I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]poland jb 1

Příspěvekod eeeaaaeee » 05 zář 2020, 12:35

CHCI SE ZEPTAT ZA CO JSEM DOSTAL PREHOZ OD POLANDA KDYZ JSEM NIC SPROSTEHO NENAPSAL, NEDAL NIKOMU FK A ANI NIC DALSIHO. NEVIDIM DUVOD SI NECHAT ROZKAZOVAT ZE MAM BRAT SIMONA KDYZ JSEM BYL U CT PRVNI KOLO. KAZDY VI ZE SIMONA BERU CELKEM CASTO.

TAK AT SI MARI NEHONI EGO STEJNE TU JE JEN PODRADNY ADMIN
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

[V]poland jb 1

od Rumcajz » 05 zář 2020, 12:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: poland jb 1

Příspěvekod Poland » 05 zář 2020, 12:45

Ahoj,

měl si vzít simona, brblal si a psal hovadiny. Dostal si přehoz.

Neumíš se chovat, až to budeš zvládat, tak tě budu nechávat u CT.

cau.

-M.

e.MarÍ:
Kód: Vybrat vše
 2020-09-05 13:59:37   potrat vypíčený polandský.   
2020-09-05 13:58:48   ZPÍČENÁ.   
2020-09-05 13:58:46   ZHEBNI.   
2020-09-05 13:58:46   KURWO.   
2020-09-05 13:58:42   VY JE BA NÁ.   G
2020-09-05 13:58:36   TY TUPÁ PIČO.   
2020-09-05 13:58:29   za co prehoz.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod eeeaaaeee » 05 zář 2020, 12:49

duvod toho proc jsem mel mit simona?

e.Marí: pravidla jb...
Kód: Vybrat vše
- musí brát Simona (/simon) a dávat rozkazy
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod Habs » 05 zář 2020, 13:28 VIP

Ak máš záujem to riešiť, dodaj vycasovane demo. Na tvoje prázdne a sprosté reči nie je nikto zvedavý.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod eeeaaaeee » 05 zář 2020, 14:02

http://leteckaposta.cz/397920448

cca 23:00 az 30:00 ale podstatne jsou jen techto par situaci
23:00 cca se pripojuju na server, hned jak to jde se pripojuju k ct
prvni
26:00 mari simon, zkousi vsechny ct zda maji mik, krome me, yeaz sel do boxu pozde, dostal opravneny kill
od te doby yeaz zacal opet brecet, ze jsem hrdina atd, neresil jsem, normalne jsem mu napsal ze sel pozde, yeaz si samozrejme jel to svoje dale, a jel do polanda at mi da ban atd atd.
26:30 yeaz sel do boxu pozde, dal jsem mu opravneny kill
27:10 - yeaz nadava do vypatlanych idiotu, poland neresi
27:55 - poland bez duvodu pise na sklo at si vezmu dalsi kolo simona
Ja za to kolo nemluvil do miku, nikdo do me nemluvil, takze nebyl duvod, precijen nejsem typ co musi spamovat mik. Pote uz byl jen pisemny rozhovor v team chatu.

ja: proc?
poland: protoze
ja: rekni duvod
ja: na co si hrajes wtf.
ja: jako ja ho klidne vezmu, ale prestan me tu buzerovat.
ja: stejne te nepovysi.

Za toto jsem damy a panove dostal prehoz od ct, ani nezaclo to dalsi kolo. Zadne nadavky, nic proste, kdyz on normalne neumi odpovedet proc mam brat simona a leci si na me sve mindraky tak proc ja bych mel jako mu normalne odpovidat??
Nemel absolutne zadny duvod me vyzyvat k simonovani. Chapal bych kdybych za 30 minut hrani ho nebral, ale tady jde videt krasny priklad buzerace.
Pote uz jsem to ale neresil, cekal na dalsi mapu a pripojil se k ct, poland uplne bezduvodne me prehodil od ct. Tady nebudu davat ani demo, zda se mi ze jsem neodehral ani kolo, pokud ma aspon trochu sebeucty tak se k tomu prizna, kdyztak pak to demo hodim pak. Na oasisce jsem mel v planu simonovat, jelikoz je tam hodne atrakci. Po dalsim neopravnenem prehozu uz jsem mu vynadal, ale nejaky ban tady neresim.
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod eeeaaaeee » 05 zář 2020, 14:09

Pokud se mi poland omluvi za neopravnenou buzeraci a neopravnene prehozy, mile rad se mu omluvim za nadavky a muzete si se mnou delat co chcete
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod Poland » 05 zář 2020, 15:42

A tohle si tu nenapsal schválně co?

nechapu co resis volumo, normalne jsem te vyzval k simonovi, jako kazdeho jineho. Mas ho vzit a nemrmlat..
(Team) protoze to je povinnost CT /pravidla..

