• Stránka 1 z 1
[Z]Pokus o Akademika číslo 2 :(
Nick ve hře: ⸔Maiky⸕
Odkaz na steam profil: NEJDE MI TAM VIDĚT NICK IDK PROČ
Věk: 15 let
Steam ID: STEAM_0:0:462605305
Odkaz na Váš hlstats: TU
Proč chci akademika: Protože bych chtěl pomáhat hráčům co neznají až moc pravidla. Nebo naopak nahlašovat hráče co zas porušují ty pravidla naschvál. Chtěl bych se stát v budoucnosti Adminem, jelikož tohle je můj nejoblíbenější portál na JailBreak Servery, tak bych se chtěl teda stát tím Adminem jak už jsem psal.
Něco o mně: Ahoj, Jmenuji se Karel pocházím z České Republiky. Bydlím v Ústeckém Kraji. A je mi 15 let. Rád sleduju FootBall nebo třeba BasketBall. A hlavně rád také hraju Počítačové hry. Nejvíce Counter Strike : Global Offensive.
KDYBY JSTE CHTĚLI JEŠTĚ NĚCO O MNĚ VĚDĚT NEBO COKOLIV, TAK NAPIŠTE.
DOUFÁM, ŽE TO TEĎ VÝJDE JINAK BUDU SMUTNÝ
Odkaz na steam profil: NEJDE MI TAM VIDĚT NICK IDK PROČ
Věk: 15 let
Steam ID: STEAM_0:0:462605305
Odkaz na Váš hlstats: TU
Proč chci akademika: Protože bych chtěl pomáhat hráčům co neznají až moc pravidla. Nebo naopak nahlašovat hráče co zas porušují ty pravidla naschvál. Chtěl bych se stát v budoucnosti Adminem, jelikož tohle je můj nejoblíbenější portál na JailBreak Servery, tak bych se chtěl teda stát tím Adminem jak už jsem psal.
Něco o mně: Ahoj, Jmenuji se Karel pocházím z České Republiky. Bydlím v Ústeckém Kraji. A je mi 15 let. Rád sleduju FootBall nebo třeba BasketBall. A hlavně rád také hraju Počítačové hry. Nejvíce Counter Strike : Global Offensive.
KDYBY JSTE CHTĚLI JEŠTĚ NĚCO O MNĚ VĚDĚT NEBO COKOLIV, TAK NAPIŠTE.
DOUFÁM, ŽE TO TEĎ VÝJDE JINAK BUDU SMUTNÝ

jsem frayer
-
Maikkyy25 - Zkušený
[Z]Pokus o Akademika číslo 2 :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pokus o Akademika číslo 2 :(
Pardón, zapomněl jsem
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár jich tam bude, ale na GameSites už pohřešky nedělám, zlepšuju své chováni, Nahlašuju hráče no prostě se už začínám snažit takže v blízké době jsem nedostal žádný ban.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár jich tam bude, ale na GameSites už pohřešky nedělám, zlepšuju své chováni, Nahlašuju hráče no prostě se už začínám snažit takže v blízké době jsem nedostal žádný ban.

jsem frayer
-
Maikkyy25 - Zkušený
to NEJDE MI TAM VIDĚT NICK IDK PROČ tak to mělo být u HLSTATS, Pardón. 

jsem frayer
-
Maikkyy25 - Zkušený
Zamietnuté.
LOCK.
LOCK.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1