Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Pohled na Gamesites - Volná Debata pro názory

Příspěvekod Poukyy67 » 17 čer 2026, 12:08

Nemyslíte, že spíš bude chyba ve vás? Nějak mi bylo jedno, že Gs chcípá, ale když se zamyslím proč chcípá neni to díky cheaterům, je to díky vám Vedeni gamesitesu, Chováte se namyšleně a povýšeně jen proto, že máte Kousíček moci a to banovat lidi, jste Staří, sorry je to tak. Na online fórum je Peak do 25 let, neni to jako prace kde musíte byt do 65 a pak důchod, proč to nenecháte dalším generacím. Kteří mají chuť tak jak jste měli vy když jste byli mladí a vy v klidu můžete se věnovat rodině, dětem atd. Už tam ani nehrajete, na Admina člověk musí uhrát pár hodin, aby se mezi vás dostal. Ani jeden z vás mi nebyl schopny odepsat na to, že půjde semnou na Discord, nebo cokoli jiného a dam mu sdilko cokoli co si řekne, nikdo, takze mi tady netvrďte, že pro ten Portál děláte to nejlepší. Sami se můžeme podívat na každou jednu hru, Fortnite jde do sraček kvůli Vedeni, co tam přidávají za hovna, Cs2 jde do sraček, kvůli vedení co nejsou schopni udělat normální anticheat + hitboxy. V Česku nikdo nechce pracovat protože tu nejsou prachy, které si lidi zaslouží. Tak kde je kurva ta chyba? Že byste se konečně probudili, začali pro ten portál něco dělat, začali být pokorní a začali poslouchat komunitu, která se to tady snaží udržet? Hraju tady víc než 10 let. Od 2016 do 2020 jsem tu cheatival na denním pořádku. To jste se s tím snažili aspoň něco dělat, přišla VPN ochrana, FPS limit atd. Proč ted nikdo neni schopný opravit Ttt server, přijmout zkušené lidi do Chh teamu, nabrat nové lidi co mají chut tady s tím něco dělat? Kdyz se vám tu s tím už nic nechce dělát, tak to prosim přenechte dalším lidem. Jedine proc me ten ban tak sere, ze jsem vrazil peníze do Vip a Evip, na více než jednom serveru a proto to hodlám řešit, protože cheaty nemam.

Protože to nechci řešit přes Minichat na Fórum, zakládám zde Téma, kde se může každý svobodně vyjádřit ohledně svého pohledu na tento portál, hraju tady dost dlouho a můj pohled je prostě takový, že se jen čeká až to umře, místo toho s tím něco udělat, aby to zde zpátky nalákalo hráče, je blbost stěžovat si, že nějaká hra Umírá, protože je tady Milion dalších her které i po Xx letech neumírají.
Poukyy67
Amatér
Amatér

Pohled na Gamesites - Volná Debata pro názory

od Rumcajz » 17 čer 2026, 12:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pohled na Gamesites - Volná Debata pro názory

Příspěvekod jarypo » 17 čer 2026, 12:45 VIP