• Stránka 1 z 1
[vyriesene] Pomalé dívné.
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Když sem se odpojil ze serveru Furien na normální server JailBreak.
- Váš pohľad na situáciu, popíště problém:Už kdysi se mi stávalo,když sem byl na netu,a pak sem šel hrát tak sem měl jak kdyby lagy a bylo to rychlé,a musel sem restartovat počítač.A teď když sem šel na Furien a jak sem dohral,tak sem šel na Jb a bylo to pomalé jako kdybych šel WALKEM ,ale to i když sem byl ve SPECTU,a měl sem VOLNY POHLED,tak to bylo taky pomalé.:/Rád bych kdyby někdo poradil.Dík moc :/
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Když sem se odpojil ze serveru Furien na normální server JailBreak.
- Váš pohľad na situáciu, popíště problém:Už kdysi se mi stávalo,když sem byl na netu,a pak sem šel hrát tak sem měl jak kdyby lagy a bylo to rychlé,a musel sem restartovat počítač.A teď když sem šel na Furien a jak sem dohral,tak sem šel na Jb a bylo to pomalé jako kdybych šel WALKEM ,ale to i když sem byl ve SPECTU,a měl sem VOLNY POHLED,tak to bylo taky pomalé.:/Rád bych kdyby někdo poradil.Dík moc :/
ͩͩͩ ɴɪᴋᴅʏꜱᴀɴᴇᴢᴀʀᴀᴅɪᴍɴᴇɴᴀᴠɪᴅɪᴍꜱʏꜱᴛᴇᴍ

-
sKanKuu - Pokročilý
[vyriesene] Pomalé dívné.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pomalé dívné.
Zkus dat do konzole:
- Kód: Vybrat vše
cl_forwardspeed 400; cl_sidespeed 400; cl_backspeed 400

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Po zadání co konzole to mám zas nějaké rychlé
ale děkuji.zkusím to nějak udělat :-/

ͩͩͩ ɴɪᴋᴅʏꜱᴀɴᴇᴢᴀʀᴀᴅɪᴍɴᴇɴᴀᴠɪᴅɪᴍꜱʏꜱᴛᴇᴍ

-
sKanKuu - Pokročilý
Ak by sa problém zase začal prejavovať určite aktualizuj ovládače grafickej karty.
#YNWA
#YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo

https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
-
Separko69 - Profesionál
• Stránka 1 z 1