lepší se vybrat nemohl
+ piromaniaciq : za rychlej unban 2 hráčů
+ Vedení Gs že tento portál existuje

-
skinnywliggler - Drbna
Mam tu podekovani pro adminy, kteri si na me nasli cas a chodili mi pomahat s updatem AV serveru
. Taktez tvurcum samotneho updatu 

- KiNdErMaN
- Pokročilý
Prabz - toshi, chrdy - frajeri pomohli mi se steamem
Díky lásky .D

-
Falqo - Zkušený
Chcel by som poďakovať adminovy LH2PG za vysvetlenie NSakovy kto vlastne som (bol tu ešte druhý bend3R ktorý v mojom mene porobil hlúposti.)
Ďalšie poďakovanie patrí BosSovy za to aký je skvelý človek a super sa mi s ním rozpráva a hrá.
ďakujem to je všetko.
Ďalšie poďakovanie patrí BosSovy za to aký je skvelý človek a super sa mi s ním rozpráva a hrá.
ďakujem to je všetko.

-
bend3R - Kolemjdoucí
Pochvalu věnuji všem,co se věnovali update Avatar serverů,takže pokud ses podílel na práci na novém systému Avataru,tak je tato pochvala pro TEBE :
Chtěl bych pochválit a poděkovat tvůrcům za super update na Avatar serverech,co se přiznám,jsem ten typ člověka co nemá změny rád,ale přeci jen jde o sílu zvyku.Co se mi asi nejvíce líbí je to ovládání bazooky což je naprosto super řídit raketku,další co se povedlo jsou nové classy u Av,které jsou také naprosto parádní (nemluvně o AV Jumperovi),nicméně je tam toho hodně...Chvála vám !
Chtěl bych pochválit a poděkovat tvůrcům za super update na Avatar serverech,co se přiznám,jsem ten typ člověka co nemá změny rád,ale přeci jen jde o sílu zvyku.Co se mi asi nejvíce líbí je to ovládání bazooky což je naprosto super řídit raketku,další co se povedlo jsou nové classy u Av,které jsou také naprosto parádní (nemluvně o AV Jumperovi),nicméně je tam toho hodně...Chvála vám !

-
MrFruty - Mistr
ja naopak chci jen napsat pochvalu.....na admina-ku...kejtie...je uzasna......proste chci navest ostetni admini jak by se mneli chovat ve hre..pri napominani.....zvazovani poruseni pravidel..........pri udelovani BAN-u...atd......mnozi totiz sou si vedomi ze se jejich prestupky pri kterych by se aweeee.....moooooc rozzlobil...ostanou nepovsimnuty.......moc..a to rikam uprimne zneuzivaj sve adminske prava a zapominaj na slusne chovani........diky za moznost vyjadreni..... 

-
Bastien - Kolemjdoucí
Bastien píše:ja naopak chci jen napsat pochvalu.....na admina-ku...kejtie...je uzasna......proste chci navest ostetni admini jak by se mneli chovat ve hre..pri napominani.....zvazovani poruseni pravidel..........pri udelovani BAN-u...atd......mnozi totiz sou si vedomi ze se jejich prestupky pri kterych by se aweeee.....moooooc rozzlobil...ostanou nepovsimnuty.......moc..a to rikam uprimne zneuzivaj sve adminske prava a zapominaj na slusne chovani........diky za moznost vyjadreni.....
Aspoň si priznaj, že píšeš ju protože je holka a si do ní blázen.. Nevravím že pochvala je nezaslúžená avšak z toho čo poznám [poznal] takýchto adminov asi 10 takže to je diskriminace mužú. To so zneužívaním je pravda no co nadeláš. Namyslenci dostanou práva tak si myslí, že sou páni a banujou každú debilinu nech maju väčšie ego [nie všetci].
Keď už sme u pochvál tak tých ludí spomeniem .
Tohle je jen část kterou znám [znal] z JB3
Kejtie sme už začali , Figgy , 21katlo21 , Sw33tik, VOLUMEcz, Rain, Peis,....
A bývalí admini který si zaslouží uznáni : Spock [vždy môj JB vzor], markO , Wein , Sumerov, TeXT
-
Redukto - Kolemjdoucí
Čaute cele GS,Hráči
chci dát muj respect adminum co řešíí Stížnosti na adminy:))
a hlavně Awee:) vždy když mam špatnou naladu tak si přečtu co psal blb**:)jménem Tau:)
RESPECT pro Všechny adminy:)
a BIG RESPECT pro admina Awee:) jak ho vždy setře z povhru důstojnosti:)
chci dát muj respect adminum co řešíí Stížnosti na adminy:))
a hlavně Awee:) vždy když mam špatnou naladu tak si přečtu co psal blb**:)jménem Tau:)
RESPECT pro Všechny adminy:)
a BIG RESPECT pro admina Awee:) jak ho vždy setře z povhru důstojnosti:)
-
munco - Zkušený
Pochvala adminovi a supportovi Machec a BlackMaster za technickou podporu a ucinne reseni problemu 

- KiNdErMaN
- Pokročilý