Re: Pochvaly členům GS týmu
Lifestyler píše:Žádné dík pro Lifeho...?Asi začnu býť přísný
ty a prisny haha

Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Já bych chtěl velmi pochválit Khertyse.
Pomohl mi, dostat se až sem, s lidmi jedná adekvátně. Je to borec. Vedení gamesites může být rádo, že ho tu mají.
Měl by to být náš vzor.
Pomohl mi, dostat se až sem, s lidmi jedná adekvátně. Je to borec. Vedení gamesites může být rádo, že ho tu mají.
Měl by to být náš vzor.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
Já bych rád poděkoval Angelovi za to, že když sem nevěděl jak postupovat když mi nešel zapnou počítač, tak mě přesně naváděl , na co šáhnout atp..Děkují 

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Díky garlinovi, diazovi, cryzyskovi a patressovi ze je diky nim basebuilder hratelnejsi 

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Chci poděkovat všem z GS týmu zato že existuje GS.cz
-
Deluxin - Amatér
Já pro změnu chci poděkovat adminům na jb za super spolupráci ... Díky tomuhle čekám, že mě každý z vás taktéž pochválí 

-
byLife - CS:GO Admin
Lifestyler píše:Já pro změnu chci poděkovat adminům na jb za super spolupráci ... Díky tomuhle čekám, že mě každý z vás taktéž pochválí
Dobře oplácím

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Lifestyler píše:Já pro změnu chci poděkovat adminům na jb za super spolupráci ... Díky tomuhle čekám, že mě každý z vás taktéž pochválí
Ja chcem poďakovať Lifovi sa krásnu obhajobu mojej osoby a môjho banu v jednej nemenovanej provokatívnej skupine

-
Hoover - Spamer
Ja by som sa chcel poďakovať adminovi WhYXx za jeho pomoc, a sa ústretové konanie a keď som ho o niečo poprosil na 75% mi aspoň odpisal. Ďakujem
.

-
GSEq - Zkušený
tiež si myslím že som dobrý admin
-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Tak to teď chválím všechny adminy z JB krom Life, protože chce být furt pochvalován

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Já chválím admini z JB a ZM.
-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
chválim HLSA JUmpu-Karmika za jeho dobrú prácu a jeho veselosť

-
JahodaGamesites - Zkušený
Chtěl bych poděkovat adminovy Katlo za dnešní přístup ke hře. Ráno jsme měli menší spor o FK i když nebyl podle mojich příkazu, ale to je vedlejší. Setkali jsme se pak odpoledne a jeden z hráču byl simon. Začal hrát simona daval přikazy a ja si všiml najednou MTF ale žádne CT si nevšimlo nebo neuvědomilo a podle chovaní ani nevědělo co děla a jak se hraje i když to jsou zkušení hráči podle jejich vyjadřování a že prostě mají EVIP a mik.... Ja mu řekl teda že mu to vysvětlím další kolo protože jsem byl mrtvý. Další kolo byl zase simon ja že mu to vysvětlím a on počkaj zapnem si mod k tomu (kde jsou zmatky a težko se vysvětluje něco), řekl jsem ok a tak jsem vysvětloval a pořád zněli slova že nemam fetovat a že mluvil hlouposti a že jsem dement. Ale katlo napsal že mam pravdu. Tak najednou byl klid, další kolo jsem mu řekl ať se jim omluví alespoň když je zabil bez důvodu začal mi nadávat sprostě hodně, Katlo ihned zakročil a byl u T. Takže chci poděkovat katlovi i přes náš spor a dementnich CT kteří všichni byli proti si pomohl a važím si toho protože takových Adminu neni moc (Spravedlivých kteří mají práva k tomu k čemu mají být). Takže děkuju Katlo .
By Gamora
By Gamora
Dělej druhým to co chceš aby dělali tobě. Ber co chceš, hlavně se ovládej. Nesuď knihu podle obalu. Věk, barva pleti, národnost, jazyk, náboženství pořád lidi ne mimozemšťan. "Fuck Rasismus!"
By Gamora
By Gamora
-
Gamora - Amatér