• Stránka 1 z 1
Pokemod zlodejsky
Hram na servery pokemod celkom fajn mod ale jedna p......na tam je ta ze su po.....any kkty ktory mi neustale kradnu poke a admini s tym nic nerobia .Ukradli mi uz 2och =gengar 34lvl a gravel 30lvl .Gravela kvoli tomu ze som nikomu inemu nemohol poslat poke lebo nikto koho tam poznam lepsie tam nebol a admin nechcel pomoct ? Akoze mna to prestava bavit len tak expit a nic s toho .Ja expim 5dny a jeden kkt len pride a zobere a ma . A ked poviem adminom oni ze s tym sa nic neda robit .A ten kkt si potom zmeni meno a uz ani nwm ze kto to je .Mohli by ste mi ich aspon spet givnut .Sorry za tie skratky typu kkt atd. ale som fakt nasrany ...
Dakujem za odpovede !
Dakujem za odpovede !

ThePrach
ViPkA = SuperHero
ViPkA = SuperHero
-
xxxPRACHxxx - Pokročilý
Pokemod zlodejsky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pokemod zlodejsky
Konkrétně jsi se ptal mě. Řekni mi, co s tím můžu dělat?
1) Nemám pravomoc dávat/brát hráčům poke
2) Kdybychom to jednou udělali, za chvíli by jsme takových stížností měli tucty a můžeš mi věřit, že všechny určitě nebudou pravdivé. Jak si to máme zjistit? Jak můžu vědět, že nekecáš?
Pokud vím, poke se nevracejí, tohle je pouze mezi vámi hráči. Pokud se mílím, tak se omlouvám za špatné info.
Příště si dobře rozmysli, komu věříš.
PS. co se týče vývinu přes trade, pak já jako admin jsem rozhodně ochotný pomoct...na serveru hraji často (Move UP)
2) Kdybychom to jednou udělali, za chvíli by jsme takových stížností měli tucty a můžeš mi věřit, že všechny určitě nebudou pravdivé. Jak si to máme zjistit? Jak můžu vědět, že nekecáš?
Pokud vím, poke se nevracejí, tohle je pouze mezi vámi hráči. Pokud se mílím, tak se omlouvám za špatné info.
PS. co se týče vývinu přes trade, pak já jako admin jsem rozhodně ochotný pomoct...na serveru hraji často (Move UP)
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
pokemoni sa nikdy nevracili, nevracaju sa a vracat sa nebudu
nedavaj svojich poke hocikomu a nebudu ti miznut
nedavaj svojich poke hocikomu a nebudu ti miznut
Steam: jesterqo
-
JeSTeRSK - Pokročilý
RiDeR1 píše:Konkrétně jsi se ptal mě. Řekni mi, co s tím můžu dělat?
Ja som sa spytal admina (Sa mi zda ze sa vola Gnw) ale on ze "ne" a mam aj svedkov ktory videli ze som ho expil (myslim ze to ma videli = serge cpt.morgan skuter zaeban "ale on to ani nehrava len 3x tu bol" aj DANRO bz to mohol vediet ...)
TAk ja nwm akoze genga mi podarovali ale tohoto gravela som si musel expit sam ! A nato ze niesom niky extra hrac (1,5mesiaca hram csko) mi to trva dlho expit poke na 25+lvl :/
ThePrach
ViPkA = SuperHero
ViPkA = SuperHero
-
xxxPRACHxxx - Pokročilý
Bohužel. Ale jak říkám, jestli chceš příště při vývinu mít jistotu, počkej si na mne, nebo na jiného admina. Na serveru se vidíme téměř každý den, takže to snad není problém. Tohle by admin podle mě měl být ochotný udělat, ale na druhou stranu to není naše povinnost. To že tě Gnw odmítl ještě neznamená, že to udělají i ostatní.
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
RiDeR1 píše:Bohužel. Ale jak říkám, jestli chceš příště při vývinu mít jistotu, počkej si na mne, nebo na jiného admina. Na serveru se vidíme téměř každý den, takže to snad není problém. Tohle by admin podle mě měl být ochotný udělat, ale na druhou stranu to není naše povinnost. To že tě Gnw odmítl ještě neznamená, že to udělají i ostatní.
Takze zasa expit niakeho poke ktory nic nerobi normalne iba v 3vyvine ? ok tak zase 3-4dny nic ine len expit :/ DIK -_-
ThePrach
ViPkA = SuperHero
ViPkA = SuperHero
-
xxxPRACHxxx - Pokročilý
RiDeR1 píše:Bohužel. Ale jak říkám, jestli chceš příště při vývinu mít jistotu, počkej si na mne, nebo na jiného admina. Na serveru se vidíme téměř každý den, takže to snad není problém. Tohle by admin podle mě měl být ochotný udělat, ale na druhou stranu to není naše povinnost. To že tě Gnw odmítl ještě neznamená, že to udělají i ostatní.
A takze ak by nahodou mne niekto dal poke a ja by som mu ho nedal spet neni to porusenie pravidiel (BAN) ???Mal by demo svedkov apod. ??? Pls odpoved :/
ThePrach
ViPkA = SuperHero
ViPkA = SuperHero
-
xxxPRACHxxx - Pokročilý
Dotyčneho som našiel a on ho vratil !!! (Po Rozhovore)
Aspon uz viem na koho sa mam obratit a co nemam robiť !

ThePrach
ViPkA = SuperHero
ViPkA = SuperHero
-
xxxPRACHxxx - Pokročilý
• Stránka 1 z 1