Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] pochy12554

Příspěvekod veraid » 23 zář 2025, 15:08

Nick na serveru:prochy12554
SID64:76561199227689495
Sekce, na které chci práva:jailbreak
Věk:19
Bany, které jsem dostal:žádné
Něco o mně:zdravim jmenuju se pavel bydlim v Usti,nl studuju mechanika rad hraju jailbreak rád dělám bojove sporty a rad strávím u cs2 kámošema
Proč právě já:tak hral jsem ještě jb pred 2 rokama hral jsem to bomby a ted Začínám znova takze to hraju kazdy den a kdyz nekdo potrebuje pomoct nebo Když potřebuje pomoct rad pomůžu
Zkušenosti s CS2:na csgo mam pres tisic hodin z toho pulka je odehrana na jailbreak
Případné poznámky:good luck ;)
veraid
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] pochy12554

od Rumcajz » 23 zář 2025, 15:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: pochy12554

Příspěvekod Amby » 24 zář 2025, 14:38 VIP

Ahoj,
děkujeme za projevený zájem. Aktivitu máš hezkou a v chatu jsem taky nenašel žádné špatnosti, ale jsou zde skutečnosti, které mi tě nedovolují ihned pustit k testům.

Žádost mi přijde příliš strohá; přihlášky zde máme, abysme mohli případné uchazeče lépe poznat, a proto se vždy hodí trochu svou žádost rozepsat, a přesvědčit nás tím o tom, že jsi ten pravý.
Taktéž máš profil na fóru dlouho, ale i tak máš jako úplně první příspěvek tuto žádost, což nepůsobí úplně nejlepším dojmem.

Rozhodně nemám v úmyslu tě odradit, jen bych se rád přesvědčil, že to s tebou z dlouhodobého hlediska je správná cesta. Zkus tedy nahlásit nějakého hráče do sekce porušení pravidel a více se projevit na serveru (zejména hrou u CT), ať o tobě nabydeme lepšího povědomí :)

Zkusit to můžeš znovu za měsíc.
Zamítnuto
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Zpět na Nábory Adminů