• Stránka 1 z 1
Pomoc
Ahoj mám Counter strike 1.6 nonsteam a operační systém win. 7 a mám takový problém že kdykoliv když si chci zahrát jailbreak tak se připojím ale v momentě kdy se narodím se mi to sekne a napíše se že program Half-Life přestal fungovat .
Tento problém trvá cca hodinku .
Co mám dělat ? prosím poraďte

Tento problém trvá cca hodinku .
Co mám dělat ? prosím poraďte

-
koloseus - Amatér
Re: Pomoc
Zdravím, keď to trvá len hodinku tak sa nemusíš hádam báť máš možno zaťažený PC internet atď v túto chvíľu každopádne skús si stiahnuť toto CS http://www.slunecnice.cz/sw/counter-strike/.
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Zkus CTRL + ALT + DEL a Potom vymaž to,co ti zabírá nejvíc CPU
. Mýval jsem taky takovej problém.. Stávalo se mi to na JB7. Ihned po Spawnu tak se mi to Seklo:-)). Buď se reinstaluj Csko a nebo to Co jsem tu psal.. nejčastější je v tomto případě nějákej Vir, nebo přetažené CPU. Například Console.IME mi Dělalo problém
Když tak mi napiš do PM 

-
Sp33ll - Pokročilý
Sp33ll píše:Zkus CTRL + ALT + DEL a Potom vymaž to,co ti zabírá nejvíc CPU. Mýval jsem taky takovej problém.. Stávalo se mi to na JB7. Ihned po Spawnu tak se mi to Seklo:-)). Buď se reinstaluj Csko a nebo to Co jsem tu psal.. nejčastější je v tomto případě nějákej Vir, nebo přetažené CPU. Například Console.IME mi Dělalo problém
Když tak mi napiš do PM
Proboha, jen to ne... Víš, že mužeš vypnout důležité procesy, které jsou závislé na správném chodu OS?
TOTO NEDĚLAT!
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1