• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Pohled na granát.
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak se dá udělat to, že například hodim granát a nastavim pohled na něj jak letí a dopadá na zem?
Viděl jsem to vždycky v nějakym tom zápasu, kde moderátoři to semtam využili no a když jsem pak koukal všudemožně a snažil jsem se najít jak to přesně funguje tak bohužel jsem nic nenašel.
Nevim jestli to funguje jen při záznamu z nějakýho kompeťáku a nebo zda by to šlo využít i normálně, když si založim nějakou svojí mapu a tam bych si pak zkoušel házet nějaký granáty no, ale tak na to bych se chtěl zeptat už vás zda nevíte jak to přesně funguje?
Díky za odpověď.
Viděl jsem to vždycky v nějakym tom zápasu, kde moderátoři to semtam využili no a když jsem pak koukal všudemožně a snažil jsem se najít jak to přesně funguje tak bohužel jsem nic nenašel.
Nevim jestli to funguje jen při záznamu z nějakýho kompeťáku a nebo zda by to šlo využít i normálně, když si založim nějakou svojí mapu a tam bych si pak zkoušel házet nějaký granáty no, ale tak na to bych se chtěl zeptat už vás zda nevíte jak to přesně funguje?
Díky za odpověď.
- rahuler
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Pohled na granát.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pohled na granát.
Když jsi mrtev, dáš si volný pohled a ten granát sleduješ
Tak to dělají, ale když hraješ mm tak ti to nepůjde (volný pohled)..
Ale při záznamu ano, nebo na serveru, kde je to povolené. Akorát si stačí dát volný pohled

Ale při záznamu ano, nebo na serveru, kde je to povolené. Akorát si stačí dát volný pohled
-
Rainox - Spamer
Re: Pohled na granát.
Příkazem lze vidět dráhu granátu, ale pouze s sv_cheats 1.
Do konzole:
e.Sigmousek: To jde pouze na povolených serverech nebo na botech.
e.Rainox: Stačí i bez příkazů to ukáže
Do konzole:
- Kód: Vybrat vše
sv_cheats 1
sv_showimpacts 1
e.Sigmousek: To jde pouze na povolených serverech nebo na botech.
e.Rainox: Stačí i bez příkazů to ukáže

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1