Re: Pochvaly členům GS týmu
Ahoj,
tato pochvala patří adminovi který se jmenuje Spirith.
Tuto pochvalu mu dávám za jeho ochotu přijít na server vždy když mu napíšu ( někdy né hned, ale přijde na 100%
).
Je hodný, v případě nutnosti zlý ( tak to má být
).
Tento admin se mi líbil od jeho začátku adminování. Spirith, nekonči si dobrý admin
NEJLEPŠÍ NA NĚM JE, ŽE MÁ RÁD SRANDU A NEMYSLÍ VŠE VE ZLÉM.
D 
S Pozdavem - HikkyS #DominiqO^
tato pochvala patří adminovi který se jmenuje Spirith.
Tuto pochvalu mu dávám za jeho ochotu přijít na server vždy když mu napíšu ( někdy né hned, ale přijde na 100%

Je hodný, v případě nutnosti zlý ( tak to má být

Tento admin se mi líbil od jeho začátku adminování. Spirith, nekonči si dobrý admin

NEJLEPŠÍ NA NĚM JE, ŽE MÁ RÁD SRANDU A NEMYSLÍ VŠE VE ZLÉM.

S Pozdavem - HikkyS #DominiqO^
eVIP - JailBreak #3
VIP - JailBreak #1
____________________________________________________________________________________
Steam - Hikky* Profilová fotka - Bart Simpson
VIP - JailBreak #1
____________________________________________________________________________________
Steam - Hikky* Profilová fotka - Bart Simpson

-
HikkyCZ - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Vyborne MikoS pomohol mi milujem ho pusinka muciqi čau pa
-
JiZZY - Kolemjdoucí
Chcem pochváliť admina L0gic za veľmi rýchle reakcie napíšem mu na steam a on je hneď na servery kde je porušovateľ POCHVALA MU 

-
NaKI31 - Mistr
Chcel by som podakovať Kavikovi a StiGovi za to že mi pomohli také veci ktorý iný členovia GS tímu by asi nespravili takže chválim týchto dvoch členov GS tímu.
e.Kavik : Díky
e.Kavik : Díky

-
usher66339 - Pokročilý
Chtěl bych velmiii pochavlit Admina Spon.Erka za to že když si s nečím nevím rady vždy je ochoten pomoci moc děkuji

-
OlicakCZ - Amatér
Chválím Meteoraze, Quicka, Orbikaze za všechny zásluhy na Zombie a i obyčejné administrátory, jelikož bez nich bychom nebyli. 

-
Xter - Spamerův sluha
Čau . využiju tohoto topicu a napíšu sem 3 adminy které mohu pochválit
1. L0GiC - Když mu napíšu na steam že je na serveru nepořádek , občas hned přiběhne , někdy to chvilku trvá
, ale přijde. , Ale je to i dobrý support , když si nevím rady z cskem , neváhám a píšu logicovi , zatím se mi nestalo že by logic nesklamal , podle mě dělá svou práci dobře , a za toto tě chválím.
2. brutarys - Admin , který je dobrým příkladem pro hráče , na JB odvádí skvělou práci jako admin , napíšu mu hned mi odpoví a přiběhne na server když je tam nepořádek .
3. Mara17 - Admin , také jeden z dobrých adminů , myslím si že mára odvádí na Jailbreku dobrou práci , když si nevím rady dokáže pomoct . Znovu , když ho volám na server , tak přiletí , a udělá co má.
4. Spinnie , myslím si že je dobrý HLSA spolu s Aweem , a odvádí dobrou práci na JailBreaku , spolu výbírají a nabírají nové adminy , kteří odvádí dobrou práci na Jailbreaku ( Aspoň podle mě )
Ste admini o které se kdykoliv mohu opřít , že mi dokážete pomoct. Pokračujte v tom dál.
Díky moc!
1. L0GiC - Když mu napíšu na steam že je na serveru nepořádek , občas hned přiběhne , někdy to chvilku trvá

2. brutarys - Admin , který je dobrým příkladem pro hráče , na JB odvádí skvělou práci jako admin , napíšu mu hned mi odpoví a přiběhne na server když je tam nepořádek .
3. Mara17 - Admin , také jeden z dobrých adminů , myslím si že mára odvádí na Jailbreku dobrou práci , když si nevím rady dokáže pomoct . Znovu , když ho volám na server , tak přiletí , a udělá co má.
4. Spinnie , myslím si že je dobrý HLSA spolu s Aweem , a odvádí dobrou práci na JailBreaku , spolu výbírají a nabírají nové adminy , kteří odvádí dobrou práci na Jailbreaku ( Aspoň podle mě )
Ste admini o které se kdykoliv mohu opřít , že mi dokážete pomoct. Pokračujte v tom dál.
Díky moc!
-
Lam1k - CS 1.6 Admin
Já dávám pochvalu všem adminům a vyšším
Protože za to co věnují Gamesites a vedení jak se o to stará a to co vybudovali je fakt dobrá práce 

-
WerWen23 - Amatér
Zdravím , chtěl bych pochválit Akademika "Ave" , je fakt super ked je problém na serveru napíšu příde hned.. Prostě je fajn 
S pozdravem PaT

S pozdravem PaT
-
Vencasek - Pokročilý
chválim Meteoraze,Xtera,Spinnieho a ešte Akademika Ave za dobre odváděnou práci a pochválim aj kofolu za to, že sa dobre chváli 

[EVIP] Basebuilder #1 | JailBreak #5 | Furien#4
-
MuDrRainbowdash - Pokročilý
Chtěl bych zase pochválit HLSA Letce za vynikající práci jak s ctf serverama tak i s paintballama.. MÁŠ MÉ VELKÉ DÍKY!!
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Opravdu chci moc poděkovat a pochválit Muži nebo Ženě co se právě teď stará o email [email protected] . Svůj problém jsem vypsal zde na webu a odpověď jsem nedostal celý den. Napsal jsem na email a nekecám 2 minuty a přišla mi odpověď !
Já vim,to je spíš štěstí .. že jsem vychytal takovou chvilku
ale stejně mi udělali radost 

-
Skelpe - Amatér
Chcel by som poďakovať adminovi a budúcemu HLSupportovi Mobilov Hooverovi za ochotu nájsť si čaš a pomôcť mi napriek tomu, že nieje support s mojou šunčičkou LG . Fakt dík. 

-
Jarko13 - Pokročilý
Zdravím
Chcel by som pochváliť admina JB -> Roxtedy, ktorý si robí svoju prácu fakt 100% .. keď aj niekto dá FK ,nezabanuje ho,len ho poučí,aby si dával vačší pozor
podla mňa je to správny admin,udržuje si na servery poriadok a preto by som ho chcel pochváliť
Pre mňa rozhodne najlepší admin na JB.
Chcel by som pochváliť admina JB -> Roxtedy, ktorý si robí svoju prácu fakt 100% .. keď aj niekto dá FK ,nezabanuje ho,len ho poučí,aby si dával vačší pozor

Keď to chceš skúsiť, daj do hry všetko, čo musíš, a keď to nepôjde, pridaj a daj do toho ešte viac!
-
Bluewar7SK - Pokročilý
Chtěl bych pochválit admina Teslu. Je jako jediný ochotný admin přijít na JB 1 a udělat tam pořádek. Good Job!

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com