I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Poland opat porušuje svoje práva

Příspěvekod Bastien » 09 lis 2017, 17:16

Akože admin Poland mi dal opat neopravnený BAN na CHAT délka 10minut iba za to,že som upozornil hráča Botka v chatu,aby nevyrušoval spam-voicom príkazy simona.........
dík za pochopení a potrestaní admina za zneužívaní práv.....
Bastien
Bastien
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Poland opat porušuje svoje práva

od Rumcajz » 09 lis 2017, 17:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Poland opat porušuje svoje práva

Příspěvekod Poland » 09 lis 2017, 17:51

Ahoj,

S prominutím, ale jak na serveru tak tady vidím pořád jen "blahblahblahblah"... Pořád se snažíš chovat jako malý ťuňťa. Možná bys mohl popřemýšlet, jak by se měl dospělý člověk chovat.

Postup díky kterému si obdržel ban...:
    1) Choval ses jak malej jarda, který neuměl pravidla jako vždy. Snažil sis něco dobýt v chatu, což vůbec nebyla pravda. Když admin čili já zasáhl, tak vše změnilo situaci z mise A: "Získat FREE VD za každou cenu" na misi B: "Vojíne, změna plánu. Rychle začni šťourat do toho admina, však to je Poland, ten Poland, co mi dává pořád bany!"
    2) I když ti byl udělen z mé strany pokyn na uklidnění a to několikrát, jsi byl pořád na straně svého názoru, že tu něco smrdí a budu to já, jak jinak. No, co se asi stalo pak? Kick
    3) Přišel jsem na server po kicku a plán B okamžitě s plnou platností přerušil a naplánoval na jiný den. Začal plán C: "Rychle začnu prudit všechny ostatní, protože proč bych sakra nemohl?!"
Jak sám píšeš:

Bastien píše:Akože admin Poland mi dal opat neopravnený BAN na CHAT délka 10minut iba za to,že som upozornil hráča Botka v chatu,aby nevyrušoval spam-voicom príkazy simona.........
dík za pochopení a potrestaní admina za zneužívaní práv.....
Bastien

si lehce upozornil Botku, který zásahl do hry cizího simona a vysvětlil mu co dělal špatně, protože to se nesmí samozřejmě, krásnými slovy "zklapni botko". I přes tvé opakované narážky, urážky jsem stále nedostal infarkt myokardu a místo toho jsem udeřil a tvé bídnické chování zarazil BANEM na 10min.

A to byl prosím pěkně celý příběh, jak se ona situace děla. Jinak přeci jen nejsi žádný andílek.. proto je tvé hlstats jasnou ukázkou dokonalého chování ;)

Teď to prosím přenechej na vyšších.
-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod BOTka » 09 lis 2017, 19:38 VIP

BTW Tím Simonem jsem byl já :)

Bastien pro tebe bylo aji 10 minut málo. Kdybyste věděli jak se ke mě chová i když na serveru nejsou Admini, viz. HLstats strana 4 chatu taky zajímavé správy, HLstats stana 1 chatu zde za co dostal ban. Polandovy HLstats, stránka kde upozornil poprvé, a strana, kde to pokračovalo.

Odemě vše.
Život je hořký, Garlinovi dík :D .

Jak řešit stížnost na Adminy
Obrázek
BOTka
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Bastien » 09 lis 2017, 21:07

„Žiadne množstvo pokusov nikdy nemôže dokázať, že som mal pravdu. Jediný pokus však kedykoľvek môže dokázať, že som sa mýlil.“
Bastien
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Bastien » 09 lis 2017, 21:32

Risanek64 píše:BTW Tím Simonem jsem byl já :)

Bastien pro tebe bylo aji 10 minut málo. Kdybyste věděli jak se ke mě chová i když na serveru nejsou Admini, viz. HLstats strana 4 chatu taky zajímavé správy, HLstats stana 1 chatu zde za co dostal ban. Polandovy HLstats, stránka kde upozornil poprvé, a strana, kde to pokračovalo.

Odemě vše.

