• Stránka 1 z 1
Podvod s VIP
Ahoj, okradli mě o VIP. S hráčem Killerax jsem měl obchod: CFG za 2 VIP. Dal mi kod na Furien 3 a já ho aktivoval. Pak jsem mu poslal CFG a on mi dal kod na Knife 3. Poté jsem mu vysvětloval kam má dát cfg: Ať si najde složku se hrou, a otevře jí. V ní najde složku cstrike a ať do ní dá ten cfg. Pak ať zapne hru a do konzole napíše: exec noscript.cfg a on mi psal že mu to nejde že jsem podvodník. Pak se se mnou nebavil a já šel vyzkoušet VIP. Vše fungovalo. Pak jsem odjel k babičče a když jsem se vrátil, VIP jsem neměl. Ani jedno. Prosím vysvětlení.
- ManerSanator
- Kolemjdoucí
Podvod s VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Podvod s VIP
Za blbosť sa platí + obchodujete s vip, porušujete základné podmienky
-
Hoover - Spamer
Takže to necháte jen tak být?! Si děláte prdel?! V tom případě mi dlužíte 2 VIP zmrdi! Jako myslel jsem že Gamesites má lepší komunitu! Požaduju svoje VIP!
- ManerSanator
- Kolemjdoucí
ManerSanator píše:Takže to necháte jen tak být?! Si děláte prdel?! V tom případě mi dlužíte 2 VIP zmrdi! Jako myslel jsem že Gamesites má lepší komunitu! Požaduju svoje VIP!
Nikdo ti nic nedluží, za to že to vyměnuješ už je to tvoje chyba.

-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
V e-mailu je jasne napsané ,že VIP se nemá prodávat (tím pádem aji vyměňovat) je to vaše chyba a kód už zpátky nedostanete.
Maximálně si ho kupte znovu
Maximálně si ho kupte znovu

MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
-
PepYk - Drbna
http://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html
10. Je zakazano VIP ucet pujcovat, vymenovat, popripade pouzivat jeden VIP ucet pro vice uzivatelu. Pri poruseni bude VIP okamzite zablokovano.
-
Hoover - Spamer
Nikdo ti nic nedluží, za hloupost se platí a není třeba hned urážet GS 

-
byLife - CS:GO Admin
ManerSanator píše:Takže to necháte jen tak být?! Si děláte prdel?! V tom případě mi dlužíte 2 VIP zmrdi! Jako myslel jsem že Gamesites má lepší komunitu! Požaduju svoje VIP!
Ahoj, nejsi nějaký drzý? po kabelu
Než někomu začneš nadávat tak si ještě přečti podmínky než sis kupoval VIP:) se vším tímto si souhlasil.
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Takto to je, keď je niekto lenivý čítať a dodržovať alebo si to kupoval chudáčik na mamkin e-mail
Jednoducho si to nemal robiť. A okrem toho to VIP ti len tak nemohlo zmiznúť. Ten kód sa zmeniť nedá, jediná možnosť je, že ti ju zablokoval.

-
Ero - Pokročilý
• Stránka 1 z 1