• Stránka 1 z 1
Pomoc Knife1
Jmeno na Serveru : MRp@tr!k
Dobrý den, byl jsem na server v pátek a měl jsem přes 2000 peněž dnes jsem příšel a mám 0 řekl sem si ok třeba to resetovali ale rank mi zůstal.. Tak jsem si našetřil 12 a pak po kole sem měl zase 0 i když sem nic nekoupil.. Jak je to možné??
Díky za rady
Dobrý den, byl jsem na server v pátek a měl jsem přes 2000 peněž dnes jsem příšel a mám 0 řekl sem si ok třeba to resetovali ale rank mi zůstal.. Tak jsem si našetřil 12 a pak po kole sem měl zase 0 i když sem nic nekoupil.. Jak je to možné??
Díky za rady

- Sccavanger
- Kolemjdoucí
Pomoc Knife1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pomoc Knife1
Ahoj
Ak máš NS tak sa ti zmenila SID a tak sa ti aj zrušia peniaze ale môžeš si kúpiť counter strike 1.6 cez steam a problém sa ti už nestane
Ak máš NS tak sa ti zmenila SID a tak sa ti aj zrušia peniaze ale môžeš si kúpiť counter strike 1.6 cez steam a problém sa ti už nestane

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Septim píše:Ahoj
Pokud by se mu změnilo SID, tak by ztratil rank, ale to se nestalo. Takže se nejspíš jedná o bug, nebo chybu na serveru.
-
Najsr - Profesionál
Už vyřešeno Admin Glady nebo jak se jmenuje řekl že se jedná o bug Díky 
Můžete lock

Můžete lock
- Sccavanger
- Kolemjdoucí
Přesně tak, je to buglé. Zamykám
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1