Tak Botko!
Ted rozmýšlím jak bych te slušne nazval.:).Btw,tehdy si nebyl simon,pouze si spamoval asi neumíč číst.
Ty zakomplexovanej ,úliznej chrte :) co neumí nic vic jen to,že když se mu deje bezpráví,volá každýho kamarada-admina kerej je na "drátu"......Moje rada pro Tebe.V tohmletom vlaknu si nemnel co delat,ale budiž.Určite to Poland ocení.Jakým spusobem nechám jen na Vás.:).
Polande,marne mi tu budeš citovat umnele naučený poučky.Si predpojatej,zaujatej clovek,co nemá u gamesites co delat.A už vubec ne u adminu.
Ja se nesnížim ke krokum jako Ty,že si tady budu volat kamoše,aby za mne uronili slzy(Botka).Je pravda,že sem hloupej a nikdy sem si tí veci co se mne stali nenatočil.Takže ostáva tvrzení voči tvrzení.Ale oba víme jak to všechno bylo a ja osobne vím i to jak si napsal,že když mi ku prikladu davaji mik. seš pripravenej ješte pred mym projevem ho típnout.To se Ti zdá fér?Každej ví jak nadržuješ svým kámošúm,každy si o Tobe míní své.Ale Ty v pohode žij svuj krasnej život a mysli si že seš ten nejlepši.Od dnes Te budu nahrávat a moje tvrzení bude podloženo "hmatatelnými" dukazy.Mne budeš nazývat malým Jardou?Jak by sme Te mneli pak nazývat my?No nejspíš Jardom,prihlouplým.Doufam,že vedení gamesites si prizna chybu a skrze mnohých vuči Tobe negativných príspevku,udelaji i v tyhle veci nápravu.Pokud ne,tak skončila krásna doba na gamesites,kde si férovost a prátelstvi podávali ruce,včetne se spravedlivosti.Tací lidé,jako Ty by se proste admini nemali stávat.Zamysli se nad sebou.
amen
Bastien forever :cry:
Bastien
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Poland » 10 lis 2017, 13:44

Tady jsi ve stiznostech. Důkazy máš předložit ty. Jb hraju vždy sólo. Nemám za potřebí nadrzovat. Ti co mě znají dobre ví, ze si z nich dělám o to větší srandu nad příkazy, kdy je nachytavam. Co se týče tvého nádherného projevu, tak máš pravdu. Bohužel je k pláči, ze si vyzadas mik o FK a první věta zní "já chtěl jen říct tomu kokotovi Polandovi..." pak se nediv, že tě slaynu. Pořád jen blahblahblah...
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 lis 2017, 16:32

Naprosto souhlasim s Bastienem!
Tedy, v tomto tvrzeni
Bastien píše:Je pravda,že sem hloupej

Bastien se tady adminovi omluvi a slibi ze se vyvaruje veskereho nevhodneho chovani at na adresu adminu ci jinych hracu. V opacnem pripade budu nucen s nim jednat tak, jak si zaslouzi.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Bastien » 10 lis 2017, 19:31

[quote="Awee (cti ejvi)"]Naprosto souhlasim s Bastienem!
aweee diky žes mi dal za pravdu i když v tvých vymezeních částí.........nemam problém se zde osparevedlnovat,i když se mi to zdá jako vec úplne nespravedlivá......prvdu ríct,nečekal sem od Tebe nic jinýho......awee,tak sprostredkovane skrz Tebe:)
Polande omlovám se Tobe i možná jiným adminúm z páchaní mé "Jardovské" činnosti na gamesites.Slibuju že od dneška se budu chovat slušne a nabádat na takové chováni budu i jiné hráče.Kdýž tenhle slib poruším at "ten nejvetsi" spusti na mne pekelný déšt pred kterým se ubránit nedokáže nikdo z nás.
dekuju
váš Bastien,ničitel :)
Bastien
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 lis 2017, 20:21

Super. Sanci na zmenu davam i vetsim sulinum, tak pojd do nas a dokaz nam ze preci jen za neco stojis ;)
Vyreseno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Bastien » 10 lis 2017, 21:49

Awee (cti ejvi) píše:Super. Sanci na zmenu davam i vetsim sulinum, tak pojd do nas a dokaz nam ze preci jen za neco stojis ;)
Vyreseno

aweee normálne si ma rozplakal.:)
dík za šanci,všetko dobré aj Tebe.......
B.
Bastien
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy