• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Pomalá chůze, když mám velké FPS
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je normální na Furienu pomalá chůze když mám hodně FPS? Pokud ano tak kolik můžu mít maximálně fps abych chodil normálně?
A také na surfu mám podobnou závadu, nevím jestli je to také kvuli vysokým FPS, ale když surfuju po nějakém bloku tak se zasekávám...
A také na surfu mám podobnou závadu, nevím jestli je to také kvuli vysokým FPS, ale když surfuju po nějakém bloku tak se zasekávám...
-
Besekr - Pokročilý
[vyřešeno] Pomalá chůze, když mám velké FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pomalá chůze, když mám velké FPS
No na furienu tě údajně u nonsteam verze víc jak 200 fps spíš omezuje. Já osobně ti to nepotvrdím, protože na nonsteamu nehraju, a když už na něm hraju, tak deathmatch.
Tak či onak, když si koupíš steam verzi, tak hodně fps tě výrazně zrychlí (už jen ten rozdíl mezi 150 a 300 je velký, a jsou i borci s mnohem většími fps co udělají pár strafů a jsou v jiné dimenzi
).
Na tom surfu si omez fps na 125. Prý je to ideální hodnota pro překonávání rekordů. U fps vyšších než 133 už je potom velká šance, že se sekneš.
Tak či onak, když si koupíš steam verzi, tak hodně fps tě výrazně zrychlí (už jen ten rozdíl mezi 150 a 300 je velký, a jsou i borci s mnohem většími fps co udělají pár strafů a jsou v jiné dimenzi

Na tom surfu si omez fps na 125. Prý je to ideální hodnota pro překonávání rekordů. U fps vyšších než 133 už je potom velká šance, že se sekneš.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
No hraju klidně i na 1000 FPS což je maximum, dnes nový PC.. a na tom furienu je to libovka, ale jen když jsem ve vzduchu jakmile jdu po zemi tak mě to zpomaluje.. Tak dík za odpověď a pěkný večer 

-
Besekr - Pokročilý
Mohl by se udělat nějaký topic kde bude napsaný ideální fps na každý mód.
e.useless: Mohl, ale byl by zbytečný. Všude (kromě surf a bhop) platí čím víc, tím líp. Ale je to i o zvyku - já třeba s víc jak 100 fps prakticky nic netrefím.
e.useless: Mohl, ale byl by zbytečný. Všude (kromě surf a bhop) platí čím víc, tím líp. Ale je to i o zvyku - já třeba s víc jak 100 fps prakticky nic netrefím.
-
Besekr - Pokročilý
• Stránka 1 z 1