Re: Poláci ?
Už jen z toho, co jsi napsal v tom chatu bych tě chtěl taky trolit a klidně bych šel i duo mid, aby jsi ztratil body/prohrál si
Přijde ti normální psát někomu, že je retard když napíše třeba o chvilu později to samý co ty ?
Kdyby na mě někdo zareagoval stejně jako ty, tak bych se to snažil nějak potrolit a to nejsem Polák, znám hodně dobrých poláků.
btw. Už jste někdy viděli hrát průměrnýho čecha ? Očividně ne, akorát flamuje a piču dělá (občas to dělám taky, jsem prostě toxik). Poláků hraje očividně nejvíc na EUNE a proto taky všichni říkaj, že jsou to retardi ... přeber si to jak chceš.
Přijde ti normální psát někomu, že je retard když napíše třeba o chvilu později to samý co ty ?
Kdyby na mě někdo zareagoval stejně jako ty, tak bych se to snažil nějak potrolit a to nejsem Polák, znám hodně dobrých poláků.
btw. Už jste někdy viděli hrát průměrnýho čecha ? Očividně ne, akorát flamuje a piču dělá (občas to dělám taky, jsem prostě toxik). Poláků hraje očividně nejvíc na EUNE a proto taky všichni říkaj, že jsou to retardi ... přeber si to jak chceš.
Admin na JailBreaku 4
-
MrHybrid - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Každý jeden polak mi skazil hru .. A nechcite zazič ked sa polak spojí z madarom rovno to vypnite .. a najlepsie ked mi začnu do chatu písať " Ja dal kiláá,, jak kurwa jak ?!?"
D

-
pepa123456789 - Amatér
Někteří jsou hodně špatní, ale někteří jsou i Daimondu atd... takže je to tak jak to je, ale většina to neumí....
-
SkuLL13 - Amatér
Nesnášim je 4 poláci v teamu=DEFEAT
-
PikaChU15 - Amatér
Ne každý polák musí být "hňup"..
-
Totencherdel - Kolemjdoucí
Nesnášim CZ/SK komunitu která si stežuje na poláky že jaký sou noobové atd. S 80% CZ/SK co sem kdysi hrál byli horší jak poláci poznám tolik poláků co hrajou tak dobře a půjde supporta když musí to že je ragujete vy a ptm i oni vás -_-
-
XuSuXuSVK - Amatér
Niektory sú nahodou dobry ale pozname aj trollerov ktory im kazia meno podla mna .

Robíš v živote naozaj to čo ťa baví ?!
CS ALL ZOMBIE *29.9.2014 *The Legend
LOL Support *29.11.2014
-
dev1lko - Zkušený
Kvůli polákům jsem přešel na West, ale moc jsem si nepomohl 
A stojím si za názorem, že když mám čecha a nebo poláka v rankedu. Je lepší si počkat 5 minut na další
, češi jsou strašní flameři !

A stojím si za názorem, že když mám čecha a nebo poláka v rankedu. Je lepší si počkat 5 minut na další

Cítíš se dobře? Uklidni se.. Ono to přejde!
-
MikiS12 - Zkušený
niesom rasista ale 9/10 poliakov su uplne lamy ale to doslova a ten 1/10 je taky ktory vie hrat ale usta celu hru nezavrie
takze ja som to vyrieisl tak ze som sa prehodil na west a mam od poliakov pokoj 

„Najprv ťa ignorujú, potom sa z teba smejú, potom ťa napadnú – a potom vyhráš.“
(Mahatma Gandhi)
„Pokial vojny začínajú klamstvom , tak mier bude začínať pravdou.“
(Julian Paul Assange)
(Mahatma Gandhi)
„Pokial vojny začínajú klamstvom , tak mier bude začínať pravdou.“
(Julian Paul Assange)
-
buksodo - Amatér
Fairman20 píše:Jaký máte vy názor na poláky ? Dle mého jsou to nejvíc jebnutí lidé v lolku.. Hlavně hrají v nedělu, to je eastu plná prdel poláků a nedá se hrát..
Tady takovej úrivek z dneška :)
-
Petrixak88 - Pokročilý
Petrixak88 píše:Fairman20 píše:Jaký máte vy názor na poláky ? Dle mého jsou to nejvíc jebnutí lidé v lolku.. Hlavně hrají v nedělu, to je eastu plná prdel poláků a nedá se hrát..
Tady takovej úrivek z dneška
Dyt začal psát trash první on a ten polák jenom pokračoval...Občas se podívej na to co píšeš sám a pak si uvědom, že možná je to špatně a měl bys začít přemýšlet o tom co by jsi napsat měl a co naopak ne, protože každý sebemenší konflikt s tebe zaprvé dělá trash talk hráče a za druhé to všechny co se přidají odrazuje od zaměřování se na hru.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
Čo dodať...tradičná česká nátura je na každom kroku...všetky národy sú podradné, ale Česko je nad všetkými a takýto idioti robia hanbu pár percentám populácie, ktoré berú každý národ ako súčasť ich života, či už priama alebo nepriama. Ale čo už, v opačnom prípade ide o český komplex, lebo ideálnejší národ nenájdeš....že? 

Ži a konaj tak, aby si sa za nič raz v živote nemusel hanbiť.
-
Woloda - Amatér
Celkovo sú tieto rečičky o poliakoch totálne blbosti. Mám Duo partnerov Poliakov a sú to úplne v pohode típci. Viac som zhrozený, pokiaľ dostanem nejakého slováka, ktorý jediné čo vie je feediť a nadávať.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Nadávat na Poláky by zvládl každý .. ale zamysleli jste se někdy nad sebou? Neříkám, že někteří jsou fakt tragédi, ale většinou se najde Čech, který hraje jako "diamond" a celou hru Vám "vyhraje" až po nápis DEFEAT.

-
Rekkago - Pokročilý