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 953&page=2

Začal si se chovat jako ťunťa, tak jsem tě přehodil. Pokud nechceš brát simona, tak k CT nelez. Nejmenovaně o tom, že jsem vás tam k tomu vyzval více, jak přes chat, tak přes sklo ;)

e. k tomu druhému přehozu. Normálně jsem ti řekl, že k CT další mapu nepujdeš. Ty si tam i tak šel, čili jsem tě přehodil ;) Pokud admin usoudí, že k CT nepatříš, tak ti může zamezit vstup i další mapu.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod eeeaaaeee » 05 zář 2020, 17:06

Poland píše:A tohle si tu nenapsal schválně co?

nechapu co resis volumo, normalne jsem te vyzval k simonovi, jako kazdeho jineho. Mas ho vzit a nemrmlat..
(Team) protoze to je povinnost CT /pravidla..

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 953&page=2

Začal si se chovat jako ťunťa, tak jsem tě přehodil. Pokud nechceš brát simona, tak k CT nelez. Nejmenovaně o tom, že jsem vás tam k tomu vyzval více, jak přes chat, tak přes sklo ;)

e. k tomu druhému přehozu. Normálně jsem ti řekl, že k CT další mapu nepujdeš. Ty si tam i tak šel, čili jsem tě přehodil ;) Pokud admin usoudí, že k CT nepatříš, tak ti může zamezit vstup i další mapu.

1. Dobre, nadavat takhle jsem nemel, za to se omlouvam, klidne mi to prodluzte, prijmu to, jednoduse mi ujely nervy, jelikoz nevim o tom ze by si rikal ze nesmim dalsi kolo k ct.
2. Tu vyzvu k ct jsem videl, ty si ale taky videl ze jsem napsal ze ho vezmu.
3. Jednoduse mi rekni duvod proc si me buzeroval tim ze musim brat simona, Byli tam 2 ct kteri nebrali ct za celou mapu co tam byli, ja tam byl jen jedno kolo a normalne bych si zasimonoval, vsak sam vis ze i kdyz nejsem uplne nejkvalitnejsi simon tak simona beru bo me to bavi.
4. Proc si se nechal ovlivnit yeazem? Na demu jde jasne videt ze jsem mu fk nedal, ale jde jasne videt ze tim ze furt ryl do tebe at mi da ban atd, tak sis to pak prenesl na me.
5. Proc si neresil yeazove nadavky, ale moji vetu "ze te stejnak nepovysi" hned prehozem? Zadna ofenzivni veta to neni, ani urazliva, nic... Je to tak max moje dementni veta, ktera ale nema s tebou nic co docineni a absolutne neopravneny a urychleny prehoz...
6. To ze si rikal ze pristi mapu nejdu k ct o tom nevim, bud kecas nebo jsem nebyl na serveru.
7. Neprijde ti trosku ujete, ze celkem za nic jsem nemohl k ct celou mapu na russia, ale i tu dalsi? To se dela kdyz nekdo neco zrobi kdyz je posledni kolo, a ne jeste 25 minut do konce mapy :)

e.Mari: Yeazovi jsem řekl, že mrknu demo, až bude. Nic víc. Žádný ban za FK si zatím nedostal a on žádné VD nedostal. Upozorňoval jsem tě v chatu, že tam nebudeš další kolo. Na serveru si byl. Je to v mém hlstats výš. A k tomu, že mluvíš i o jiných CT, co nebrali simona, tak i ostatní jsem vyzýval stejnou formou jako tebe... Darkstara, atd. A k tomu, že jsem tě přehodil za to, že píšeš něco o povýšení, to nevím kde si vzal. Vůbec mě nezajímají tvoje vymýsly. Přehoz si dostal za ty kecy, kde se divíš, že musíš simona vzít.
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod eeeaaaeee » 05 zář 2020, 20:22

Co si tu furt protirecis wtf...
jako ja ho klidne vezmu, ale prestan me tu buzerovat.
Jasne jsem to tady napsal"!!!!!!

e.M: :roll:
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod asdfJB » 08 zář 2020, 11:05 VIP

Volumo, začni sa správať normálne a s rešpektom k pravidlám.

Keď admin Polandových kvalít povie, že nie je presvedčený o tvojom pôsobení u CT, má právo ťa prehodiť. NIE VŽDY, ale má. Musíš rešpektovať to, že keď ťa admin vyzve, simona by si si mal zobrať. Nejde o buzeráciu, ale o preverenie schopností hráčov, aj keď ja sám viem, že ty nie si zlý simon.

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy