• Stránka 1 z 1
pomoc
Čauťe kto ma Rust Experimental tak prosim nech si ma prída na steam, alebo nech napíše mi tu jeho nick na steam a ja si ho prídam na steame sa volan AntiCheats0 lebo zakupil som si rust a dal som na experimental verziu no a ked prvy x som naiinštaloval rust tak ma išla pohode zapnuť hra len ked som sa pripajal na dajaky server tak ked som sa prípajal tak ked sa načitavalo čo je 0/1460 suborov či čo to bolo tak ked bolo okolo 200 mi to seklo a tak po 1 minute mi to išlo naspäť načitavať ale ked už bolo na client ready tak sa to vôbec nepohlo furt bolo na client ready omhol som čakať aj 2hod a stale na mieste bolo neviem prečo no a mam tu ešte väčši problem že keď som odinštaloval rust a naspäť naištaloval tak už mi to vôbec nejde zapnuť lebo keď zapnem rust tak mi hned vypne a zapinam to cez rust client lebo keď normalne zapnem cez steam tak mi ukáže chybu taku: Rust Launcher Error: LoadingError - WaitForSingleObject failed taku mu ukaže. A ide mi pohode na nonsteam Rust experimental len cez steam mi to vôbec nechce isť. Tak kto vie poradiť čo mam urobiť tak bol by som veľmí rad
Tak kto chce mi lepšie poradiť tak lepšie bi bolo na steame: AntiCheats0 je to moj nick 

- AntiCheats
- Amatér
Re: pomoc
Tak čo vie mi niekto pomocť ??
- AntiCheats
- Amatér
Okej zajtra skusim
a keď tak pridaj si ma na steam, alebo daj tvoj tu nick kebyze mi daco este nejslo
dik za radu

- AntiCheats
- Amatér
Už ide všetko dobre
dik za pomoc/radu 
možte LOCK

možte LOCK

- AntiCheats
- Amatér
• Stránka 1 z 1