• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Podmínky pro admina?
Dobrý den;) chci se jenom stručně zeptat jestli by vadilo když bych chtěl být adminem že nemám VIP? Bohužel nemám mobil.. Áno je to neuvěřitelné v dnešní době ale momentálně mě čakjí příjmačky takže mi ho rodiče nepořídí takže si nemám koupit jak VIP .. Dříve sem byl EventMasterem na Creative 3 a měl bych zájem být znovu adminem .. Ještě když byl market tak sem do marketu vrazil asi 600 možná 800 korun nejsem si jist .. Tak se chci zeptat jestli to je takový problém.. Děkuji za odpověd MoreSpace;)
-
MoreSpace - Kolemjdoucí
[Vyriešené] Podmínky pro admina?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Podmínky pro admina?
Ahoj
Myslím si, že za pokus nič nedáš ja som mal VIP len na mesiac a deň pred pohovorom mi skončilo a nikto mi za to hlavu neodtrhol pokiaľ splníš ostatne podmienky myslím si, že by nemal byt problém, Vyskušaj a uvidíš
Myslím si, že za pokus nič nedáš ja som mal VIP len na mesiac a deň pred pohovorom mi skončilo a nikto mi za to hlavu neodtrhol pokiaľ splníš ostatne podmienky myslím si, že by nemal byt problém, Vyskušaj a uvidíš

-
Mersi96 - Mistr Yoda
Re: Podmínky pro admina?
Pokiaľ 100%-ne spĺňaš všety ostatné podmienky a plánuješ si niekedy VIP kúpiť, myslím že máš šancu. Avšak o tom rozhoduje HLSA Hurv1nek, tak ak chceš, spýtaj sa priamo jeho.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1